40

мар1

преди 7 години

Не съм баба Ванга, но още в началото на тази смешна изборна кампания си казах ,че тук има някаква друга игра. Не може това грозилище да ме представя пред света! Тя просто не се харесва и именно тук е уловката. Управляващите наистина ни подценяват.

39

Анонимен

преди 7 години

.....ПИЩОВА Я ИСКА ......

38

Анонимен

преди 7 години

Интересно сега като хората казаха, че нея не я искат, дали баба Цоцка ще се върне като председател на парламента?

37

Без Бойко По-добре

преди 7 години

Без Бойко По добре. Без Русофоби във власта най-добре. България без Руските пазари се оказа държава без бизнес. Русофобите се оказаха най-голямото зло за България. Комунистите потъпкваха права и свободи ама поне имаше производство при тях. Русофобите са оказаха като чума за икономиката на България и държавата като цяло. 25г. вече "про-западно" управление и повечето от Русофоби и няма един отрасъл в България, който да е на ниво.

36

Барабата и Цацка

преди 7 години

Колкото ум има Барабойко десет пъти по малко неговото протеже- Цацка. Формите на главата й показват неудачност в лидерство. Няма излъчване. Трябва някой френологист да й разгледа главата детайлно, че чертите и са малко особени за женска глава и да си каже мнението с какво е най-добре тя да се занимава.

35

Цацка Калпав Агент

преди 7 години

Цацка Калпав Американски агент. Обикновенно Американските завербувани агенти като Плевела, Костов, Филип Димитров, Барабойко отначало казваха по някоя добра дума за Русия, за да подлъжат масите и после да ни закопаят. Слава Богу, че Цацка още от рано я познаха, обаче все още има мноооого магарета в България де Цацка им изглежда Снежанка. Русофобството е ярка отличителна черта на предателите и анти-българистите. Стойте надалече от тях.

34

Анонимен

преди 7 години

Леле тая се излага безпрецедентно в момента

33

1212

преди 7 години

Единствения правилен ход сега е Борисов да оттегли "майката" и на балотаж да отидат Радев и Каракачанов.Само така Радев може да загуби.

32

Безпартиен

преди 7 години

Тая Метла и срещу другата метла Мая няма шанс :D

31

Анонимен

преди 7 години

Цецке много се изложи мааа,направо провали цяла партия

30

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ имаха над 30 % подкрепа преди да знаят кой е кандидатът им за президент. В момента в който научиха, че това ще е Цецка, подкрепата катастрофално намаля. Бойко очевидно смяташе, че когото и да посочи, той ще е президента, но тези времена явно безвъзвратно са отминали. Още повече, че още усещаме горчилката от избора на П.левню.

29

БГМЕН

преди 7 години

Начи Цецка само ше ни опрай. хахахахахахха Представяте ли си Цецка главнокомандващ - хахахахаххаха

28

БГР

преди 7 години

Тва е майката на народа. ХХАХАХХХАХАА Леле майко

27

Анонимен

преди 7 години

Как да гласуваш за една, който се гордее, че била член на БКП. Бойко е пич и си каза, че насила са направили, ако е искал да бъде в системата на МВР, след 1991 видял ги, че са *** и сега само дразни и обижда комунистите, а тази се гордее с комунистите. Като десен избирател как да гласувам за нея балотажа. Надявам се да се разкае от партията и макар с отвращение ще гласувам за нея!

26

МиГ-29

преди 7 години

До МикроЗвенейков, уважаеми отиват пилот на свръхзвуковвисокоманеврен истребител МиГ-29 и оператор на струг без ЦПУ с визия на Баба Яга.

25

МикроЗвенейков

преди 7 години

В БГ се случи най-интересното в света-при избори на балотаж отиват двама пилоти:1.Пилот на самолет - генерал на 2 самолета Румееееениииииииииииииии....2.Пилота на метла- Цецка,Абе къде е пилота на водно оръдие?

24

Радев

преди 7 години

Тези гербаджии са толкова нагли, ***, корумпирани, необразовани, самозабравили се, че е време да останат в историята, както СДС и НДСВ. Долу гроб.

23

нюнюра

преди 7 години

Бойко де се е скрил? Да не пише оставка? Или е на "почивка" извън страната? Може би е с Пищова яде кебапчета и пие по една студена бира за загубата си.

22

МиГ-29

преди 7 години

Ако бяха избрали Йорданка Фандъкова, поне щяха да имат някакъв шанс срещу фаворита Радев, но с това бостанско плашило няма как да спечелят, дори и при огромните фалшификации и манипулации на Цветанов.Обикновени хора не могат да я понасят. Няма как без фалшификации да стане президент.

21

Анонимен

преди 7 години

Бойко искаше да провери дали твърдия електорат на ГЕРБ ще гласува дори и ако издигне магаре за кандидат. Е , не стана!