84

Теди

преди 7 години

Искам България да стане по-Добро място за живот. Да не се налага да бягаме по чуждите страни .Това зависи от нас .Нека подкрепим Румен Радев човек който доказа че той е много над грозните лъжи по негов адрес и да не позволяваме на Герб да продължават да ни грабят и съсипват

83

Ели

преди 7 години

Не ви ли е срам да изнудвате хората по този начин и да ги заплашвате. Толкова ли сте жалки .ако герб ги няма България ще изчезне от картата на света .Много на сериозно сте се взели .България я е имало преди вас и ще бъде и след вас.Дори преди вас си бяхме по добре

82

Аз

преди 7 години

Комуниста кака Цецка е слуга на САЩ. От нея само едно може да се очаква - да видиме всички кукла на конци. А Радев - той категорично може да управлява армията и тайните служби. Срам е, просто е срам, една бивша комунистическа лелка да ми управлява мъже с оръжия в ръцете, готви да се бият във война!

81

haha

преди 7 години

Генералът отвърна и на критиките относно липсата на политически опит: Признавам нямам опит в политически зависимости, в бизнес интриги, в корпоративни схеми. Много съм зле. Нямам опит, като други хора от отсрещната страна, да сменям партия след партия, само и само да извличам някакви облаги или да стоя на власт.

80

Цецка Ц.

преди 7 години

Спете спокойно деца. Мама ще победи.

79

Боко шантажа

преди 7 години

Радев не е бил член на БКП.Цацева е била.Кой е комуниста?

78

Анонимен

преди 7 години

Това им е максимума на комунделите-25%. На балотажа едва ли ще стигнат до 45.А Бойко дори не се напъна.

77

Край

преди 7 години

ГЕНЕРАЛ срещу пожарникар-"каратист". Борисов е свършен - сега едни мажоритарни избори за парламент и опита да се нахлузи на България простоват човек за диктатор ще е в историята.

76

Анонимен

преди 7 години

И аз като дясна избирателка казвам, че никой не може да ме накара да гласувам за Цецка! Не харесвам комунисти, ама Бойко мина границата с нея, уля се! Ей Путин, защо не се роди българин?

75

...

преди 7 години

Жалко е как се подкрепя кандидат, който се излага публично през цялата си кампания. Говоря за Цецка Цачева- човек без елементарна обща култура, *** на човека, който обра България- мутрата Бойко. Цялата му партия е създадена от послушковци и е подкрепена от мутрите, които въртят фирмите му. Фирмите, през които източват родината ни. Ако беше честен дори и малко, трябваше още вчера да си връчи оставката, както каза, че ще направи. Поредната лъжа. Е, все пак ще му се наложи.Радев ще се справи.

74

Анонимен

преди 7 години

Радев е пич, Цецка е само пич-ka

73

Анонимен

преди 7 години

Като десен избирател ОТКАЗВАМ да поема отговорността за лошия резултат, камо ли пък за следващия още по - лош; Радев щял да тласне БГ не знам в коя си посока, бил против НАТО и ЕС. АЛОУУУ, ми кой постави хората пред този невъзможен избор. КОЙ, питам, КОЙ?! Айде го намерете и му търсете отговорност, а не да се шантажира обикновения избирател, или точно такова е било планчето. Ако Фандъкова беше кандидат щеше да спечели най-вероятно на първи тур! Ай сик....

72

Анонимен

преди 7 години

хареса ми как говори Радев, езици знае, няма да ни излага като БХ и Цурапък и за главнокомандващ на армията по го бива, предсавете си Цура на парад - смях

71

БКП

преди 7 години

Време е Борисов да се обади на златната резерва Кристалинка Георгиева и за замени Цецка в 90та минута. Със сигурност Кристалина би спечелиа поне малко повече гласове от Цецка.

70

АНАЛИЗАТОР

преди 7 години

ББ направи голяма грешка - надцени се. Помисли се за толкова силен, че да може да издигне дори и магаре за президент и да спечели. В случая 'магарето' бе Цецка Цачева - жена, която няма нито харизмата, нито одобрението, нито дори визията, въпреки че последното не е толкова от значение. Сега Борисов ще трябва или да се промени или да рухне, защото мантрата за БСП и потоп вече не е актуална.

69

ууу

преди 7 години

До Радев не ставато понеже Плевньо е създал с чужда помощ???

68

Анонимен

преди 7 години

v nedelia ste glasuvame za parvi patot kakto sled Osvobojdenieto ot Turcia e imalo izbori sega za pavi pat otivame , i ne sme rodeni na 11 noemvriza parvi pat ste glasuvame pra baba, baba, maika, 18 tehni priatelki barabar sas supruzite, decata , vnuci i pravnucite im, kakato i moia 16-dishna milost.ste glasuvame za Komandir Radev!

67

33

преди 7 години

Слушам коментарите на ГЕРБ и РБ и от тях лъха богоизбраност. Те са най - великите и други няма. Тук им е грешката и това са го прихванали от техния лидер ББ. Неговият нарцисизъм, его и посредственост докараха до отвращение хората. Ясно е , че гЕРБ нямат капацитет, нямат професионалисти , а само назначени послушни хора. Грозно е да чуеш от заклет комунист, че е на-големия комунистка., Това дразни хората.

66

каратист

преди 7 години

А защо ГЕРБ не издигнаха човек като Радев ?Ами защото нямат ум за това и защото човек като Радев никога не би бил човек на ГЕРБ. Кой както иска да го разбира.

65

М, да ...

преди 7 години

от пост 75Да се чете! Добре, Герб са емоционарни, но НЕ и разумни - заплахи , рекет, изнудване и снощи след изборите отново бяхме свидетели!