44

Анонимен

преди 7 години

НИТО МАРЕШКИ НИТО ПАТРИОТИТЕ РЕШАВАТ БАЛОТАЖА А ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА НА ТРИТЕ МИЛИОНА РОМОВЕ В МААЛИТЕ!ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНО И НАГЛАСЕНО

43

Видимо.,

преди 7 години

Във всички политически предавания на телевизия "АЛФА" плюят срещу ген.Радев,като иносказателно внушават на обединените патриоти да гласуват за Цачева.Нейното име не се споменава нито с добро,нито с лошо,но апелът е ясен.Отново ли излъгаха своите избиратели? Те не участват в балотажа и би трябвало да си стоят настрана и да обсъждат собствените си резултати.Те не за първи път дават подкрепата си за ГЕРБ.ЖАЛКО!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

до 43: "...един тенерал български не бяга от бойното поле, щото му се случил дисконфорт"Ти говориш май за генерал Радев, който сам заяви, че е дезертирал от армията защото нещо не му харесало !

41

ДА ДЕ !

преди 7 години

До големият проблемДемек , САЩ !

40

до Марешки

преди 7 години

ДАВАМ БЕЗПЛАТЕН АКЪЛ !Само за няколко месеца натрупахте над 10 % ,..... което означава да НЕ СЕ ЗАБЪРКВАТЕ С НИКОЯ ПАРТИЯ .НЕ СИ ЦАПАТЕ РЪЦЕТЕ С ПОЛИТИЦИТЕ , ЩЕ ЗАГУБИТЕ 10-ТЕ %!

39

същата мутра

преди 7 години

Марешки е същата мутра като пожарникаря. Има много снимки на двамцата, в приятелски разговор.

38

Анонимен

преди 7 години

Като се знае, че българските "патриоти" заспиват с руското знаме под възглавницата, то е ясно за кого ще гласуват !

37

големият проблем

преди 7 години

Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

36

Събудете се

преди 7 години

Изборът е *** - комунисти и турци срещу останалите.

35

Васо

преди 7 години

Борисов като ни плаши с извънредни избори, да си къса и генералските пагони. Щото един тенерал български не бяга от бойното поле, щото му се случил дисконфорт.

34

хахахахаха

преди 7 години

"Всички под строй за марионетния генерал!!!!"Щото Цецка няма да е Плевнелиев 2, че и по-зле...Тя ЕДНО мнение дала ли е изобщо?

33

Васо

преди 7 години

Ако Патриотите и Марешки звук само издадът в подкрепа на единия или другия на балотажа, зачеркнали са се завинаги. Направят ли го значи са на принципа "Ден мандат храни". По това ще ги познаете.

32

Анонимен

преди 7 години

Всички под строй за марионетния генерал!!!!

31

До 35

преди 7 години

Забранване, какво е индиго?

30

Анонимен

преди 7 години

Педриотите ще играят с турците и комунистите за Радев. Така иска Путин и за това плаща.

29

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаЕ, не е като Цецка да го водят за ръчичка в студиото за интервю...

28

Анонимен

преди 7 години

"Сметки: Патриотите и Марешки решават балотажа"Нищо подобно! За първи път изборите ще се решат извън сметките на партийните централи. Точно това е хубавото на мажоритарния избор!

27

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен18"Много е дисциплиниран Радев. Виж как чинно спазва партийната дисциплина наложена му от надзирателката ***. Една дума не обелва без суфлаж и една крачка не прави без нея. На къси конци е вързан."За сметка на това, Цачева винаги е контра на Болисов, и изпреварва поне с ден тезите, с които той се съгласява в последствие, а и съвсем не говори с нищо не значещи заучени клишета, нали? И съвсем няма да бъде "индигото" на Борисов, в президентството? Забравих, не знаеш какво е индиго

26

Анонимен

преди 7 години

Марешки и Каракачанов не знаят ли, че зад тях стоят хора, които не могат и не искат да бъдат командвани към изборните урни. Те са самотници, заблудили за момент избирателите и сега когато се показват в истинския си вид, стават омразни. Ако са поне малко интелигентни, нека да се спрат и да оставят хората на спокойствие да направят своя избор.

25

варна

преди 7 години

Абе нагли хорица и измислени политолози, спрете да ни разправяте сънищата си, няма да гласувам ни за цеца ни за радев, гласувах за марепки защото дава 3 неща за нас гориво,хапчета и на плажа му е евтино и достъпно, никой друг досега не ми е дал 1 стичка, аз съм за принципа давай може и малко но давай...Тия от герб и бсп нищо не дават само си прехвърлят топката за 26 години, накрая Слави ще ви накаже всичките