12

Морсов

преди 7 години

Стига писали глупости, образовайте се малко. Щата Вашингтон е горе вляво. Столицата е District of Columbia. Оттам и Washington DC.Попрочетете, интересни неща има из нета.

11

Анонимен

преди 7 години

Щат Вашингтон има, но в статията се говори за Колумбия - не държавата, а окръгът, който иска да стане щат.

10

Анонимен

преди 7 години

Че столицата не беше ли досега отделен щат?

9

Циник до сидни

преди 7 години

Тва с китовете го разбрах (мен ако питаш - чиста проба фукня...на мен ми стига и Дискавъри...па ако ми е мерак мога и да си платя, и да погледам "на живо!) Не разбрах само защо си се втурнал/а да защитаващ Килърито? Тази бабишкера може да се окаже по-вредна, и опасна и от Анджела Меркел!

8

Анонимен

преди 7 години

Периодично Русия си има работа със САЩ!Навремето Русия е защитила САЩ от Великобритания,по-късно ФРС на САЩ е създадена с активното участието на "некои другаре" от Русия със златото от продажбата на Аляска...Още по-късно САЩ помагат на СССР за изграждането на тежката им промишленост...Не е дадено на простосмъртните да знаяг кой кога за кого играе,но е добре да се внимава "в портрета от стената"!Бжежински и Кисинджър направиха това,което Маркс,Енгелс,Ленин,Сталин и т.н. до Путин не успяха!

7

демократ

преди 7 години

2/3 от населението искат да са Щат, и пак шансовете малки.Е нали са голема демокрация,що така?

6

У

преди 7 години

Прекрасна новина,доколкото чуваме освен Вашингтон още 3 щата ще поискат подобни мерки,заради несериозно отношение към замърсени от индустрията райони..От 15 години чакат да бъдат наказани виновните за уничтожението на земята им от компании като Тексако..Нека да им е честито,защото до 5 години САЩ ще имат не повече от 45 щата.Състоянието на тази държава е пред масово гражданско неподчинение,финанова криза..До 2 години САЩ няма да има внос отникъде,защото никой няма да им дава - те не плащат..

5

Анонимен

преди 7 години

Е, завиждам ти. Единствените китове, които съм виждал са от вида Homo Sapiens- женски екземпляри.

4

Анонимен

преди 7 години

Виждал ли си Тасманийски дявол. В Европа зоопарк няма такова животно.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами то си има щат Вашингтон. Не го знаете Вие , гл.у.па.ци.те, които пишат в ***.ия Ви сайт, елита и гласоподавателите на Герб и още 7млрд. Н.е.г.р.ам.от.ни. Споко не е страшно.

2

До 1

преди 7 години

Реката се нарича Потомак, щурчо!

1

Анонимен

преди 7 години

Успех, а Путин ще ви защити! Ще прати подводници по река Колумбия.