14

!!!

преди 7 години

Злобата не е сила. Сила е, когато имаш енергия да полетиш!Признайте си: кой се възхищава на пълзящи твари или на крокодил от блатото?

13

Вярно е!

преди 7 години

Най -добрата ми приятелка от тинейджърските години е скорпион -,страхотно момиче. Тя ми е казвала: Да знаеш, има два зодиакални знака - Скорпион и всички останали!!: Аз съм лъв та доста спорих, но накрая се предадох. За нея мога да кажа и мисля, че всеки скорпион ще се припознае: Много силна и независима личност още от малка, бунтарка, интелигентна, темпераментна,.мистична проницателна ,но и много щедър човек, в компанията й никога не скучаехме. С приятелите са много лоялни и добри. И очакват същото. Ако обаче с нещо ги засегнеш умишлено или станат ревниви, всеки ще изпита скорпионс

12

Анонимен

преди 7 години

Днес ще се чувствате чудесно в компания, така че не стойте сами. Ако сте обвързани, отделете време за общуване с любимия човек ще бъде приятно и за двама ви. Денят е много благоприятен за организиране и за участие в събития, на...Бас ловя, че ако попитам 100 човека, 95 от тях ще се асоциират с написаното... а кажи ми за коя зодия е това... пълни глупости.Жалка работа, 21 век, а има повече астролози отколкото астрономи.

11

Анонимен

преди 7 години

До 9 - доказателства? В смисъл като говориш нещо го доказваш, иначе са си приказки от 1001 нощ... Къде е измерено това астрално тяло, как небесните тела вземат участие в изграждането на това астрално тяло? От какво е направена тази сребърна нишка - само не ми казвай енергия... Защо се къса нишката, как може да се скъса...

10

Анонимен

преди 7 години

Дайте примери за лидери от тази зодия. Така като гледам, и "звездните ви рожденици" си ги смучете от ръцете. Моето впечатление е, че са хора без визия. Не тяхното е Чуждо и Враг. Но разбират собствената си ограниченост и разчитат друг да я компенсира.

9

до 6 Анонимен

преди 7 години

Планетите и звездите влияят върху човека чрез така нареченото Астрално тяло, при образуването на което са взели участие небесните тела. Астралното тяло (Матрицата) е свързано с физическото тяло чрез сребърната нишка и е свито в далака. По време на сън Астралното тяло пътува из Космоса като остава свързано чрез сребърната нишка и събира енергия и информация. Ако се прекъсне сребърната нишка човек умира.

8

Анонимен

преди 7 години

Всяка зодия си има плюсове и минуси.Не може да казвате че една е най-най.

7

Анонимен

преди 7 години

Вярвам в доброто възпитание. В изградената ценностна система. В доброто и лошото. В реалното и не реалното. В мъдростта и пошлото. Нищо човешко не ми е чуждо.

6

Анонимен

преди 7 години

Как планетите влияят на личния ми живот? Много ми е интересно, какъв е физичния механизъм? В смисъл, Сатурн, толкова ли си няма работа, че е тръгнал да ми определя личния живот? И ако е така, как става това нещо? Какви енергии са замесени, върху какво точно влияе, върху мозъка ми ли, върху днк-то? въпроси, въпроси...

5

KOko

преди 7 години

Samo kato spomenahte Hilary i ubihte tazi zodia. Tochka:3- te sa nezavisimi. E Clinton e mnogo nezavisima na 100%.

4

Light

преди 7 години

Познавам доста скорпиони. Било то лоши или добри - те са истински.....

3

ined

преди 7 години

Скорпион е най-фалшивата зодия, реално слънцето се намира само една седмица в съзвездието Скорпион, през останалото време в съседното Змиеносец. Тъй че тоя скорпион може да се окаже змия в торба.

2

Наблюдател

преди 7 години

Пълни глупости. Инатът им е пословичен и им пречи много.

1

Анонимен

преди 7 години

защото живеете в 11 век и вярвате в глупости