18

Реалист

преди 7 години

Цецка Цачева губела...Пълни глупости! Тя прогресира стремглаво -> на кметските избори трето място, на президентските второ и убедителна победа на изборите за политически труп на годината.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"КОИТО Е С РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ."Не коментирам умственото развитие на това ***.Ч.Е,по скоро ми е чудно,че има и други като него.Защо човек ,който уважава Русия е предател?-може ли някой да отговори.Аз не желая да членувам във Френско-Германският съюз/наричан ЕС/,аз не желая да членувам в бандитската организация НАТО/в която ние бяхме вкарани от купени правителства,които после ги гонехме с камъни/Аз не желая да ям ГМО,аз не желая да участвам в СЕТА.ЗАЩО СЪМ ПРЕДАТЕЛ?

16

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 21 Мда,има нещо такова!Ама има упорито нежелание да се вземат мерки!Едно просто решение е да се премахнат номерата в бюлетината.Който не може да чете на български ще види зор,а грешките ще са масови!Има и по-радикален вариант-гласуване само на машина и кандидатите в произволен ред,който се мени при всяко гласуване.Тогава вече ще е много забавно!

15

11

преди 7 години

Не може да се губи нещо, което никога не е печелено...

14

Факт

преди 7 години

Стига с тея оправдания на социолозите!Пак никаква не я свършиха с тия извадки по 1000 човека!Интернет-анкетите с по 10+ хиляди участвали ясно очертаха тенденциите и то още от лятото!Ако приемем,че Борисов е искал да спечели тези избори,то по-и*иотска кандидатура нямаше как да предложи!При очаквана тежка битка с неясен край,да излизаш с куц кон?Е,ако е искал да загуби-то друга работа.Макар че една унизителна загуба никак не укрепва реномето.Сега вече Цецо е на ход-той трябва да надмине себе си!

13

Анонимен

преди 7 години

и каква стана тя? такава, че социологическите агенции услужливо премълчават. каракачанов с 15%, цецка с 22% и радев с 25%. и като махнем ромските, дпс и дост гласове и излиза, че са с равни проценти всички. защото нали се сещате, няма как някой от махалата, местан или доган да са гласували за каракачанов. и защо никой не говори за това?

12

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzНе приемам ,че въпросния резервист е по голям патриот от средностатистическия гербаджия! Предпочитах ясната визия на социалиста Йотова да беше водещата фигура в тандема. Офицерите в последните 20-30 години определено не са най доброто, което излъчва обществото ни.

11

ognyanz

преди 7 години

До "Райчовци": Някак си по-логично изглежда, хора, които се обявяват за патриоти, да гласуват за генерал, отколкото за лелка като Цецка. А как ще гласува електората на ДПС си е техен избор. Те по-скоро се измерват спрямо ДОСТ на Местан, които подкрепиха ГЕРБ - за да се види коя партия има по-голяма тежест.

10

мноо ясно

преди 7 години

С тази скорост хората са разбрали на коя партия е кандидат.

9

Райчовци

преди 7 години

Райчев е Московска *** и затова манипулира. Като е такъв гоуем социолог, как ще коментира, че патриоти и ДпС, гласуват заедно. Но като се има предвид, че Атака е също руски проект, нещата са предрешени.

8

Ххх

преди 7 години

Тук става въпрос за избиране на президент,на личност,която е независима,какво БСП,какво ДПС.ГЕРБ предвкусват загубата и се опитват да плашат народа,но това не са парламентарни избори!А защо не кажат,че ДОСТ,което е по-голямото зло от ДПС ,подкрепя тях!Вместо да подвият опашка и да приемат,че явно народът иска промяна,те най-нагло и като за последно се борят за власт!А това ,че ББ е лъжец и няма нищо мъжко в него го разбраха и гербажиите даже!

7

Анонимен

преди 7 години

Борисов не е мъж. Филип Димитров поисак вот на недоверие и като го загуби - подаде оставска. Борисов се кълнеше, че ако Цачева не е пърав на първия тур, където се мерели твърдиет ядрата хвърля оставка, а снощи би отбой. Народа го наказа. Защо Камерън не се оправда слез Брекзита, че не е разбран? смешен плач на ***.

6

Анонимен

преди 7 години

такова нещо никой не е казвал. Каракачанов призова да се гласува по съвест. Каза, че не му е работа да подкарва избирателиет като овце, всеки да си решава.

5

Анонимен

преди 7 години

КОИТО Е С РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ.

4

Анонимен

преди 7 години

ДО 2 ТАКА КАКТО СИ НАПИСАЛ УРАВНЕНИЕТО . ТОВА Е ЗАГУБА ЗА ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ И НАВЪН.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами да бяхме отложили изборите и щяхме да спестим пари от балотажа

2

Анонимен

преди 7 години

Кви нацоиналисти са тия? Герб от години работи срещу интересите на България и в услуга на Сащ и Турция. Но "националистите" щели да подкрепят Цачева. Каракачанов беше ясен още отпреди, когато Борисов съставяше правителство. Обещаваше, че няма да подкрепя Герб, а после ги подктепяше винаги, заедно с Нсфб.ПРОДАЖНИЦИ

1

Край

преди 7 години

Нема по лъжливо животно от социолог. Никога Цачева не е водила и една милимунда пред Радев. Просто преди две седимици взимаха пари и слагаха наколенките за пред вожда и учителя на гербаджииския народ.