159

тя

преди 7 години

Да вдигнем "платната" българи !

158

Ивайло Камберов

преди 7 години

,,195 до Камберав 1911Не е справеливо'' Кое точно не е ,,справедливо'' че някой живеещ по други закони , предал Родината си ще решава как да Живееш Ти Ли !? И се научи поне да пишеш преди да коментираш !!!! Б.А. Провери какво значи името Камбер , отделно всеки анонимен е просто ,,мишка'' която ще бъде смачкана някога ... Просто е въпрос на време ... capisce!? това е страх от думите ти т.е. те нямат сила ..

157

Ивайло Камберов

преди 7 години

Отговарям на въпроса за кредитите . Тук въпросът Ви седи мнооого истински , не за друго а заради един закон (който ест не се спазва от никоя финансова институция ) Проблемите с подобни ,,кредитори'' са ОГРОМНИ и директно цитирам : Easy Credit , Provident , Credissimo , Smilecredit , Cashbox и всичко подобно е плод на ,,мозъци'' взели забележете ! Кредит от ДЪРЖАВАТА за да започнат Въпросният ,,бизнес'' (лихварство) Законът е! Няма извън банкова институция която може да предлага подобни услуги!

156

до Камберав 191

преди 7 години

Не е справеливо .Българите са си българи навсякъде.Напусналите са и потърпевши, и инициативни, и почтени .Не са се корумпирали ,Не лежат на социални помощи и са един мощен инвеститор ,защото издържат родата дето е останала

155

Анонимен

преди 7 години

За бсп пак пенсиите под строи се юрнаха ами остава и военните пети път не мисля да гласувам само искам да попитам егн къде отива след това да сме си задавали тоя въпрос в някоя банка щото гледамс такива по няколко кредита са в тия секций

154

Ивайло Камберов

преди 7 години

Хора спрете да пишете АНОНИМНО така Никой и Никога няма Ви вземе на сериозно , или имате МНЕНИЕ или НЕ ...

153

ЕСКАДРОНИ

преди 7 години

Идааат , идааат! В утрото на светла ЕРА , с факела на НОВА ВЕРА ,идат бодри ескадрони ПАК да краднат милиони.

152

Ивайло Камберов

преди 7 години

Извинявам се , нямам ПРАВО да съм многословен , както и да е ...Идеята за целият пост беше : защо по дяволите някой (без значение кой и къде ) ще решава съдбата на ХОРАТА в БЪЛГАРИЯ , изнесъл си се от ТУК гласувай там за тамошната власт , за БЪЛГАРИЯ си буквално ,,грешка'' и то ОГРОМНА , или си БЪЛГАРИН или ... Просто явно не си , но НЕ ми казвай как да ЖИВЕЯ , данъци не плащате, такси, комисионни , нищоооо . САМО ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ ТУК имат правото да ИЗБИРАТ Вие Сте Си Го ИЗБРАЛИ !!!

151

Анонимен

преди 7 години

Генерала щял да докара прокурор от Румъния да може да осъди комунистите дет крадаха ,защото той не може - нали те го издигат .

150

Работещ

преди 7 години

Ще гласувам за демокрацията, а не за тоталитаризма! Тоест за Радев.Писна ми крадеца да вика дръжте крадеца. Най-червените да казват, че независим кандидат е червен.

149

до глас народе

преди 7 години

193така беше на дебата пилотко промъкна идеята за атака срещу корепцията по румънски образецИ?! първо това не е в правомощията на президента!Второ ...това е едно примамващо обещание за наивниците да гласуват за негоТрето ...и това е наистина опастност .......едва ли ще посегне на "инициативния кометет от БСП и ДПС ,но със сигурност може да е "лов на вещици" срещу неудобните му хора

148

Знаещ

преди 7 години

До 681Да благодарим на БОГ че народа се събуди!---Ти на кой бог се кланяш? Май се досещам ... грос-"майстор" ли е бога ти?

147

Анонимен

преди 7 години

До Не може така - Не слагай тигана , рибата е още в морето . Ха-ха . Нещастници.

146

Не може така

преди 7 години

Не може по бедни страни от България с много по- нисък БВП да дават по високи заплати и пенсии. Примери са Македония и Сърбия и двете с държавен дълг 70% и БВП с по няколко хиляди долара по нисък а с по високи пенсии......Еми затова народа се ядосва. И Радев го чака съдбата на Боко ако не предприеме нещо до година ще стане политически труп като Плевнята.

145

681

преди 7 години

Да благодарим на БОГ че народа се събуди!!!ЗАТВОР за Мутрите!!!!!!Ако троловете на Сорос отново излезнат да си заработят сребърниците,смърт чрез камъни!!!!Този път няма да допуснем тези ен.ичери да се гаврят с БЪЛГАРИЯ!!!!!

144

Анонимен

преди 7 години

Такааааа... Я да видим сега кое антибългарско пce първи да закачим на крайпътно дърво...Виждам много мераклии тука... Спокойно, има дървета и въжета за всички ви, лeш мpъcнa...

143

Анонимен

преди 7 години

Червеният изтребител полетя към Дондуков-2 с 67 км/ч !

142

Анонимен

преди 7 години

Сега трябва да сме единен Народ и да си отстояваме правата- по високи доходи,пенсии и ефективно правосъдие. Трябва да покажем ,че кривне ли някой от този път и няма милост. Иначе пак ще ни излъжат и хвърлят пепел в очите.

141

Ивайло Камберов

преди 7 години

Здравейте , започвам от далече ... ако изобщо на някого му е направило впечатление ФАМИЛИЯТА (на турски е КУЧЕ има и поне още 10 значения) знам обаче защо и как е дошло името , тук започва обяснението , рода е Панагюрски , точно в конкретният случай става въпрос за Български ПОП (мой пра дядо ) човечеца е дал живота си за да има БЪЛГАРИЯ , както сами се сещате не по лесният начин . До тук всичко е познато (болна тема ) но е ПОЗНАТО , всеки нормален Българин знае ИСТОРИЯТА , за ЛЕВСКИ и БОТЕВ

140

България

преди 7 години

Борисов, видях ме съдебната ти реформа,здравната, образователната и др.Време е за нещо ново!