49

Аз

преди 7 години

Колко се пени преди изборите, че му спрели референдума, че имало монопол, това все управляващите, че цецка била шеф на институцията с най-нисък рейтинг, щял да ги прати в затвора и прочие.На следващи избори няма да събере и 1 %.За мен остава огорчението, че гласувах за него, а за него ще остане горчивият вкус в устата, че е имал стабилен път към властта, след време, когато му вземат всичко, защото няма да има вече от кого да се краде.

48

В Магарешки

преди 7 години

Марешки се опита да обясни защо няма да гласува за "Ради" Радев, той така си го знаел. Каза нещо от сорта на, аз няма да гласувам за Илияна Йотова, защото тя е била заместник на Румен Овчаров, който е назначен от държавата в надзорният съвет на "Лукойл". Пък "Лукойл" са в картела на горива срещу който аз се боря. Поради тази причина ще гласувам за Цецка Цачева, която не е подставено лице на Бойко Борисов, който от своя страна не е личен приятел на шефа на "Лукойл", както и нямат общи фирми.

47

Мюре

преди 7 години

Магарешки излъга,че е антисистемен играч.Оказа се мюре,тест примамка.И то елементарна.

46

Анонимен

преди 7 години

ХА ХА тука виеха това е човека, спасителя. Тоя си е *** проект, и бате боце голем подарък им направи на тимчовци, я кръсти голЕмата зала АРМЕЕЦ. . ТУКА ВСИЧКО Е МАФИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, от съдебна, изпълнитлна, законодателна власт до здравеопазване и образование

45

Анонимен

преди 7 години

Марешки, Марешки-и-и-и, голяма грешка правиш, разкри се, отви се... На много народ допаднаха народняшките ти приказки, а ти си бил обикновин ...ец? Извод - никога не вярвай на човек с много пари, изникнал от небитието...

44

Васо

преди 7 години

Марешки говори чрез алегория бре, ама вие сте прости да я разберете. Вникнете в това: "Заради това той призова всички български патриоти и почтени хора, без значение дали са в България или чужбина, да направят заедно една формация и "да извършим нужните на страната промени".

43

Davigo

преди 7 години

Yasno may nikoga nyama da se virna v bg selo

42

Анонимен

преди 7 години

Съмнявах се в логиката на Марешки , ама той доказа липсата на такава. Щял да избира вице. Пълна кухалка. А за пилотите - трябва да си много кух за да се разбиеш за да докажеш, че си смел /както Марешки/

41

Анонимен

преди 7 години

защо ни предаваш бе Марешки,а ние повярвахме в теб,повярвахме че наистина си с хората а не с крадците

40

е- да,ама- не

преди 7 години

хората гласували за него няма да гласуват за нея

39

Анонимен

преди 7 години

Изглежда , че Марешки е проект на Бойко- герб.

38

Анонимен

преди 7 години

Какво сте за извивали за БСП , БКП , ДПС , комунисти и т.н. Бойко да не би да не е бил гард на Тато ? Той в БКП не е членувал . За него е било изключени !

37

Анонимен

преди 7 години

Г-н Магарешки , не гласуваме за вице , а за президент !

36

do 38

преди 7 години

Радев не е старшина, но и това не е важно. Но "летец", "пилот" звучи гордо на всички езици и няма как да се омаловажи. Получихте си заслуженото предатели!

35

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

Марешки- патерицата на другаря Бойко Борисов !

34

Искрен АЗМАНОВ

преди 7 години

Аз писах на Марешки - след окончателното - ако той не е ИЗБРАН - нека се видим спешно - за да искаме от "ИЗБРАНИЯТ" да абдикира в полза на МАРЕШКИ - спешна среща с Марешки е належаща 089-673-6807 Победата ще е на Марешки!!!

33

Анонимен

преди 7 години

след победата на старшина Радев, вече с чиста съвест можем да напуснем родината и да станем поне Македонци.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА пък ГЕРБ си е чисто БКП.Цеццка- партиен секретарЦецко- член БКПТиквата-член БКППлевела --......активист хи хи хи хи, по прилича на ..пасивен...

31

Анонимен

преди 7 години

Марешки, всички знаят , че си под шлифера.Но там ти е мястото, иначе си загинал.

30

Анонимен

преди 7 години

гласувах за Марешки защото само той заслужава. НО сега на втори тур, трябва за по-малкото Зло - Цецка.Вън от БЪлгария крадливите бесепари, вземете си генерала с вас и с ДПС - Go back to Turkey !