52

анонимен

преди 7 години

нищо няма да се случи с вноската която внасяме ще си плащаме метрото имагистралите ще спрат уж евр пари за разни измислени земеделци които срещутака наречените бели петна получават евросубсидии минаваме на двустранниотношения с останалия свят живеем в мир сьс сьседите и не се заяждаме с русияоткьдето идва парното

51

1977

преди 7 години

Някой би ли ми обрисувал какво би се случило ако България излезе от ЕС и НАТО?

50

Анонимен

преди 7 години

Господ да пази България, че тия *** ***.ите вземат ли властта, жална ни майка,

49

гласувал

преди 7 години

Българи, да изберем един ДОСТОЕН МЪЖ с главна буква нима има сравнение с посочените от " падишаха" Плевньо и Мамата!!!??????

48

от55 до 47

преди 7 години

До 47 е моят коментар 55(бг)

47

Някоя си

преди 7 години

За капак, много е готин!

46

Анонимен

преди 7 години

До Цачева не е казала като Радев,че независима- от инициативен комитет и много ясно без двуличие и както не зад гърба,а даже на преден план се кипрят Йотова и *** то до Цачева е ясно,че е кандидат на Герб!Военните не забравят придибивките и бързат да се пенсионират рано като най-заслужели

45

1

преди 7 години

Румен Радев и Илиана Йотова(БСП) спечели в София скоро и в държавата ще ни управляват пак БСП! Честито другари и другарки. Бързо забравяте 1997,2009,2013 и други събития с любезното съдействие на БСП!

44

Joko

преди 7 години

"За пръв път след 89-та ляв кандидат води в София" Защо се чудите ! Ами то в София освен провинциална *** друго не остана......

43

mitova

преди 7 години

Успех на балотажа, ген. Радев! Вие го заслужавате!

42

анонимен

преди 7 години

Защо ляв, нали е издигнат от инициативен комитет, нищо че до него стоят Корнелия Нинова и Илияна Йотова?! Генералът се срамува от БСП и се мисли за независим!

41

Вики

преди 7 години

Гледах пресконференцията на Радев. Изпитах чувство на гордост, че този внушителен мъж, който спокойно парира всеки опит да бъде провокиран, който стоеше уверено и вдъхваше доверие, е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ! България няма да се срамува повече, аз също.

40

ТИМ

преди 7 години

Честито, ген. Радев! България за първи път гласува с разум, не само със сърце.....

39

Анонимен

преди 7 години

До бгЗащо Цецка или Каракачанов са много независими. То май напоследък в БСП има по-малко бивши кадри и деца или роднини на бивши кадри на БКП отколкото в другите уж патриотични или десни партии.

38

бг

преди 7 години

Само като видях самодоволните физиолномии на Илияна Йотова и *** Нинова и разбира се стана ясно колко е неЗависим генерала,набързо пенсиониран с 20 заплати накуп.Браво

37

бг

преди 7 години

Не е за пръв път,а Първанов не беше ли ляв?След лявото правителство на Орешарски май хората забравят...?

36

Анонимен

преди 7 години

До 43Абсолютно показваш това,което съм казал.Около мен виждам десетки малки и средни фирми ползващи фондове. Даже и младежи на по 23-25 самостоятелно действащи.А не само кметове,както твърдиш ти.Пълен икономически безхаберник си.

35

Николай

преди 7 години

Щом ще е "Върховен главнокомандващ на въоръжените сили", то по-добре да е реален Генерал (вече от запаса), а не партиен (парламентарен) администратор, под диктата на измислен герой - генерал пожарникар! Никога не съм гласувал за БСП, но на балотажа ще отида, защото този път те заложиха на личност и то професионално подготвен в случая човек. Срам и Резил за България ако ЦЦ победи на балотажа.

34

.

преди 7 години

До Анонимен 29В САЩ води генерала. Не го пращай там.

33

Анонимен

преди 7 години

Мъчно ми е за България!Нищо хубаво не ни очаква!!!