139

Богомил АВРАМОВ-ХЕМИ

преди 7 години

БЕЗОБРАЗИЕ - НА 06.11.2016. - ВАРНЕНСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АТАКА - В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ - БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕДУПРЕДЕНИ - БЯХА ЛИШЕНИ ОТ ТРАДИЦИОННАТА ЗАКУСКА . . .

138

от 13000

преди 7 години

Предварително се знаеше,че няма да го пуснат референдума да успее. Каквото и да се обеснява извършиха отново измама и гавра с този послушен, беден,"***"народ- и както казва един приятел "и овцата е добра, но всеки гледа да й сложи кол в гъ...а, да я опече и изяде, никой не иска съвет и мнение от нея"

137

Бардак О`Баня

преди 7 години

До петолъчкаИ кое е ада? Да се отпуска по един лев на реален глас, това ли е ада? Ада за кого? Искам всеки да се замисли и да си даде сметка какво в българия е наред? Армия с 2 изтребителя?, здравеопазване в което чакаш с часове за да се окаже, че направление няма, а здравната каса сключва договорите с "правилните фирми" за лекарства? Образование в което декани предлагат оценки срещу секс? Граница? Въобще имаме ли държава? И кой е виновен за това Слави ли?

136

Бардак О`Баня

преди 7 години

До ПетолъчкаНе може да игнорираш повече от 3 000 000 човека на които им е писнало да ги лъжат. Това не е Слави и не е никакъв оркестър, а са повече хора от тези които ще изберат президента ни след няколко дни.

135

desislavg

преди 7 години

Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.Йосиф Сталин

134

Петолъчка

преди 7 години

Да не е идеална България днес! Факт! Но каква ли ще е тая държава създадена и редена от чалгаря Славуца и оркестъра му!?

133

Варна

преди 7 години

До Варна За жалост си нямаме Супермен или Батман, но народа ще помага, когато има надежда, на народа му порастват криле. Сега е момента след време да бъдеш писан по учебниците.

132

Варна

преди 7 години

Слави, така и така си повел хорото, играй го до края. Ние с каквото може ще помагаме (нема да палим парламета). Най-лесния вариант сега е - направи партия, ще избиеш рибата (вмирисалата гадна парламентарна риба) Още на първи тур ще гласуват за теб около 3 милиона. Като грабнеш властта обаче е нужен по-големия кураж за промени. Трябва да се изправиш срещу политици, данс, съдебна система, здравна система, пенсионна система, много корумпирани ***, ***, изметта на България.

131

Картър

преди 7 години

Сега гледам канал 3. Те твърдят, че още през изборния ден са излъчили репортаж, че няма пликове за бюлетините за референдума. Тоест ЦИК ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ГО ОБРЕКЛИ НА ПРОВАЛ, КАТО НЕ СА ДАЛИ ДОСТАТЪЧНО ПЛИКОВЕ.Е ЩЕ ИМА ЛОБУТ, ЛОБУТ НА ОБЩО ОСНОВАНИЕ!

130

петолъчка

преди 7 години

И слава богу! Боже благодаря че се смели над тази изстрадала земя и народа и! И аз съм един от 13000 спасители на Бг от учиндолското зло казали че в капана не желаят да участват! Един отказал реже 1000 невежи задрасквали ДА-та към АДА!

129

Анонимен

преди 7 години

В България основният проблем са не политиците, а тези, които гласуват за тях с ляв измръзнал крак. И понеже те никога не могат да си признаят, че са използваеми *** тръгват след поредния путинов слуга, който ги четка, че стават за нещо. Вместо да каже очевидната истина - крепостните селяни са винаги такива, без значение каква е избирателната система. Те никога не гласуват с мисъл.

128

13000 ият войн

преди 7 години

Явно съдбата на този референдум се вижда.Като на предния.Сега да помислим за въпросите на следващия.Например намаляване броя на депутатите.Условията за провеждане на допитвания.И преразглеждане на президентските правомощия например.

127

Анонимен

преди 7 години

Явно 95% от коментиращите *** тук нямат представа какво означава мажоритарен вот... Но щом Слави е казал, че двупартиен модел е по-добре, овцете следват...

126

Край

преди 7 години

За съжаление в парламента ще трябва да олигавят с гадните си устенца идеите на Референдума. Ще обясняват всякакви пунтипластики, преференциални вотове, всякакви плювни ще чуете по мажоритарния вот. ОБАЧЕ казаното от народа ще стане. Ако трябва и със сила.

125

Анонимен

преди 7 години

абе много сте лесни за изработка бе хехехе

124

Край

преди 7 години

Ще съборим парламента ако той не се съобрази с народната воля. Слави само да каже деня.

123

НЯКОЙ

преди 7 години

ИМА ОЩЕ МНОГО ВОДА ДА ИЗТЕЧЕ, ПРЕДИ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА СМИСЪЛ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ. КОГАТО ПРИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДАНЪЦИ, НАРОДЪТ ГЛАСУВА С "ДА", ТОГАВА ЗНАЧИ СМЕ ГОТОВИ .... СЕГА Е САМО ПОПУЛИЗЪМ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ... ОГЛЕДАЙТЕ СЕ НА УЛИЦАТА И СЕ ЗАПИТАЙТЕ ДАЛИ ХОРАТА ОКОЛО ВАС ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ЗА ВИД ИЗБОРИ, НАЧИН НА ГЛАСУВАНЕ И ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ .. ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЗНАЯТ ДОРИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ .. ТЪЖНО И СМЕШНО.

122

Некъф луд

преди 7 години

Май чичо Боко плаче за дърво. То си беше ясно че Цв.Цв и Б.Б. ще извадят мръсните номера за да не допуснат референдума, но не се и досещат че по този начин с тези номера ГЕРБ си подписа присъдата. Че както е топло времето е перфектно за сваляне на правителството от народа.

121

ivailo1403

преди 7 години

Славчо се кефеше , че политиците ги боляло от референдума и затова пискали срещу него... Сега е време той да поциври.

120

Наблюдател

преди 7 години

До Lan, ако ти не си се подписал проблемът е в теб защото не си поискал и в измамниците от избирателната ти секция, които не са ти дали списъка за подпис. Третият вариант е да не си гласувал въобще а само да плещиш глупости.Имаше си два списъка и се полагаше подпис след пускане на бюлетина в съответната кутия