17

К.Г.Г.

преди 4 години

До АнонименОтговорът е НЕ.

16

Ddd

преди 7 години

Повечето от анонимните злобни коментари тук са писани от БГ кифлета от категорията на Ни Ло.

15

Агент Дейл Купър

преди 7 години

Нина Добрев е нарочно съкратено име, за да се приеме в Холивуд.Цялото й име е Николина Костадинова Добрева. Като е била на 2 години родителите й емигрират в Канада. Говори доста добре български предвид тоя факт, можеше да незнае и една думичка даже.

14

Анонимен

преди 7 години

Ами не е българка. Ако беше щеше да се казва Добрева, а не добрев.

13

Анонимен

преди 7 години

Разгледах галерията. Повечето рокли са много зле. На снимка 10 се вижда, че бюстът и е нормален. И тя, значи, е комплексарка , след като позволява да я помпят.

12

Анонимен

преди 7 години

Нищо не казвате за Четирите пълни луни". Има ли я в галерията? Отворковците явно нищо не са видели още :)

11

до наблюдател

преди 7 години

абе бaстун Софи Маринова е толкова българка колкото ти мозък имаш в главата т.е. николко. Ти по това ли оценяваш кой е българин-който плащал данъци, ходи се лекувай някъде, недей мъчи хората с подобни изказвания, момичето е родено в Канада, но последния път като беше в българия подпомогна на няколко сиропиталища в София, където е родена. Пък и приказва по-добре български от ония вълк Софи Маринова която вие като вълк в песните и радва душите на любителите на чашката като тебе "песни за на маса"

10

наблюдател

преди 7 години

Каква българка е тая? Колко пъти е идвала в България, колко данъци е платил тук, колко деца има, който да са българчета? Поредната асимилирана кифла не знаеща български, на която не й пука за България. Даже и името й не е българско, Софи Маринова е сто пъти повече българка от тази.

9

Анонимен

преди 7 години

С тоя люляков цвят така ще я люлям,че няма да иска да слезе от люлката

8

Анонимен

преди 7 години

ако ще е добрев вместо добрева, нека поне е нин вместо нина... като ще ядем букви да ядем...

7

Анонимен

преди 7 години

Абе каква българка е тя, в един епизод на Дневниците трябваше да каже нещо елементарно на български и не можа. Срам и позор за родителите й, както и за всички родители като нейните, чиито деца не говорят български. По света децата говорят по майчин, бащин и местен език минимум, нашите сакън да са по-малко католици от папата, говорят само местния език. Ей за това държавата ни е прокълната. Защото не я обичаме и не я уважаваме.

6

Анонимен

преди 7 години

А иначе кво играе ?

5

УайлдЪпелхърВатник

преди 7 години

Адски и личат комплексите, неувереността в излъчването, разрива с другата звезда.Безспорно чаровничка, но явно преоценена. Канадката, с български корени(ония ли родители, които пътуваха за Канада, през Куба? през 1990 г.).По нашите улици има десетки, заслужаващи повече с вида си(а някои и с акъла си).Не ми се сърдете за мнението, просто ме дизлайквайте.

4

Анонимен

преди 7 години

"Канадската актриса с български корени"Какви български корени бе, тя е родена в София, чистак българка е. За български корени ще ми говорите ако беше родена в Канада от българи.

3

Щирлиц

преди 7 години

Нина Добрев-прекрасно,уникално българско име!Дай Боже повече такива българки да са извън България.

2

ооооо

преди 7 години

Ооооооо прекрасна е

1

Анонимен

преди 7 години

:)