24

Анонимен

преди 7 години

СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е СРАМ ЗА БЪОГАРИЯ.

23

Анонимен

преди 7 години

Е Й БЛАГА РАБОТА Е ДА СИ В КРАДЛИВ КОЛЕКТИВ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА.. ОКРАДОХТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ.

22

Анонимен

преди 7 години

А някой да е очаквал нещо друго? Големи наивници са тези които са вярвали че ще ги осъдят! Мога да ви кажа че тези които ги съдят са недосегаеми. Имат сделки с много високи места с които са си делкали милионите. Някой може ли да осъди мутра? Когато видите осъдена и вкарана в затвора мутра тогава от тази територия ще стане държава? Когато това стане ще дойде краят на света!

21

ха-ха -ха

преди 7 години

Кой смее да осъди олигарха Людмил Стойков?Та той е ковчежника на Гоце,пръв авер на Димитър Дъбов,ва!другарче на Зам.министър от ДПС с две имена и боядисана коса,собственик на к.к. Дюни,ЗТМ Радомир,половин Перник,леярните в Пирдоп,завод Стомана,реже сега 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй!!!Търгува изгодно с политически квоти-винаги има един от дупетатите от Пк,сега има и квота в ЦИК-адвокат Катя Иванова

20

PD

преди 7 години

Алабализми, преливане от пусто в празно и накрая не стана ясно. Ако изнесеш машина и я рециклираш, после я прекараш през 6 фирми, за да добие цена на нова това, и така да получиш пари по САПАРД измама ли е, или нормална практика в новото време.

19

Анонимен

преди 7 години

По същия случай имаше обвинени в Германия, които вече излежаха присъдата. Ура за българската Темида! Фактите не означават нищо -а еквилибристике са важните! Ура!

18

Тоягов

преди 7 години

Съдия Румяна Чиналова осъдила на първа инстанция подсъдимите.Но,Цацаров реши да я "опрасква" и го направи.Сега другия съдебен състав счита за "необедителни" доказателствата,а германските съдии за обедителни.Добре де,не ги осъдиха ,а ще върнат ли милионите,след като е недопустимо да се плащат рециклирани машини от ЕС?

17

Анонимен

преди 7 години

До МАФИЯПризнах те. Ако има единица мярка за идиотизъм заслужаваш да я 'кръстят' на твое име.

16

МАФИЯ

преди 7 години

До простосмъртните отдолу , мишлета това се нарича Мафия - там никой не смее да пипа , съдия , прокурор ,Полиция и Правителство . Тази Мафия може да се пребори със Соц Идята - Белене и на прасетата .Да не мислите че в ЕС такива ги съдят - лъжете се .Това е Капитализма .Ние е ЕС се върнахме 100 години назад .

15

TPE3BEH

преди 7 години

Закривайте съдебната система и рестарт!Там е най-гнилата история от цялата държава...

14

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ОБВИНЕНИЕТО Е НАБОР ОТ ФАКТИ , ЛИПСВА УБЕДИТЕЛНОСТ!!!ЗАЩИТАТА Е КУПИЩА ОТ БАНКНОТИ , МНОГО УБЕДИТЕЛНИ!!!В БЪЛГАРИЯ СЪД НЯМА , ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

13

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО КРАДЕЛИ СЕ С КОЛЕКТИВА СИ НЕВИНЕН. Други за един билет им търсят сметка. А да си частен земеделец затвор. Затова ново държавно устройство

12

ВКС реши:

преди 7 години

Таковайте си м***м***т@ овце, спонсорите на Гоце и партията -майка БСП никой не може да я закача!! Това, че по същите обвинения съучастниците им в Германия вече си излежаха присъдите няма значение. Гласувайте за Радев и БСП!!!!

11

ГЛАС

преди 7 години

дЪРЖАВА НА НЕВИННИТЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ОТ ГОЛЯМА ВЕЛИЧИНА И ОТКРАДНАЛИ МИЛИОНИ .мАСТИТИ АДВОКАТИ ЗНАЯТ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ЗАЩИТАТ НАМИРАТ ВРАТИЧКИ В ЗЗАКОНИТЕ И ДЕЛАТА СЕ ВЛАЧАТ С ГОДИНИ. дсб ЗАТОВА НАСТОЯВА ПЪРВО ДА СЕ НАПРАВЯТ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НО НА БИВШИТЕ И НАСТОЯЩИ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ ИМ Е УГОДНО ЗАЩОТО ПОЛОВИНАТА ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА.

10

Анонимен

преди 7 години

Дали има изенадани?

9

Анонимен

преди 7 години

абе тия от Европата не разбраха ли, че на нас не ни трябва 'механизъм за сътрудничество, а 'механизъм на сопата'?

8

boyko.uzunov

преди 7 години

Нашият съд е за кокошкари - иначе тези с откраднатите бали с пари са невинни...

7

Тони

преди 7 години

И да не забравим - двамата хубостници отиващи на балотаж се обявиха против съдебната реформа. Иначе стадото е доволно от това как е гласувало, а далаверките си продължават.

6

Тихомир Томов

преди 7 години

Да наложим РЕФЕРЕНДУМА !

5

Анонимен

преди 7 години

Смейте се пак на Радан и Трайчо, че искат на първо място съдебна реформа. Гласувайте си пак за Цецки и генерали, чиито партии бламираха реформата и запазиха статуквото.