11

Анонимен

преди 7 години

На мястото на една отказала се женица доставиха ***. При броенето зададе следния въпрос на председателя на СИК: Това 4 ли е? Толкова за грамотността в тази "държава"...

10

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ организират избори - епизод пореден...

9

Анонимен

преди 7 години

Чували,бюлетини,протоколи,приемане,предаване,нерви,безсъние,припаднали.........!!Говорим за избори през 21-ви век,а дефакто сме още в началото на 20-ти!!Може ЦИК да пръска пари за пълни глупости,а не може да осигури една машинарийка,която на място да сканира протокола и да го изпрати до централния сървър на ЦИК за обработка!!Да,ама не!!Защото,идеята е да не се провали последваща корекция на протоколите!!Изпратиш ли ги-край!!Връщане вече назад няма и........няма допълнително напраскани цифрички!!

8

До Анонимен 7

преди 7 години

Ама като знаеш че не виждаш, не чуваш, всичко те боли..... или просто не ставаш за тази работа и в крайна сметка ОТИДЕШ и станеш член на СИК, после не се оплаквай колко тежко било. Аз зная, колко е тежко и всеки път си ходя и не се оплаквам. Всеки отишъл за пари - ами да, ама те тия пари нали трябва даси ги изкараш, а не ей така по цял ден кафенце в стаите, шушо-мушо.... и накрая искаш и като на хотел да си в залата. Ей аман от нагли хора бе.

7

Анонимен

преди 7 години

Всички проблеми идват от СИК, а не от организацията. Ако всяка СИК отива с правилно попълнени протоколи, няма от информационното обслужване да се бавят и да им оправят видимите на първо време грешки при контролите. След това няма да се бавят при прегледа на протоколите от РИК. Българина само да мрънка може. СИК са толкова некомпетентни и го казвам, като член на СИК, който се е нагледал на какви ли не ИНДИВИДИ. Проблема идва от това, че се допускат всякакви хора. А после се оплакват. Е няма.

6

Анонимен

преди 7 години

Това са обикновени хорица, в повечето случаи отишли за да изкарат някой друг лев.

5

Анонимен

преди 7 години

ами възрастните жени да си гледат внуците,а не да се занимават с политика. нямали пари за ядене,пенсиите им били по 180 лв , а правят дарения за радев и БСП-то си по 400 лв. какво да ги жалиш?

4

Цецо

преди 7 години

Докога възрастни жени ще тътрузят чувалите към мястото за приемане, направо жал ми стана снощи, като гледах репортажите??? Егати изборите, егати чудото!!!

3

Моряк и половина

преди 7 години

ДОКОГА, София, ще гледа на Варна, като на малък град, като Каспичан, питам, ДОКОГА! На никого не му пука за този град, СРАМОТА!

2

Анонимен

преди 7 години

страх ги да купят железни шкафчета с номер като в моловеет и да пуснат хората да се разтъпчат - инаеч току виж някой издал как върви гласуването. Затова са като във Ватикана - чакаме белия дим.

1

Бау

преди 7 години

Пак ли бе ? Не се ли научихте миналата година ? Толкова ли е сложно. То бива бива некадърници ама това е прекалено.