41

Анонимен

преди 7 години

Кънев си има татко Ваньо костоВ. Не че е толкова важно ама той него слуша.

40

Ха,хааа..,

преди 7 години

Присмял се хърбел на щърбел. И Раданчо наш си има политическа майка.Една от най-омразните жени в България-КУКУневица.....Е,за него "майка",за цял народ-мащеха....Раданчо КУнев си остана едно под-ло ,жалко и алчно за власт политическо недо-носче....играещо си на голяма политика.....

39

Анонимен

преди 7 години

Много модерни го раздават от по реформите за приемните родители вече,не като преди дето им казваха настойници от мъжки и женски род или като доведени от някои според рода мащеха и парток,че и още ще рекат като за някои приемни родители само от един род като пол пък кой ще е понапред ще е титуляра като род кой знай и се незнай родата,е може все пак да се вика откъдето е жената оттам е родата.

38

Поканен от Меркел

преди 7 години

От снощи най-забавни са ми изказванията на тоя сладур Кънев.Говори така,все едно държи 15-20% гласоподаватели и едва ли не от неговото "да" за даден кандидат ще обърне вота и ще спечели балотажа.А господина не вижда,че и с новия,и със стария и с брадатия си политически проект,я има 1-2% народен гръб,я не.Е колко може да липсва обективна самооценка на човек.

37

Един от десните

преди 7 години

Ръб!

36

Анонимен

преди 7 години

до 18 - ПФ събира от 14 роцента във първатта група - до 31 гоздини, 15 процента във вотара от 31 до 60 и 17 проценат в третата - от 60 нагоре. Малки ралзики, равно мерно разпределен вот. Да рачем на БСП кандидат спечели огромен процент от възрастовата категория над 60 години. Герб също имаха значителен дял в тази категория.

35

Анонимен

преди 7 години

А на теб и баща и майка мафиота Костов

34

Анонимен

преди 7 години

Интелигентен мъж, но за съжаление злобата и безсилието го карат да се излага. Много жалко партията на която залагах надежди вече не съществува.

33

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 8 По-добре е ни да гледаш, ни да слушаш нашите медии. От всички възглавници и миши дупки измъкнаха социо-, полито-, антропо-, всяко-ЛЪЖЕ-ЛОЗИ, дори ФИЛОЛОЗИ-университетски, да ни обясняват, че имало "БРЮКСЕЛСКИ" говор. Та с "БРЮКСЕЛСКИЯ ГОВОР"ни внушават, че "мама" говори ЕКСПЕРТНО, и в никой случай не подчинено, службогонски, изсушено от политически козни и нагласвачество, без творчество, лицемерно, без обич, искреност и отговорност към народа, на който ще става "ТАТЕ"

32

ВЪПРОС...

преди 7 години

РАДАНЕ ЗАЩО СИ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИШ КАТО Б.Б. АЗ ТЕ ИМАХ ЗА ПО ИНТЕЛИГЕНТНО И УМНО МОМЧЕ?????

31

чесън недочесън

преди 7 години

Радка Дълбоката да го такова под вода

30

иван

преди 7 години

Клиничен случай

29

Анонимен

преди 7 години

*Черн..ьо от драгалевци

28

Анонимен

преди 7 години

Плешивецът от снимката пък си има баща-*** от Драгалевци!

27

Хенде Хох

преди 7 години

Това е най хубавата и подходяща снимка за т нар "рИфурматори"!РАДАн излиза от" Тъмната Стаичка' леко приведен..толкова неподправено,толкова истински,някак си по ***.Както чичо му от Изсраел навремето..

26

Анонимен

преди 7 години

ДСБ вън от парламента. 25 год им стигат, нищо немогат ... слаби личности и слаби проекти.

25

Анонимен

преди 7 години

Като не му се отвори парашута да стане сестричка на Бойко, сега Радев си излива злобата.

24

Членска карта №7

преди 7 години

Но пък си има чичо момчето и следва светлия му пример!

23

Анонимен

преди 7 години

Радан го гризе завист, че не припознаха него за майка.

22

Анонимен

преди 7 години

И какво, бе пъпеши?! За да "се излезе от кризата" трябвало силна дясна алтернатива!!! А? Т.е. да се срути до основи българската държава, което беше задачата на *** седесарски. Видяхме ви, колко струвате - ПРЕДАТЕЛИ, БЕЗУМЦИ, КИРЯК СТЕФЧОВЦИ. И сега - жалки напъни да възвърнете пъклените си планове. Да, ама не ви стига ни акълът, ни силиците. НАРОДЪТ ВИ МРАЗИ, ПОДИГРАВА ВИ СЕ, КОРУМПЕТА, ЛЪЖЦИ!Защото го тровите, доведохте го да най-ниско ниво на съществуване, не на живот! Сатани глynaви!