7

Анонимен

преди 7 години

Десницата трябваше да се обедини около един кандидат,различен от Цачева.Какво трябва да се направи сега,да се подкрепи Цачева,с всичките ѝ недостатъци.Радев означава край на реформата в армията и превъоръжаването ѝ с натовска бойна техника,като политически курс-връщане в орбитата на Русия,това не бива да се допусне.

6

Див ирокез

преди 7 години

Абе, РаданЧо, твоят Трайчо има по-малко от мошеника Марешки и прасето Каракачанов, даже и от уж развенчания Орешарски, а ти ми се правиш на твърд! Видя ли колко е хубаво да се подложиш на мутрата, да те сдъвче и да те изплюе, а? Е, сори, г*з, ама ти вече не си нашто знаме!

5

Анонимен

преди 7 години

Зад Кунев и лицето от Драгалевци стоят толкова много хора, че малко не му стигна да отиде на балотаж.

4

Сериозно

преди 7 години

Че теб кой те пита бе, Рамадане!? На тези избори убедително доказахте, че сте НИКОИ!? Кръгла 0 /нула/! Дори един Марешки сам ви навря в к.г. С тая ретроградна риторика от 90-те години - против Русия и комувизЪмЪ не става... Не предлагате НИЩО градивно и работещо, а само безкрайни мрънкания и заклинания на комунистите и Путин и избирателя ви оцени подобаващо!?

3

Анонимен

преди 7 години

Вече окончателно се убедих, че този отломък от сините не генерира полезно действие. Пожелавам на Кънев успех в достигането на библейска възраст, та да се справи с новото "политическо начало начисто" в България. Повечето от нас няма да доживеят този успех.

2

Анонимен

преди 7 години

Да, ама избирателите не са ваши крепостни, бай еди-кой си. Те са свободни да избират и ще го направят, а вие си обитавайте собствената капсулка, където има разни плашилца, балончета, мехурчета и попови лъжички, които все не могат да пораснат до истински жаби.

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На практика подкрепя червения генерал...