16

ДИДИ

преди 7 години

ЕЙ ТОВА БЪЛГАРИНА Е ЛОШО ЖИВОТНО. СТАВА ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ НЕ МОЖА НИКОЙ ДА МУ НАПРАВИ .ЕЙ ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ ИЗКАРАЙТЕ ВСИЧКИ ЗАВИСТИ И ЗЛОБИ ОТ СЕБЕ СИ . ЗАЩОТО ЩЕ СТОИТЕ ОЩЕ 100 ГОД ГЛАДНИ.

15

ПЕПИ

преди 7 години

ТО НА ЗЛОБАРИТЕ НАПРАВАНЕ НЯМА . УСПЕХ ГН РАДЕВ ВИ ЖЕЛАЯ КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО ДЕТО НАРИЧА НАРОДА СИ АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ ЛИ...Е ПА ТОЙ КАКЪВ Е СИГУРНО Е ОВЧА ГЛАВА .

14

анонимен

преди 7 години

типично за българката простотия

13

искаме контрол

преди 7 години

драги дедо Сорос, мое ли да се разпоредиш тролта на която се плаща от твоите фондове да се номерира, за да има контрол и да не се объркват бабите.например вместо "Шоп" или "Анонимен" да се пише "*** 4529" и така ще им броят по-лесно коментарите , което води до по-добра отчетност при заплащане на изработеното. Да знаеш, че у нашенско тролта много *** и може за 3 коментара да ти надпише, че са били 30. А като ги номерираш всичко ще бъде наред а и ние обикновените юзъри ще знаем

12

браво

преди 7 години

Ето това е мажоритарен вот...

11

Анонимен

преди 7 години

Ааа, ДОСТ са си твърдо зад Цачева( провери си гласовете от Турция), римляните също са от ГЕРБ, провери статистиката, днес я публикуваха, ДПСто са си с Орешарски и никой не им иска подкрепата на втори тур, така, че опорните ти точки са абсолютно кухи.И да знаеш повечето хора гласуваха така, не защото внезапно са залюбили *** и льотчика, а защото не могат да дишат ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 7 години

И какво селинджър срещу селинджър? И цачева и радев биг селинджъри!

9

Шоп

преди 7 години

Радев е избран нарочно да прилича на Бай Тошо и сички пенсии са пуснали за него.

8

до 4

преди 7 години

До Анонимензащото няма повече подаватели от дпс и дост,които да го подкрепят.

7

Анонимен

преди 7 години

Недолюбван в родното си село. Въздържалите се са недвусмислено срещу Радев. Защо?

6

ДО 2 РР

преди 7 години

ПРАВ СИ РУМЕНЕ ГЕН.РАДЕВ !БЪЛГАРИНА САМО ХЛЕНЧИ И СЕ ОПЛАКВА. .ВСЕ ЧАКА НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВИ....Я ГОЛЕМИЯ БРАТ.....Я МАЛКИЯ БРАТОВЧЕД.......И НИ ОПРАВЯТ......АМА ВСЕ ТЕ СА ОТЗАД.....БУХАХАХАХА......

5

до 4

преди 7 години

Кмета е Герб! Тук кметката също е Герб и по тъмно минавам пред секцията, не съм гласувал и идват едни гламави съседи на кметката, мотаят се и като не могат да се ориентират ме питат кой е 17! Не са роми!

4

Анонимен

преди 7 години

Бойко да вика спешно Кресталина!

3

Анонимен

преди 7 години

Защо само около половината от имащите право са за Радев?

2

Р Р

преди 7 години

естествено! едно време тато оправи правец,сега по навик си чакат новия тато да им оправи славяново...и тях. българина обича да бъде оправян. селянина - още повече.

1

Ц ц

преди 7 години

Аз съм вашият нов Прецедент! Точка. Аз съм майката. Въпросът е кой е бащата :)))) Абе си е таковата майката. Ама това все едно не съм го казала