29

Некъф луд

преди 7 години

Висока избирателна активност се дължеше на това че младите излязоха да гласуват за референдума и по този начин да накажат политическата класа. Отделен е въпроса че герберите пак извадиха от ръкавите си поредния манипулативен номер за 100 000 недостигащи гласа за да се провали референдума.

28

АНОНИМЕН

преди 7 години

глас народен,глас божи,какъв десен кандидат е ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА ОТ БКП цецка цачева,наглостта на наглите няма граници,или лицето лукарски,той за червен генерал нямал да гласува а щял да подкрепи партийната секретарка от БКП цецка,жаждата за власт няма морал и затова хората искът ПРОМЯНА а не Адолф Хитлер,който е дошъл на власт по парламентарен избор.

27

Пипи

преди 7 години

За обръщането на вота с гласовете от чужбина питайте Цв.Цветанов, а не Мишо псевдото.

26

До 26

преди 7 години

Ако ти и твоето семейство... Оставаш и се бориш и не мрънкаш или г*за под мишница и да те няма.Ти да виждаш друга опция?

25

До 23

преди 7 години

Ако ти и твоето семейство нямате препитание....и държавата не прави нищо освен да ти спира тока,водата,телефон.....Ти би ли я обичал,би ли се гордял че си българин.....ами то май свестни хора не останаха във тази България.София през деня......мизерия и бедни хора.......София през вечерта.....лъскави витрини и луксозни коли......е как да стоиш във България......и какво би правил......за това не говори а мисли че ако ги няма тези който изпращат със хиляди всеки месец и милиони всяка година сте....

24

Шоп

преди 7 години

До Анонимен 22Добре, така е, прав си.

23

-10

преди 7 години

Аз не съм имигрант, но също я наричам така България. Все пак тук живея и я виждам какво представлява.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Да не говорим, че много от българските емигранти наричат България - ***, пещера, чигания...А ние ще се грижим за техните спомени? Та това е да им се натрапваме, да им налагаме, да ги подкупваме да помнят. Ако са искали да помнят, че са българи, щяха да са тук. И без това като излязат извън България, започват да плюят срещу нея, да я излагат, какъв лош живот са живеели, а които не го правят не го правят от някаква сметка. Какво допринасят те за България?

21

Анонимен

преди 7 години

До Шоп 19При 20% активност влиза за обсъждане в парламента, невалиден е само при под 20%. Над 50% става задължителен.

20

и от къде

преди 7 години

такава сигурност ,професоре!!! режисирано ли е?2

19

Анонимен

преди 7 години

Мнението на иначе уважавания проф. Константинов, е емоционално и реалистично вредно. Само за това, някой, спасил се от Родината, да "помни, че е българин", ние, в България да плащаме луди пари, да организираме секции в чужбина, е абсурд. Независимо от причината да напуснат България, тези хора са р о д о о с т ъ п н и ц и. Откъдето и да ги гледаш. Ако искат да влияят върху положението в Родината - да са стояли тук! Щом последните 2 години не са били в България поне месец - нямат право на глас!

18

Шоп

преди 7 години

До КрайКаква воля бе, хей сплескан? Под 50% резултатът е НЕВАЛИДЕН. Лично аз съм гласувал с 3 х НЕ. Аре шибай коньете!

17

Недосегаемите

преди 7 години

Дядката - турен от ВЛАСТТА. По разпореждане на ЦРУ.

16

Анонимен

преди 7 години

Зависи от коя чужбина. От северната чужбина или от южната.Който не работи, не трябва да яде.Който не живее в България НЯМА право да ми казва, как да живея аз.

15

Край

преди 7 години

Резултатите от референдума били категорични Но той нямал задължителна сила. Ще му избия зъбите на този алчен дядка. И в момента на 70г.е в съвета на директорите на Информационно обслужване - турен от ВЛАСТТА.Ако парламента откаже да се съобрази с ВОЛЯТА НАРОДНА камък върху камък не трябва да остане от него.

14

да

преди 7 години

И този манипулатор беше против референдума - отдавна и целенасочено. Без да съм фен на Слави, подкрепям напълно въпросите му и истински вярвам, че те имат смисъл. А колкото за това, дали ще бъде задължителен, както професорът се радва, че това не е станало, ще стане - ще има, вярвам, граждански протест, и то много голям, ако Парламентът, тоест ако партийците в него, отхвърлят резултатите му.

13

до 2

преди 7 години

Те гласовете за референдума са преброени още преди месец два. Нали никой не си е мислил че със сегашната порочна система този референдум ще успее. Сега като подменят гаса на над 3 млн българи трябва да има сопа за да се спрат...

12

Анонимен

преди 7 години

Поне една хубава новина, че резултатите от референдума няма да са задължителни, че само повече проблеми ни трябват сега...

11

Някой българи...

преди 7 години

До ист"Някой "българи" не знаят български"... - по смешно едва ли може да бъде...;)

10

Анонимен

преди 7 години

Странни хора пишат по сайтовете.Като чета първите коментари и се радвам че не живея в Бг.