34

Анонимен

преди 7 години

Стиви, записвай се на спешни шофьорски курсове, брат - Доналд ще кара влака!

33

Боби чудото

преди 7 години

Ех, Стиви...добре че си сляп брато...ако виждаше щеше да имаш друго мнение...А Килари успешно щеше да изпее Superstition...

32

Тео

преди 7 години

Изборите в САЩ са ясни. Победител е Клинтън. Проблемът е друг - САЩ си избраха неуравновесен президент. Включително хора от сикрет сървис споделиха, че по мъжа и са хвърчали предмети, след като стана известна аферата Люински. С такъв президент на САЩ светът ще е на нокти. Тръмп няма смисъл да го коментирам, но американците сами се вкараха в позиция да избират между ... например Цар Киро и Азис за президент!

31

Стамат

преди 7 години

До тук ли стигна бачи Стиви? :-О

30

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Винаги ми е било интересно защо некоя певачка с хубав глас я броят за "ентелектуалец" и винаги я питат какво мисли по важни въпроси.Бе пей там песнички, лепим ти 50 долара на челото и ми пей.

29

Суека

преди 7 години

Тоя слепият тотално е ПРОМИТ МОЗЪК като още куп музиканти и актьори ... ДА ИМА ОПИТ както и МЪЖА й имаше опит да му ****** под бюрото ... нали БИЛИ как беше с МОНИЧКАТА !? :D Само крадът и са кукли на конци семейство КЛИНТЪН !!! Истинският президент беше КЕНЕДИ ама го свитнаха понеже си вършеше добре работата и им се пречкаше !!

28

Анонимен

преди 7 години

ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!! ;DИ СЛЕПЕЦА ДАЖЕ ВИДЯ ЩО ЗА ИДЕОТ Е ТРАЛЯЛЯНАЛЪМП АЛА ПУТИНСКИ!

27

Анонимен

преди 7 години

и на рейгън се подиграваха.....сега се отчита като най успешния президент за сащ.пък тия лелки освен да си хилят.....

26

Анонимен

преди 7 години

Ами ние след като изгледахме няколко епизода от реалитито "Стажанта" и видяхме по книжарниците дебелите му книги "как да станем богати" и "по пътя на успеха" решихме, че американците се гордеят с него и че е успешен бизнесмен. И все пак репликата на Стиви УондърС? е чист лобизъм, който го има в забавните американски филми, отколкото нещо конкретно, което означава че хората се водят лесно с елементарни трикове.

25

Анонимен

преди 7 години

Да си гледа мъзика. Всеки акъл дава и експерт се пише.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18тръм е загубил повече пари отколкото е спечелил през живота си. Средствата му са наследени а не спечелени от него - така, че нищо не е доказвал, най-малкото, че умее да управява бизнес. тръмп е американския путин, злобен нефелник с големи амбиции и малка ...шка

23

Анонимен

преди 7 години

Надявам се Килъри да спечели и съответно да сглупи (това и е 2ра природа), та накрая пендосите да го отнесат ТАКА че английския да стане мъртъв език.

22

Анонимен

преди 7 години

Той със същия успех може да каже колкото аз ставам за шофьор толкова коментар 20 е супер готин. хахахах ъххахъхха

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16 "КУЗЯ" задържали го пред Алепо имало бармалейско месо гарнирано с пендоси ЗА ПЕЧЕНЕ на фурна - дегустатор ЕС.

20

Анонимен

преди 7 години

до 19! Да те шибалкат мьнавчетата!до Стиви Уондьрс хахахаах.... Уби ме да се смея! До Стиви Уондьрс хахаха...ах

19

Анонимен

преди 7 години

към Стиви Уондър: след като не ставаш за шофьор къде си тръгнал да водиш другите.Стой си на църния заддник и слушай, може и до тебе да стигне вятъра на промяната.Глупави телемани !

18

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е доказал, че умее да управлява бизнес. Къде е логиката в мисълта на Стиви Уондър, че понеже той не можел да управлява кола, затова другия бил по-добър политик. Просто няма логика. Наистина би било интересно да се направи анализ, кои точно ВИПове и как са се изказали в полза или вреда на всеки от двамата кандидат-президенти и п

17

Анонимен

преди 7 години

Заслепен е от приказките на Хилъри.

16

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха...така не съм се смял на новина откакто авионедоносеца Кузя го задържаха на буксир обратно.

15

проктолог

преди 7 години

Хитлъри Клинтън президентка - все едно Стиви Уондър да кара автомобил.