"Много закъса българското образование".....си мърмореше дядо Генчо, докато триеше надписа "***" от стената си.
На това не му ли казвахме шам-фъстък ? ,а аз даже не съм знаел че го карат от виетнам . Все си мислех за Турция , Иран ,САЩ поне съм чувал ,че са сред най-качествените.
До Анонимен1И аз не знаех че се отглежда кашу и че изглежда така. Дори си мислех че това са белени фъстъци... сериозно. Ето, нещо полезно научих днес.
А знаеш ли, че ако не премине термична обработка е отровно. Даже и "суровото" е термично обработено.
На борсата в Слатина (гр.София) кашуто беше 21лв за килограм. Събота ще разбера дали са го увеличили
Кашуто на пазара поскъпва здраво, във Виетнам е суша