29

от колко американци

преди 7 години

и на тия стратезите им заформили един избор, направо масово харакири да си направят

28

мечо кух

преди 7 години

позволявам си да цитирам един форумен класик от един друг форумЖени над 55 не трябва да бъдат държавни ръководители. Настъпили са невъзвратими промени в психиката, хормонални проблеми, проблеми с обмяна на веществата и т.н. и т.н.

27

Анонимен

преди 7 години

"Президентът на САЩ, освен държавен глава, е ръководител на правителството и главнокомандващ на въоръжените сили на най-могъщата държава в света."Главнокомандващ е Владимир Владимирович Путин, а не президентът на САЩ, само това оставаше...

26

Анонимен

преди 7 години

*** Donald Trump

25

ПНХ

преди 7 години

А сега ще триеш ли(заради първите две думи)?Комунистическата партия на САЩ подкрепя Хилъри.

24

ПНХ

преди 7 години

Изтрий това:До 25 фактДа.Под формата на "мигрантски поток".

23

факт

преди 7 години

Клинтънови носят разруха на Европа

22

ПНХ

преди 7 години

Я да видя агентите на Кремъл дали ще изтрият това(с което ще се издадат):Хилъри - Президент.Хау.

21

1

преди 7 години

Имам странното чувство, че днес САЩ решават съдбата на света за следващите четири години. Прав ли съм ?

20

ПНХ

преди 7 години

Колеги,това със звездичките не е към никой от вас,а към служебното лице,което трие.

19

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Хитлъри Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.

18

ПНХ

преди 7 години

До 19"And I will not negotiate" (Няма да преговарям)Това е извадка от "Rise" на Кати/или Кейти Пери.Целият текст ми изглежда като писан от вашингтонски феминистки "ястреб"Демек,склонен съм да подкрепя твоята теза.Но се въздържам от категорични прогнози,защото съм само обикновен читател на конспиративни теории,който гледа много филми.Току-виж може и да греша.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако Клинтън спечели се гответе за война. Тя се е зарекла, че ще унищожи Русия, Китай и Иран. Казала го е гласно и всичко това е записано и документирано. С нейната дейна подкрепа започна арабската пролет, унищожението на Ирак, Афганистан, Либия и Сирия. Тази е просто маша на военното лоби в САЩ и е на тяхната хранилка и изпълнява каквото и кажат. Тая ще подпали света. Къде сме ние в това положение? В 3-та глуха. Нека поне си изберем подобаващ президент, който е и главнокомандващ армията ГЕНЕРАЛ

16

ПНХ

преди 7 години

Ще се оплача в Американското посолство,че ми триете рекламата на Комунистическата партия на САЩ и като дойде Хилъри на власт,ще видите вие,модератори-агенти на Кремъл.Шигувам сЪ.

15

Циганин

преди 7 години

Първите данни от изборите че Клинтън води с 58 % ,на второ място е тРАМП С32 % И 1 ГЛАСе третия кандитат от 7 гласували ))

14

Анонимен

преди 7 години

Като и видя налудничавата физиономия на Килъри и тръпки ме побиват, че това нещо има на разположение ядрени оръжия. Надявам се, че тези около нея ще имат здрав разум иначе тая ще подпали ядрена война като стой та гледай.

13

Ангел

преди 7 години

Социолозите дават 3-4% за Клинтън но и нашите даваха от 3 до 7% за Мама а накрая се видя какво стана.На Тръмп избирателите са много по единни и Амбицирани за разлика от тези на Клинтън.Ако САЩ не изберат Тръмп сега след 4 или 8 години ще изберат някой много по краен от него защото пологението ще стане отчайващо

12

Анонимен

преди 7 години

Битка с предизвестен край.

11

Анонимен

преди 7 години

Пристрастието на днес. бг е очевадно. Борбата е между Тръмп и Килари, а сте дали снимка на на сем. Килъри. Никоя уважаваща себе си медия не би го направила, колкото и да е пристрастна.

10

ПНХ

преди 7 години

Днеска ще гледам клиповете на Кати Пери - "Rise" и "Dark horse",докато подготвям ушанката си за ядрена зима.