66

БЪЛГАРИН

преди 7 години

НЕ СЪМ,ЗАЩИТНИК НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО.НО ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ИДАТ И СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ.ТОГАВА БОРИСОВ ЩЕ СИ Е НАПРАВО АНГЕЛЧЕ.

65

ew

преди 7 години

tikvo4 qkoli ti e maminata ti

64

buda 2

преди 7 години

тиква

63

Обективен българин

преди 7 години

Знаете ли кого и защо от векове българският народ нарича "***"? Знаете ли как са постъпвали с тази категория хора? Ако не знаете, замислете се над "Простакът" от Радой Ралин и "Фащизмът" от Желю Же'лев. Намерете и мнението за Б.Б. на Камерън в речта му пред британския парламент, вижте колко бързо се придвижваме напред в класирането по корупция през управлението на ГЕРБ и бързото кариерно развитие на герберастките калинки...

62

гтф

преди 7 години

ще подаде оставка боко, може да не е днес, но скоро... държавата върви към поредната катастрофа..

61

Анонимен

преди 7 години

Нагъл и лъжлив! Просто се махайте! Веднага!!!

60

Герб–бабаму

преди 7 години

Защо го мразят хората толкова много.Той им даде толкова много: затвори болници, построй магистрала, купи самолети и аудита, раздаде много пари на роднини и приятели.Защо народа не е доволен, нали от януари учителите ще вземат по 15 лв отгоре, за 4 години пак е нещо. Не разбирам, от какво са недоволни ??!

59

Красимир

преди 7 години

Оставка, народа ти показа вратата .Не се прави, остана в българската история като крадлив и глуповат човек, на който всички се смееха .

58

Ганчо

преди 7 години

Казана дума- хвърлен камък. Но за г-н Министър председателя това не важи. И на балотажа като го бият пак ще остане няма къде да ходи. Относно Радев - това е натовски генерал, някой да го обясни на подчинените на Б. борисов.

57

Анонимен

преди 7 години

м у у у у.........

56

До 64

преди 7 години

С Диков колкото и зле да се държиш, все му е малко! Той беше там, за да се заяжда както винаги, чух го! Диков е прекалено *** за журналист Така че Борисов много яко го отряза с : Точно ти ще ми кажеш!. Само така трябва с наглите. И въобще как е възможно този още да се пидвизава в ефир, че и разглезената си дъщеря уреди в БТВ!

55

Анонимен

преди 7 години

"ЦЪФНАЛ ГЕРБ, ЗАВЪРЗАЛ БОСТАН"С турските гласове на дост бостанджиите едва се докопаха до жалкия резуллтат-

54

Изберете

преди 7 години

Иде народен съд за теб и тетката ,която си въздигнал .А той съди строго но справедливо с присъди за държавна измяна и предателство -най тежките наказния

53

ГРЪБ

преди 7 години

Ще дам оставка на първият сняг! Ако вали въобще!

52

Анонимен

преди 7 години

Току що гледах как отговори на журналистите.Абсолютно просташко държание в неговия стил. Това не може да бъде премиер на една страна. Държа се отврарително особено с Диков. Цачева направи едно малко изказване пълно с глупости и беше направо жалка. Излязоха за пет минути и просто станаха за резил и двамата

51

байхуй

преди 7 години

да видим сега дали Сорос ще спаци верния си слуга от затвора

50

Анонимен

преди 7 години

У ху ху,по големи смешници не бях виждал през живота си .. :-) :-) :-)

49

ГРЪБ

преди 7 години

Странджа къде си!? Виж ко стаа тука и форума как кумунизите беснеят над бащино ни огнище и мамино ни туловище! Хайде драсни нещо! Сам ли да ги браня виж врага как се е мобилизирал! Кажи нещо що млъкна странджице!?

48

Аа

преди 7 години

Висо.омерен б.к.к

47

Аууууу

преди 7 години

Високомерен ***