186

Анонимен

преди 7 години

Не искаме стаблиност -искаем РАСТЕЖ на икономиката.

185

Анонимен

преди 7 години

С Ал Бънди президент ще е много весело.Той досега е служил на родината си ,а отсега нататкък щял да служи и на нас.Да се зачуди човек на коя родина е служил досега или на коя страна се е кандидатирал за президент.Аз съжалявах,че не се е кандидатирал Димитър Пенев,но Бънди май ще го надмине!Голям купон се очертава.

184

чарли

преди 7 години

Утре няма да се съмне.

183

Анонимен

преди 7 години

стига плашете хората не Ви ли е срам

182

тъп

преди 7 години

Тия разчитат само на тъпотията на българина. А дали е достатъчно ***, за да избере тая маман, ще се разбере в неделя.

181

Снеж

преди 7 години

Аз в тази статия виждам само "София....София... столицата... София..."България не се изчерпва със София, драги. Боли ме мене ... за София!

180

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевневлиев се появи в предизборен клип на ХИЛЪРИ КЛИНТЪН!ОПа! сега да видим Герб как ще се обясняванат на новия президент на САЩ! Сгазиха яко лука. досегашните господари на вашингтон избраах противопоставянето срещу Русия и нашите послушни момчета изприпкаха като слуги да набеждават инакомислещите. Обаеч сега Властта се смени и инакомислещите дойдоха на власт. Много неудобно.

179

Анонимен

преди 7 години

Герб - и особено Плевневлиев - плюха по Тръмпа, плюха по Тръмп, плюха по Тръмп - сега ще трябав да го поздравяват и да гълтат изплютото. Кеф!

178

Ганчо

преди 7 години

Стига сте ни плашили. Рано или късно ще си ходите. Не разбрахте ли, че не Ви искаме.

177

Stan

преди 7 години

от вашите послания се чуха само заучеи фрази и Веско Маринов

176

Стоил Николов

преди 7 години

Не мога да се стърпя и ще споделя с Вас едно висше прозрение: "Част от активните граждани не гласуваха, нека младите хора и активните граждани да не разчитат на последните часове, а да излязат по-рано да упражнят своя вот. Сигурно голяма част не са успели да гласуват, защото са почивали през уикендите", коментира Цачева.

175

Учител

преди 7 години

Учител съм...начален.Взимам 350 лева заплата.Г-жо това не е стабилност,а мизерия.

174

Варна

преди 7 години

Госпоже недейте че вие сте от малкото с достойнство и чест,вие сте 10 пъти повече мъж от неграмотната мутра...не променяйте това.

173

Анонимен

преди 7 години

Как само искат да ни плашат с международното положение, господа депутати, министри и кметове от ГЕРБ!!!! Избрани сте да оправяте местното и личното положение на гражданите на Република България, не сърдития фасон например на една смозабравила се немска бабичка.

172

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова спри до тук,че за теб имам хубаво мнение,него разваляй !

171

Няма да ми липсвате

преди 7 години

И като гледам, без такива като вас ще вземе да се затрие Вселената. Истината е, че без вас България ще е едно по-хубаво място за живеене. Такива и на най-гнусно бунище да се изхвърлят ще продължат да овоняват всичко около себе си. Време беше да се изхвърли *** ... и това време идва. Гърчете се в миризливите си дупки, скапани, алчни, крадливи мишки.

170

Българин

преди 7 години

Залогът всъщност е дали да продължавате "стабилно" да грабите, крадете и лъжете. Ако ви интересуваше България, нямаше да допуснете 2 милиона българи в разцвета на силите си да бъдат прокудени да си търсят хляба като гурбетчии. Мястото ви дори не е в затвора, защото и там почтените българи ще трябва да ви изхранват, а вие не заслужавате да дишате въздуха на тази страна.

169

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

Ако крокодила не стане президент, а селянина от Банкя подаде оставка земята ще се разтвори и България ще изчезне в черна дупка! Този филм го гледахме и при падането на Филип Димитров, и при падането на Иван Костов, а пък България не фалира без тях!

168

помнещ

преди 7 години

ВИНАГИ ПРИ БСП + ДПС И златния пръст на "патриота" стават ама много сериозни катаклизми .......КТБ , Спрени еврофондово поради пладнешки грабежи ....И това ,ако не е твърде опасно ,кое тогава е опастност....

167

Анонимен

преди 7 години

Безсрамни и долнопроби наглеци. Кого си мислят, че "плашат"?