45

Анонимен

преди 7 години

Тия Избори се казват - ''ЛАЧО БАРО ГОШО''

44

Един от Северозапада

преди 7 години

Ром, да гласува без да му плащат за това??? Абсурд! Имам наблюдения върху това. Кауфланд в града ни бе буквално изкупен от тълпи роми, още на другия ден, в който Герб "спечелиха" изборите и направиха Борисов 2. А за баталните сцени, правени в една ромска секция от една доста мастита герберка, в Монтана, се разправят направо легенди, от живеещите там. Така че, ясно е, как се "Печелят" ромите. Но е ясно и от къде идват парите, от тези, които "усвоиха" евро фондовете, а това май са само Герб?

43

Анонимен

преди 7 години

:-D Ха познайте кой си е купил гласове

42

Анонимен

преди 7 години

"Цачева губи големите градове, но печели... ромите" тамно зелените не се губят или печелят те се копуват

41

Анонимен

преди 7 години

В Автобиографията на Цецка Цачева пише че знае свободно немски но в СОУ Анастасия Димитрова в Плевен където е учила се предодава само английски и френски , не е ясно от къде и как така знае немски , пак работа за ДАНС , между другото бизнеса с Менте-Допломи върви добре

40

Анонимен

преди 7 години

А как се знае кой за кого е гласувал, нали уж е анонимно гласуването? От къде са данните?

39

Анонимен

преди 7 години

Хахаха роми решават съдбата на Българския народ , колко са глупави Ботев и Левски

38

Анонимен

преди 7 години

Гл.редактор голем ''баро гошо''

37

Анонимен

преди 7 години

Цветелин Кънчев ще е следващия Президент

36

Анонимен

преди 7 години

Кои Роми те са няколко вида в България които идват по различни Епохи у нас:МиллетРудариКалдараши / БакърджииЙерлии

35

Анонимен

преди 7 години

Златко ти си голям ром бате , личи как си ги защитаваш чаветата

34

Анонимен

преди 7 години

РОМСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ -ЦЕЦКА ЦАЧЕВА! Голямо купуване на гласове е паднало! Но все пак българите сме повече!

33

КАТО ГЛЕДАМ СЕГАШНИЯ

преди 7 години

Президент всеки ще е по-добър. Даже и ЦЕЦА. Ама като има генерал летец, ЦЕЦА да си копа на село и да гледа президента по телевизията

32

Анонимен

преди 7 години

младите хора гласували за Трайчо защото.. бил изглеждал най-умен!!Младите хора ако отворят гуглето може да видят колко продажен е този интелигент и какво е миналото му... Обаче младите хора са прости и мързеливи, затова дори не се опитват да разберат за кого гласуват... същото е и с останалите кандидати - мръсни, арогантни, с уродливо минало..За Радев - все още нямаме нищо. Ни лошо, ни добро!

31

Анонимен

преди 7 години

Цачева може да не е лош човек, даже ми се струва доса по-кадърна за тази позиция от генерала и по-интелигентна (само по говора може да усетите), но е изключително слаба кандидатура. Ако беше Томислав Дончев вместо нея, може би нямаше да има и балотаж. Просто тя е слаба фигура в преносен смисъл.

30

Stan

преди 7 години

Снощи гледах г-жа Цацева някъде там между микрофоните , докато взимаха интервю на вожда. Мислех си колко уважавана е тази жена че така да я бутат журналистите И НАКРАЯ без да я питат тя проговори. ОКАЗА СЕ че 10 години след като сме в ЕС тя още се бори против комунизма.

29

Българин

преди 7 години

Още една причина да не искам да гласувам като ***

28

Веско

преди 7 години

До Анонимен 23Аз пък не разбрах защо Марески и патриотите играят за Бойко. Трябваше 70% да гласуват за червената олигархия ли? Проблема са онези трайчо, орешарски и другите дреби дето ако не разсейваха вота Цецка нямаше да влезе в тройката!

27

Край

преди 7 години

Оставка, но после МАЖОРИТАРНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. Не искам нов Орешарски кабинет.

26

Анонимен

преди 7 години

Истинската разлика е многп по- гпляма. Просто тоя път дори Цецо, колкото и да е способен на това поприще, се провали.----------Просто този път българите си вдигнаха *** от дивана и ГЛАСУВАХА!Щото им писна да слушат глупостите на хора. които не могат да структурират едно изречение.Шансът на Цв Цв е да накара и емигрантите да гласуват.