17

Ира

преди 7 години

До АнонименГлупости! Ако са избягали, то е защото вкусиха от "демократичните" ви промени. А ти си нещо сбъркано, нямаш обноски, котенце!

16

Shark

преди 7 години

Аз само не мога да схвана откъде се пръкнаха толкова много тъ-пун-гери че Цецка събра този процент??

15

Анонимен

преди 7 години

"Трябва да се отбележи, че гласоподавателите са дали 3 твърди "Да" по трита въпроса.Зомбираните *** чалгари strike again. Ще се "борят" със статуквото със задължителни избори/задължително легитимиране на същото това статукво.

14

ДС

преди 7 години

Резултатите за референдума са една лъжа.

13

Много сте загубени

преди 7 години

Никой не е паднал, никой не е спечелил.От 72 г. на власт са си все същите.Сменят се само марионетките им. Конците се дърпат от едно и също място.

12

Анонимен

преди 7 години

Хах - официално разликата е вече над 4%, така че тия статии с 3 и по-малко от 3 не са актуални...

11

Анонимен

преди 7 години

Е сега в рубли ли да си обръщаме спестяванията, руските олигарси предпочитат доларите все пак.

10

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да сте щастливи,радвайте се сега ,защoто другата седмица ще ви боли другари комунисти..Благодарение на *** като вас, 2 милиона млади хора емигрираха и създават поколения българи,които забравят корените си...Червена Долна и продажна руска ***.....

9

Анонимен

преди 7 години

Хората застанаха зад човека,който имаше позиция,не се обви в политически партии и се опълчи срещу "смачканата демокрация",която ГЕРБ се опитват да наложат и го правят доста успешно.Стига машинации,хората искат гласът им да се чува!Не може г-жа Цачева да се изказва толкова крайно и агресивно,спрямо хората подкрепящи "не нея"...ти се кандидатираш за глава на цялото население на България,а не на своите симпатизанти!Срам и позор за уж образована жена!

8

Анонимен

преди 7 години

Оядохте се и забравихте гладните години на социализма при Виденов и Станишев, но гледам че скоро ще се сетите отново. Затова и на запад не ни искат...защото сме мишки. По добре мързел и Крадене, отколкото работа и морал.Днеска показахте, че още не ставате....още самосъзнанието вие е Червено и Смачкано.

7

байхуй

преди 7 години

Сорос бая ше трябва да се орарчи за да инсталира пияната бабичка за президент

6

TPE3BEH

преди 7 години

Айде да ви е честит поредния червен послушко за президент, който ще обикаля из Азия в страни като Виетнам, Азербейджан и Русия, а от запад от нас никой няма да го кани и да иска да говори с него.Може да измисли нов голем Шлем! да пълни гушата на червените бизнесмени и пробития руски бюджет...Периодично се убеждавам, че народа си е системно *** и политическата памет не помни повече от 1-2 години назад...

5

Анонимен

преди 7 години

На балотажа разликата ще е много повече от 3 ℅ в полза на ген. Румен Радев.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до председателкаАми, точно затова този път не успяха да фалшифицират резултатите. Защото разликата беше голяма, но не в полза на ГЕРБ.Ако разликата беше по-малка, бъдете убедени, че Цв.Цв. щеше да я "стопи" с онзи специален трик с изборните протоколи ...

3

председателка

преди 7 години

Току що предадох протоколите на всички Застъпници и наблдатели в моята секционна комисия и резултатът е не 3 ,а над 50 % в полза на Генерал Радев .Не знам Гербаджийския ексит пол тролей какво се опитва да инсинуира,но срещу всеки глас за Цачева в моята секция стояха минимум 50 до 100 гласа против нея и в полз на генерала.юРазликата не е техническа за да я скриеш ,а е фундаментална и съкрушителна.

2

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че истинската разлика е дори по-голяма. Но Цецо тоя път се изложи. Но пък има цяла нощ пред себе си.

1

Анонимен

преди 7 години

Тези платени социолози, трябва да им бъде отнет лиценза! Помните ли преди седмица, че герб има преднина от 5-10 процента. А за патриотите даваха най много 6%, Марешки дори не го слагаха в сметките.