6

аононимен

преди 7 години

Ще видите какво ще стане на балотажа-тогава редиците ще още по стройни.Къде със заплахи,къде с финансова подкрепа,къде с фалшификации.От тук нататък започва да действа изборната машината на Герб.

5

sport

преди 7 години

До АнонименОбразованието до 12 клас е безплатно, въпреки триковете на Кунева, че може да учиш и до 10-ти клас. Следователно, щом е безплатно, минимум завършено средно образование! Останалите да си сушат тютюна, да берат гъби, мамули и др.

4

Анонимен

преди 7 години

"Много от местните жители не знаят български."Ей тези са ми любимите. Родени в България, пък български не знаят. Сливенският балкан и Кърджалийско е тъпкано с такива. Преди да ревем за задължително гласуване, може би трябва да въведем гласуване само за хора владеещи езикът и да имат ПОНЕ начално образование до 4-ти клас!

3

nina

преди 7 години

ГЕРБ продължават да надъхват народа, че БСП и ДПС гласуват заедно. Но нищо не казват за непоисканите, но реално получени от ГЕРБ гласове на ДОСТ! Или турците на ДОСТ са по-малко турци от турците на ДПС?! На някой да му е направило впечатление, че когато Доган беше начело на ДПС никой не си е позволявал от трибуната на НС да обижда българите или да говори на турски език. А когато начело застана Местан тези неща се случиха. Затова и го махнаха! А сега ГЕРБ няма нищо против гласовете на ДОСТ!

2

zeus

преди 7 години

Е какво, нищо ново не е станало, ДОСТ открито подкрепиха Цачева, в Турция властите водеха избирателите под конвой да гласуват правилно. Както разбрахме вече за Мама Цеци са гласували основно римляни и нискообразовани, т.е. под строй ;)

1

Анонимен

преди 7 години

Това ско е в някое Сръбско или Италианско място на тоя кмет да са му резнали зелката на момента.