10

SeveN

преди 7 години

"Много закъса българското образование".....си мърмореше дядо Генчо, докато триеше надписа "***" от стената си.

9

Анонимен

преди 7 години

До Извънземенhahaha olele maiko

8

Пезевентин

преди 7 години

До !?Трябва да спреш опиатите и ще престанеш да чуваш гласове, които ти говорят глупости.

7

!?

преди 7 години

На това не му ли казвахме шам-фъстък ? ,а аз даже не съм знаел че го карат от виетнам . Все си мислех за Турция , Иран ,САЩ поне съм чувал ,че са сред най-качествените.

6

за кашуто и аз не

преди 7 години

знам как изглежда., но гледайки снимката се съмнявам, че виетнамците са толкова църни.

5

Извънземен

преди 7 години

До Анонимен1И аз не знаех че се отглежда кашу и че изглежда така. Дори си мислех че това са белени фъстъци... сериозно. Ето, нещо полезно научих днес.

4

До 1

преди 7 години

А знаеш ли, че ако не премине термична обработка е отровно. Даже и "суровото" е термично обработено.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Че да си ял, кой ти е виновен

2

Анонимен

преди 7 години

На борсата в Слатина (гр.София) кашуто беше 21лв за килограм. Събота ще разбера дали са го увеличили

1

Анонимен

преди 7 години

Колко интересно, не знаех, че растението изглежда така.