413

Къргала

преди 7 години

Няма да я подаде. Даже и комбайнера да спечели за да ревете по форумите.

412

тя

преди 7 години

По телевизията и радиото се говори само от десни политици и гербаджий против генерал Радев , но това само повече ме амбицира!

411

Анонимен

преди 7 години

До АКО МРАЗЯ ПУТИН...Е, аз не го мразя. Той е едно обикновено милитаристично джудже, което определено не е приятел на българите и именно поради тази причина ми е непонятно харесванито му. Да си го харесват руснаците, но българите...... Това явно е свързано с някакво заплащане. Но все пак ще получа много минуси от джуджефилите.

410

Анонимен

преди 7 години

Винаги с Европа?Как, като стъпчеш европейското знаме?Като си марионетка на най-антиевропейската партия?Как става тая?

409

АТАКИСТ

преди 7 години

Искам да попитам всички герберастки от.репки във форума: Какво стана с обещанието на вашия идол да си подаде оставката, ако на първия тур, ГРОБ изгуби? *** въпрос на който искам *** отговор.Един гербераст..пардон гербаджия ще ми отговори ли?

408

Анонимен

преди 7 години

до 517А какво трябваше да се случи след края на ВСВ? Хамериканци да те завладеят и да наложат демокрацията си? Е, завладяха ни 1989-та 10 -ти ноември и виждаме плодовете....разграбиха заводите, нямаме нито армия нито промишленост! Честита ти хамериканска демокрация.

407

Анонимен

преди 7 години

до 514 Интересно защо говорят от западните медии за английския на стругарката, а не споменават за английския на генерала...така му отговарям на тоя *** дето ми иска линк за нивото на английския на генерала!

406

Анонимен

преди 7 години

до 513 за да мразиш някой който нищо не ти е направил- ти наистина си българин!

405

АКО МРАЗЯ ПУТИН...

преди 7 години

...ЗНАЧИ --"НЕ СЪМ БЪЛГАРИН" ....НАЛИ ХА,ХА,ХАААААААААААА....ВЕРНО Е ---НЕ СЪМ "СОЦ-БЪЛХАРИН"!!!!!!!!ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

404

Анонимен

преди 7 години

до 510Любовта и уважението на всеки истински българин към братушките не може да се купи...за всичко друго си има мастър карт и всякакви други карти.

403

ХА-ХА-ХА.

преди 7 години

....И КВО ТИ ОСТАНА ОТ РУСКАТА ПОМОЩ ЗА "СОЦ-ДЪРЖАВАТА" ...ХА,ХА,ХАААААААА...ПАЗИШ ЛИ СИ ОЩЕ МОСВИЧА.....???!!!КЪДЕ ШЕ ГО РЕМОНТИРАШ.....У РУСИЯ ИЛИ, У ПОЛША...???!!!

402

Анонимен

преди 7 години

до 505 Викаш друго си е офертата на хамериканците за 40 милиона долара да ни пробутват 30 годишни тенекии Ф-16 парчето?

401

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе бе, просто ми дай някакъв линк, където Радев говори английски или руски?

400

Анонимен

преди 7 години

НА ЯЗ.КОПРИНКА НА СБОРИЩЕТО НА РУСОФИЛИТЕ ---РАДО ПЪПКАТА , СЪЩО ТЪПЧЕШЕ ЗНАМЕТО НА ЕС!!!!КОЛКО $ ,.. ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ РУСИЯ --АКО ЗАКУПИ САМОЛЕТИ ОТ ПУТИН.......А??!!ТОВА ЛИ Е .."ДАЛАВЕРАТА"-------ИЛИ БАЗА ДО БОСФОРА в М.ТЪРНОВО.... ?????!!!!!!

399

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Викаш Русия само е вземала от нас, а ?!И как тогава построихме толкова нещо по онова време като бяхме с Русия ?Как хем сме били ограбвани от Русия според теб, хем пък сме успявали да строим пътища, язовири, проходи, мостове, тунели, АЕЦ, електрификация на цялата държава, ж.п. мрежа ... Абе, цялата държава построихме по онова време. Инфраструктура, която ползваме и до днес.Не се ли усещате, че ставате смешни вече с това плюене против Русия ?

398

Анонимен

преди 7 години

Чак Тиквата напълни гащите от Генерала. Такъв удар не е очаквал от него!Браво, генерале! В неделя всички които не сме гласували предната неделя да подкрепим този доблестен човек!

397

Анонимен

преди 7 години

Генералът нито дума не е казал за Русия, а казва, тъй като сме с НАТО, герберастки ***.руги, да не ни изнудват и да им бъдем пионки...(случаят с пишман милионите които трябва да дадем на Полша за ремонта на миг двигателите ни) Що му вкарвате думи в устата които не е казвал? В неделя ще ви разбием отново и то с 10% най-малко.

396

Иван

преди 7 години

Браво, генерале! С теб сме! Успех!Мутрите и слугинажите почнаха да пускат вече ако.

395

ИСТИНАТА

преди 7 години

Впечатлен съм от генерал Радев. Изключително ерудиран и възпитан човек. Еталон !Радвам се, че ние българите най-после ще имаме такъв президент !С Вас сме, господин Радев !Господин Президент !

394

Анонимен

преди 7 години

Коментар 480 е един красноречив представител на русофилите защитаващи генерала. Прочетете го и си направете извода ,що за стока са подръжниците на Радев.