33

Хаха

преди 7 години

Гладуването ще е само от 12 до 17, че през другото време е за основно ядене и не може да бъде пропуснато :D

32

Емигрант

преди 7 години

Ако се самообеси на другите избори ще гласувам за него.

31

Анонимен

преди 7 години

И аз гласувах за Пищова. Жена ми и детето също. Ако в нашата секция няма поне три гласа ще им разкажа играта.

30

7

преди 7 години

Прав е Митю ща са съдим

29

Анонимен

преди 7 години

има нужда =D

28

Oxoo

преди 7 години

Митьо пак изтрещя. В протокола от избирателна секция 58 в у-ще Ем. Станев има точно 4 гласа за него. Поредната глупост от него - но медиите пишат преди да проверят. Сигурно е заради стадото......

27

Анонимен

преди 7 години

Изборите в България се купуват и продават и подменят с чували. Но това да ти изчезне собствения глас е повече от наглост! И аз не го харесвам Пищова но това не са честни избори!

26

ined

преди 7 години

Пищовче объркал си се, според протокола от Цв.Цв. си гласувал за Цачева

25

8

преди 7 години

ЛЕЛЕ,КОЛКО СТРАШНА ГЛАДНА СТАЧКА!МОЖЕ ДА Я НАПРАВИ И ЩАФЕТНА-ПРЕЗ 15 МИНУТИ,АКО НАМЕРИ ТОЛКОВА СЪМИШЛЕНИЦИ.

24

Мануел

преди 7 години

А и той каза, че ще гласува за ГЕРБ преди изборите ! Справка намерете тази журналистката дето ги караше в кола и им взимаше интервю !

23

Мануел

преди 7 години

После уточни, че гладната му стачка ще е от 12 до 17 ч. следобед. :D Когато си в гладна стачка, но все пак не пропускаш ядене

22

Анонимен

преди 7 години

Не мога, ще почина от смях. Ще гладува миличкия. А до притеснените - не бързайте да се притеснавате - I-во, това са български медии,подлагайте достоверността на съмнение, II-ро, все пак говорим за Митьо Пищова. Само в момента, в който ми заговори как има доказателства за това кой как е гласувал (каквито на практика не може да има, а и честно казано е интересно какви биха били тези доказателства) и минем през това как 12000 души в Англия са гласували за него и започвам трудно да сдържам смеха си.

21

Анонимен

преди 7 години

Пищовче, като как си изчисли пък 17 000 гласа. Той и Жоржи Ганчев смяташе, че било смехотворно за него да са гласували 0,6 %, ама ей на! Ще настъпи, либе, вечната разлъка!

20

Хех

преди 7 години

Митаче, я си признай честно - Беше ли с очилата като попълваше бюлетината или ги беше забравил у вас?

19

Ъ1

преди 7 години

Митьо Пищова недоволен от ЦИК, започва гладна стачка....После уточни, че гладната му стачка ще е от 12 до 17 ч. следобед.------------Цели три часа гладна стачка? Какво мъчение, каква стойкост и воля на духа!!!!!Ами, така може да стачкува да края на дните си и .... пак да не отслабне!?Но, в случая е важна символиката!псИма деца, които за разлика от този клоун наистина гладуват и то не по желание!

18

Анонимен

преди 7 години

Митьо...да не би братче да си объркал номерацията и вместо за 22 /за теб/ да си гласувал за 2 /Марешки/.......Това е в реда на майтапа, но наистина е тревожна тази констатация!

17

наспан

преди 7 години

оставете подигравките , интересно е че неговия вот го няма , а това наистина е тревожно , изборите се манипулират , и аз не вярвах че цачева изобще някои ще пусне глас за нея а тя на балотаж , взеха да ми се изесняват нещата.............................................Ем, а дубрутру!

16

Бау

преди 7 години

М/у другото той получи инсулт и е доста слаб в момента. Нищо общо с човека на снимката.

15

Бау

преди 7 години

Като изключим кой точно го казва: "Оказало се, че в секцията, където самият той гласува в търновското училище "Ем.Станев", няма нито един глас за него" това е силна индикация, че мамят яката.

14

Нина

преди 7 години

ами налага се ,има доста килограми да сваля............