13

Учител

преди 7 години

Да се започне първо от Кунева!Защо? За справка- прочетете "новия закон за образованието"...

12

анонимен

преди 7 години

Държавата доста го е закъсала за пари ,щом ще си ги набавя от ежегодни психо тестове на учители ,а не може ли най-напред министърът да ходи на такъв тест? До кога всеки ще се подиграва с учителите?

11

Анонимен

преди 7 години

министър Москов първо да подложи лекарите на подобни тестове-със сигурност те са по-изтрещели от учителите!!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Въпрос:И колко точно случаи с учители има, че се залетяхте да създавате нова пазарна ниша?

9

шщд

преди 7 години

Най-после нещо нормално и в образованието. Учителите с над 20 години педагогически стаж са не за освидетелстване, а за запориране в съответната институция за лечение. Това трябваше много отдавна да се случи.

8

BURZUM 2

преди 7 години

BURZUM, когато един учител получи административна заповед да работи с негодна програма и учебник, той не просто има право, а е длъжен да "обжалва" мотивирано и тогажа има право да не изпълни заповедта, защото до произнасянето на съда изпълнението се спира. Не родителите и децата са тези, които получават тези заповеди. Има си АПК и др. закони.Не психология, а правно образование имат нужда повече учителите.

7

Обезщетение

преди 7 години

А какво става, ако миналата година е ОК, а тази вече има проблем?Ще му се заплати ли обезщетение, защото е очевидно как и къде е получено заболяването? НА РАБОТНОТО МЯСТО!10 000 лв. - 30 000 лв.

6

Оставка за ГЕРБ

преди 7 години

Нови новости от ГЕРБпромени в Наредба 4 на Министерството на здравеопазването,Ще унижават учителите с психически преглед.живота и здравето на децата и учениците, ще бъдат гарантирани като се изхвърлят *** и наркодилърите от училищата (с шутове и демократичен бой)и се създаде нормална обстановка за работа на учителите и децатада учат и да се развиват

5

Анонимен

преди 7 години

Първо да започнат с депутатите и министрите,след това зам министри и областни управители,началници на кабинети и всякаква друга администрация ,защото побъркаха и учители и ученици с постоянно променящи се концепции на образователна система.

4

хм

преди 7 години

Чудя се на какво още унижение ще подложат учителите. Този нов закон е пълен провал - акцентът не е върху пряката работа да се научат децата, а върху бюрократични дейности и аниматорски умения.

3

Анонимен

преди 7 години

Съдова деменция имат над 80% от работещите в училище!Това си е даже професионално заболяване в сферата, а за психо тестовете работете вие 2-3 години в училище и ще видите с какви разстройства ще се сдобиете.Добро начало би било смяната на несменяаемите директори с по-млади!

2

Анонимен

преди 7 години

добре че това го нямаше едно време, че като си спомня даскалите в техникума, половината щяха да ги освидетелстват за по-малко от 10минути...

1

Анонимен

преди 7 години

Да пратят и учениците.