19

Чужденец

преди 7 години

Бе целите се, ама мерникът ви крив..

18

Анонимен

преди 7 години

Най многобройните ни туристи са ***.След тях са социално слабите западняци,английски хулигани ,наркомани и пияници..Евтин алкохол и балконинги с фатален край.

17

Без визи за Русия!

преди 7 години

Без визи за Русия! И прихода ще се утрои! Русофобите, тая чума в България, много пакост на Българския туризъм и икономика на България сториха.

16

Уточнение

преди 7 години

Високобюджетни - се смятат туристите които харчат повече от 10 Евро на ден! Щото другите идват с предплатени пакети за по 200 Евро за 2 седмици с включен полет и си носят водата, чипса и гумените мечета от там къДето идват!От ПР отдела на министърката

15

Поручика

преди 7 години

Имаше една поговорка:"Те не го пускат у селото, а той пита за поповата къща!"

14

bobo

преди 7 години

Цели се колкото искаш.Но дали ще улучиш?

13

Бай Ганьо

преди 7 години

Целим се, но ще получим царвили.

12

Анонимен

преди 7 години

С това обслужване по хотелите - храната е отврат - само Украинци и Руснаци биха оживели след почивка у нас.

11

Петър янчев

преди 7 години

Госпожо ако смятате за туристи пияниците които идват защото бутилка ВОДКА -1 литър струва 10евро. Много съжалявам.Бъркате ТУРИЗЪМ С НАСИРАНЕ.

10

Анонимен

преди 7 години

Ама трябва да се предложи и качество за високоплатежните туристи. А това липсва

9

Анонимен

преди 7 години

Руският пазар ! Само там са платехоспособните туриисти. Напоследът р,блата се стабилизира и догодите вече да доста над 200 долара, средно 220-300 долара заплати получават хората ! Те са !

8

Анонимен

преди 7 години

Щеше да е чудесно, ако ръстът се дължеше на добра инфраструктура, стабилност и сигурност, а не на политическата обстановка и атентатите. Поне се възползвайте и оправете всичко, защото няма нещо, което да е наред. И забравете за бълнуванията, че квалифицирани кадри ще ви работят за жълти стотинки.

7

Да бе

преди 7 години

Те богатите туристи не щат със самолет да прелетят над този "ряй" , а тя ще ги привличала !

6

някой

преди 7 години

Като желание е добро, но пък високобюджетните туристи не харесват нискобюджетните ни хотели, ресторанти, плажове и пътища.За културата на обслужване пък да не говорим.Те си имат високи изисквания, които никак не се вместват в нашите условия.В кой наш 4-звезден хотел сменят спалното бельо на всеки 2 дни, слагат чисти хавлиени кърпи, нови четки за зъби и още куп подробности, които ги има пак в четиризвезден хотел примерно в курорт в Испания?Не ми се коментира това изхвърляне на министърката.

5

Анонимен

преди 7 години

Освен тинейджъри кре'тени и футболни запалянковци за алкохолни запои не очаквай други. Из'метта на Европа пристига само. Пазарна икономика, какво да правиш. Див капитализъм с комсомолски ръководители. Това е България.

4

vlady

преди 7 години

България трябва да привлича елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка. Трябва да се провеждат турнири по спортно пиене спринт и маратон както и по балконинг.

3

аз там

преди 7 години

На тая няма ли кой да и затвори устата. Тая комсомолска самодейност и бежанец ще усъмни да ходи на българско море.Единствената и видима дейност е службите за защита на потребителите командировани на море лятото да приемат жалбите. Е това е напредъка.

2

Анонимен

преди 7 години

хахах високобюджетни?! Тези дето се напиват, друсат и скачат от балконите измряха ли вече?

1

Анонимен

преди 7 години

Тази лудата и тя. Хайде оставката ви искам.