33

бaчо Киро

преди 7 години

С тези китaйски бусове,от Фaндъкa сме сaмо зa Китaйскaтa Новa годинa!!!!

32

Скотиш

преди 7 години

Преди месец , в Cowdenbeath , Шотландия се запали автобус, който изгоря напълно, без жертви.

31

Анонимен

преди 7 години

Хайде на бас че 95% от градския транспорт няма шанс да мине годишен технически преглед в нормален свервиз!!! Сега който е бил печата под прегледа цацаратурката за ушичките и с бодра крачка към съда. Дали има шанс това да се случи в Амебостан? Надали...

30

vlady

преди 7 години

Карат спечелиха конкурс за линиите през есента на 2008г. и доставиха автобуси малко след конкурса така, че автобусите са на не повече от 8 години. Случват се неизправности, примерно в Лондон се запалиха Ситаро на по-няколко месеца, в Базел тролеи Neoplan също на няколко месеца.

29

Пътник

преди 7 години

Първо номерът е 9010, което показва частна фирма (Карат С или поне преди бяха нейни по 306). Второ автобусът е на 8-10 години, доведен до състояние на нов преди да бъде пуснат в София. Трето защо не е проблем когато газовите ви пачници минават преглед по документи и се взривяват в движение на магистралата, ***?

28

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам също какъв е проблемът, след като няма пострадали хора!? Инциденти се случват, но като няма дори ранени, както и след като е бил развален и е отратен за ремонт, това си е предотвратяване на проблем!

27

Немски

преди 7 години

Автобусът е внесен в края на 2007, чисто нов. Това беше модел на годината в Европа, тогава. Вероятно иде реч за поддръжка, но знаем как се правят тези неща тук :)

26

Гри

преди 7 години

До АзТова е защото си траем. А някои си въртят далаверите с изгодни договори и гушкат кинтите. А народа - кучета го яли. Всъщност масова практика навсякъде...

25

Анонимен

преди 7 години

руснаци вън от България

24

Аз

преди 7 години

До ГриХич не се оплаквайте. Пътувам с карта (50 лв.), ползвам автобус 79 - ходете да видите в него каква смрад е (минава през кв. Хр. Ботев), раздрънкан, целият в дупки ...

23

Анонимен

преди 7 години

Е това е пърен абсурд! Не мога да повярвам какво се случва в България... То с тия стари автобуси какво друго може да очаква човек ?!?! Едвам кретат , скърцат зловещо , стари та стари .... нямам думи! В държавата в която живея билета за градския транспорт е 5 лева , НО автобусите им са чисто нови и не застрашават живота на хората! Потрес!

22

сминдух енд чесън

преди 7 години

Нещо като български реотан,запалиха го на концерта онези дни ,пък чак сега се разгоря.

21

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕинтересното е и че даже не са си направили труда да отидат на място и да видят. футболните мачове, окей , ще ги преразказват, ама да скопипастят такава новина от фейсб0к е вече тотална соц-службащина и НКС.

20

ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ

преди 7 години

златко желевците са разбрали днес да този случай!!!!!!!!!!

19

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

руснаците подпалиха цела армата за девети май, а тука команясите след изборите само един автобус. другаре, излагати са.

18

Hahahah

преди 7 години

Това е от на Бойко и *** новите автобуси с които се похвалиха преди да дигнат цените на билетчетата. Скоро ще ви пратим в дупките на майките си.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Този е от рециклираните на Данчето Фандъкова. Дето се казва: "Вече имам нова риза ... старата на брат ми !" :)

16

tim

преди 7 години

според мен най сетне държавата трябва да се самосезира и по точно министерство на транспорта и даи и да преразгледат сериозно лиценза на градския транспорт ако трябва и да бъде отнет за такава дейност превоз на пътници и да мине под шапката на транспортното министерство на запад няма да видите община да управлява фирми всичко е под шапката на държавата и затова те са най големите транспортни фирми със солидна печалба

15

ХО

преди 7 години

До Анонимен много си умен,бе пич !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Автобуса е немски мерцедес сигурно трета употреба! Какво друго може да се очаква освен да дефектира. Не Напразно от запад изчистват *** а тука някой прави тлъсти комисионни!