5

dio

преди 7 години

Ако данъците са високи и ги намалим така се дигат доходите на хората в частния сектор . Това е при функционираща пазарна икономика. Ако всички са хрантутници на държавата тогава искат повишаване на данъците. на бизнеса му остава да ходи другаде Погледнете Гърция. високи данъци- малко бизнес -няма доходи от данъци (това не е ли икономически оксиморон?)

4

Дедо

преди 7 години

Абе къзъм времее вече да оставиш политиката ида се захванеш с тенжерите ,*** и палавият си съпруг.Остави Америка на по младите.Това от дедо.

3

Анонимен

преди 7 години

Америка прецака цял свят.Живеят се екстра на гърба на стара Европа. Хич не ги мисля.Който и да дойде пак ние ще го отнесем, нали си имаме началници - я от Брюксел, я от Вашингтон.

2

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Хитлъри Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.

1

все сме с в кюпа

преди 7 години

Който и да изберат хамериканците, ще трябва да рестартират икономиката си, а всички знаем как се рестартират големи икономики. Нашите земи ще играят ролята на дефибрилатора.