55

Ihur

преди 7 години

Total pod 3 miliona glasa za bg prezident ot 6 800 000 vazmojni. Znachi e neligitimen izbor. :-)

54

До 49

преди 7 години

А леща си ядем редовно на Запад, както и бобец със сланинка и шпек и лютеница и каквото ни душа сака. Няма срамна храна, нито срамна работа. Има само срамни хора, пишещи срамни коментари.П.с. България, ше се оправи за има няма пет години, ако българските имигранти се завърнат в България, създадат си партия и спечелят парламентарни избори. Иначе мъкааа. Вече 27 години го бутате тоя преход, срам на стамотите.

53

До 49

преди 7 години

За какви тоалетни говориш? Дневната ми надница е 165 лири, а работата ми е супер лека и приятна. Тия дето мият тоалетни на Запад са българските турци и хора с основно образование. Дори и "умници" като теб изкарват по 80-100 на лири на ден, пък било то и чрез физически труд(ферма, строителство, куриерски услуги, автомивки). А ти колко изкарваш в посткомунистическото си блато в което си затънал до шия в герберски *** и манипулации? Наясно ли си, че българите в чужбина крепят икономиката ви?

52

Georgy

преди 7 години

До Анонимен49 ти си болен бе пич. Знаеш ли хората навън колко пари пращат в бг за да помагат на близките си, за какво са отишли там а? За да могат семействата им в България да преживяват по нормално. Ако се оправи клетата ни държава на опашка ще се редят да се върнат! *** такъв.

51

Анонимен

преди 7 години

Ало, грантаджиичета, над 2 млн. български граждани в чужбина, а ако половината от тях гласуват няма ли да повлияят на резултата, а?

50

Чупката!

преди 7 години

Я си гледайте работа! Хората в чужбина са там по неволя и имат право да гласуват. Те издържат тук семейства и близки, които иначе едва ли биха живи. Мислите ли че в чужбина се живее лесно?! Далече от деца, или далече от майка и баща?! И знаете ли как се чувстват на празници?! Те искат да са си у дома! Затова и гласуват- да се промени живота! А вие,дето ги обиждате или им пречите-гледайте си работа! Мерзавци!

49

ДПС .....СЕ ЦЕПИ ЯКО

преди 7 години

НАШИТЕ В ТУРЦИЯ ----ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ!!!!!!!/ ..това се искаше в задачата.../На ВОТ 2------ВСИЧКИ ЗА ГЕРБ!!!!

48

ха честито

преди 7 години

Турция гласува за Цецка! ДОСТ доказа преданост към Борисов и ще очаква да бъде осребрена

47

Анонимен

преди 7 години

Що пък да не гласуват нали са с български лични документи и навсякъде тях ползват по всички правила и инстанции,вписани в регистрация кой от къде и кога роден по имена,и рода,фамилии,не са ги сменили за други подобни къде с избор двойни,къде без двойно гражданство поради по-големи възможности за пребиваване по света на разни стандарти и норми,даже както казаха се котират в голямо количество държави значи има висока степен на сигурност,че пишат молби да го предобият по куп критерии,туй са гласове

46

Д

преди 7 години

До No 49 Анонимен. Имам моралното право да гласувам, и това ми е гарантирано от Българаската конституция. Колкото до лещата...да сготвих си вчера, но месечната ми заплата е колкото твоята за година. Факта, че ти в работно време ( за България ) пишеш глупусти тук е показателен. Не съм презиран и от месните, напротив уажават ме и малко ги е страх от мен, защото съм много по-добър от тях в работата си. Не ближа ***, а ритам ***....като теб.

45

Анонимен

преди 7 години

Те са отишли там и са се продали за паница леща. НЯМАТ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА РЕШАВА КАК ДА ЖИВЕЕМ НИЕ.Пък и още нещо: Каквито и да са там -чистачи, миячи, говедари , пък дори и да са доктори, адвокати или наркопласьори - ти винаги ще бъдат презирани от местните като ЧУЖДЕНЦИ. И витаги ще ближад з ад ни ци , за да оцелеят и да си пробиват път.

44

Анонимен

преди 7 години

В Лондон води Румен Радев с 567 гласа, но е следван от Трайчо Трайков с 503 гласа. Сто бюлетини по-малко има пък за Цецка ЦачеваЯСНО Е ЗАЩО ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ ОГРАНИЧИХА БРОЯ НА СЕКЦИИТЕ, ЗА ДА НАМАЛЯТ БРОЯ НА ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА. ТАРИКАТИ.

43

Анонимен

преди 7 години

До Кукловода. Кой чисти *** бе мишок? *** чистят българските турци в Германия и такива с твоя интелектуален потенциал. Средната класа работим за по минимум 10-20 евро/лири на час. Български лекари, адвокати и прочие няма да ти казвам колко вземат на Запад, че ще вземе да ти прилошее от злоба. Честно казано, май никой по-скоро не е останал от интелигенцията. Само кукловодите сте останали и там е проблема на България.

42

Дони

преди 7 години

До "Кукловодът", не сме избягали и не чисим ***. Лично аз РАБОТЯ в чужбина, но СЪМ БЪЛГАИН и се гордея с това. Следя събитията и политиката в БГ, може би повече от постоянно живеещите. Причините поради които хората напускат БГ са различни и това не е бягство. Нарича се глобализация. Лично аз не мога да работя в БГ, защото това което работя и съм специализиран ...просто не съществува в България.

41

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ИСКАМ ДА ВЪРНЕМ ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ КОНСТАТУЦИЯТА НА ЖОРО ТАРАБАТА И НА БАЙ ТОДАР - ЯШАР ЖИВКОФ.1) РЪКОВОДНАТА РОЛЯ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БУЛГАРИСТЪН СЕ ДАВА, ИЗПЪЛНЯВА И РЪКОВОДИ ОТ ГЕРБ (БКП) - НАВЕКИ, ЗАВЕЧНО И ЗАВИНАГИ !А НФСБОЙКО И ПАРИЧНИЯ ФОНД = ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ (ПАРИОТИ) СМЕ ТЯХНАТА ВЕЧНА ПАТЕРИЦА И ДОВОЛНИ ПУДЕЛИ, ЕЕ ВЕЧЕ И ВОЛЕН Е ПРИ НАС .

40

Кукловодът

преди 7 години

Абе не трбва да има гласуване в чужбина , ако си емигрирал . Това е. Който е в България той има право да решава . Другите дето са подвили опашки и са се спасили те нямат право . Хем са се спасили хем искат да ни помагат ? ЗА какво да ми помагат , че аз съм останал и съм с вдигната глава ? Че се борим със системата и се мъчим да я променим като не се отказваам е? Ай стига с тези слабохарактерковци да си седят там някъде и да си чистят кенефите . Колко от избягалите са интелигенция ?

39

Евгени

преди 7 години

До Анонимен - Точно обратно ми скъпи незнаещ името си приятелю. Националистите познават поне името си, езика си, коя е майка им, баща им, родът и родината им, за разлика от останалите "многознаещи" *** наредени да лъжат и крадат !

38

Поканен от Меркел

преди 7 години

Не било достатъчно сигурно електронното гласуване.Хората по света извършват банкови и борсови операции за милиарди всеки ден онлайн,със смартфона си на запад мога да правя какви ли не щуротии-от това да си платя на касата в супера и киното,до това да си чекирам билета на летището и всичко е зад всевъзможни системи за сигурност.Само в БГ-то най-сигурния начин е на хартия,19-ти век,костинбродската печатница и накрая 2-3 чувала в казана,стил родния ми Пловдив.Боже,прибери си вересиите.

37

Прав ви път

преди 7 години

Ами като мен могат да ме купят, според социолога и щом според този социолог ние тук в България като гласуваме не искаме нещата да се оправят. И щом моя глас е контролиран от политиците (манипулиран) - ТОГАВА ПРОСТО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. Нали моят глас е нещо по-малко от гласа на имигрантите според социолози. Тогава нека си гласуват мигрантите и нека те се чувстват виновни за това какви ни управляват. Нали ние тук в България сме били манипулирани и купени. Тоя явно го бива да плюе по българите в БГ.

36

Анонимен

преди 7 години

Малкия Бейрут, охохохохохо... Бейрут е в Ливан, бе, какво общо има той със Сирия? И кой му вика на този район така, че не разбрах? Сигурно 50-60 скарани с географията.Апропо, на Симеон има чудесен ресторант, собственикът говори много добър български, дошъл е в България още при соца. Опитай им лещата, жестока е.