21

Въло

преди 7 години

Нали Марешки щял да подкрепи този, за когото са гласували по-малко роми. Ха сега да видим- Баба Цола, пардон Цецка е обрала цвета на ромския вот. Кога да чакаме аптекаря да си промени нагласите от възхвала на адмирала и началника му?

20

Дейвид

преди 7 години

Колко трябва да си *** за да подкрепяш Герб и всякакви десни мижитурки. Бати измеслиняците.

19

Мънго Джери

преди 7 години

Много смешно е дето ГЕРБ се имат за десни! Че те са по-леви и от комунистите! А русата гарга просто "избива рибата" и всичко в мен!!

18

Мунчо

преди 7 години

Що за избор ще това м-у настоящ и бивш комунист?!

17

До 10

преди 7 години

Марешки категорично отсече, че ще подкрепи онзи, за когото са гласували по-малко роми. Най-малко той ще тръгне да им дава дарения, защото една от целите му в политиката е да отърве от тунеядци работещия, инициативния, градивния гражданин на България. Сега се опитват да изкарат, че *** били подкрепили Цеца.

16

Анонимен

преди 7 години

До Глaсувсйте зaДа, ама аз си спомням как по Станишево време вие приехте на "Позитано" 20 представители на гей-организация. По телевизията показаха кадри от тяхното посещение в червената централа.Цяла София знае също така, че обратните си имат клубче, което е долепено до вашата сграда на "Позитано".Та не ми се прави на не знам какъв. Наближат ли избори, коалирате се с кого ли не.

15

Анонимен

преди 7 години

Вие нас избирателите ни смятате аз Безмозъчни същества и си мислите че ще слушаме какво ни говорят нашите Кумири.Аз гласувах за Марешки и въпреки че същия каза че ще подкрепи Цецка аз нея-НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПА!!!

14

Анонимен

преди 7 години

общият сбор на трите формации - НФСБ, Атака и ВМРо и със 150 000-200 000 гласа по-малъко от полученият брой гласове, т.е. има почти 200 000 нови гласда за Обединени патриоти.

13

Анонимен

преди 7 години

3 милиона и нещо гласували, от които всички ромски, дост и дпс гласове със сигурност не са отишли за каракачанов. хайде социолозите да коментират,а?

12

До в Германия

преди 7 години

Айде моля ви се, стига глупости! Той защото ген Радев, при един глобален конфликт или заплаха за националната сигурност лично ще подкара двата МИГ-а , които понастоящем могат да излетят и като един супермен ще свали 20-30 ескадрили, както и ще унищощи зенитните установки на врага. Нека бъдем честни - единственото, което ще направи ген Радев, ако бъде ибран е да пречи на което и да е управление, освен на това на БСП!

11

Мислител

преди 7 години

До Shark След като не съм гласувал за Радев на първи тур ще направя всичко възможно той да не спечели за да не ме е срам от децата ми.

10

И какво?

преди 7 години

Не мога да разбера защо се преекспонира темата кой кого ще подкрепи. изборът е на хората, не на партиите. престанете да се отнасяте с нас като с безмозъчен електорат, който може да бъде накарам да гласува както вие искате!

9

рес еоод

преди 7 години

от снощи гербаджиите нещо се опитват да ни плашат, затова ще гризнат вота

8

Анонимен

преди 7 години

МАРЕШКИ РАЗДАДЕ МНОГО ПАРИ НА РОМИТЕ В МАКСУДА, ЯЗЪК, ВСИЧКО ОТИДЕ НАХАЛОС.КАРАКАЧАНОВ ПОЛУЧИ МОЩНАТА ПОДКРЕПА НА АТАКА, ЗАТОВА ПОЛУЧИ ТОЗИ РЕЗУЛТАТ.

7

До Shark

преди 7 години

Аз гласувах за друг кандидат, но на втория тур пред безличен бесепар ще предпочета по-малкото зло. Пак че балотажът не е Петното-Пищова като в САЩ, че тогава щеше да е още по-трудно

6

Анонимен

преди 7 години

Тези своите избиратели за съвсем мал***умни ли ги имат, че да разчитат, че щом шефчето каже Цацка и всички ще скокнат да гласуват на нея? Какво ще рече "моите избиратели ще подкрепят Х"? Твоите избиратели толкова ли са кухи ***, че си нямат мнение?

5

Анонимен

преди 7 години

Красимир Каракачанов се е изказал най-коректно. Можеше и да добави, че във втория тур влиза вече като изгубил битката и като един обикновен гласоподавател, както междувпрочем и всички останали кандидати. Карадайъ гледа да натрупа дивиденти с изказвания, ясно е, че техният електорат няма да е подучен за кого да гласува. Гласовете на Марешки и на Трайков отиват за Радев на 100%.

4

ахахаха

преди 7 години

Герберугите щели да стягат редиците? Демек ще стягат простофилите и ромите! Ми тая разпасана команда стягали се? Ахахаха, нещастници!

3

една

преди 7 години

Гербавите са пътници. Как пък не го разбират тези прости хорица?

2

еделвайс

преди 7 години

Радев ще успее сам! Хич не му предлагайте подкрепа, защото ще го дискредитирате! Той има нужда САМО от подкрепата на народа, и ще я получи! Задачата на останалите е да осигурят НОРМАЛНИ избори !!!!!!