12

От Лондон

преди 7 години

До ПешоПравилно, съгласен съм, затова и не гласувам, идвам в БГ само да харча пари, евентуално за покупка на някое апартаментче. Пак си е помощ за държавата, все пак твърда валута нося, а и на стари години ще си харча пенсията в БГ, патриот съм един вид. Е, вярно , децата ще станат англичанчета, така им е било писано.

11

СИГО БАРА И ГО ТОЧИ

преди 7 години

ТОВА ЗАБАВЯНЕ Е НАРОЧНО САМО И САМО ХОРАТА ДА СЕ ОТКАЗВАТ.....

10

Анонимен

преди 7 години

Нищо случайно! В хаоса е най-лесно да подменяш и бюлетини, и цели чувалчета. Куче влачи, диря няма. А ако все пак има нещо преброено, протоколите са затриват.

9

До Пешо

преди 7 години

Така ли,Пешо? Защо? Ето как изглежда моят месечен разчет със "космическата" заплата във прехвалена Англия.- 40% за наем на една стая- 20% за храна и сметкиОстаналите 40% отиват директно в България за моите родители и техните родители.Ако бях неграмотен ром това щеше да е безплатно, нали? Еми не съм,и се радвам за което! Ако трябва ще отидя и на края на света,но ще издържам себе си и семейството си с честен труд. България ми липсва,но системата трябва да се промени! Стига селяни във властта!

8

Лондон-Стратфорд

преди 7 години

туко що минах през стратфорд и имаше 20 метра опашка вънка въли направо ужас обърнах колата и се прибрах ще пробвам пак след 6 но като цяло неможе да се гласува така найстина успех и дано вота мини

7

Анонимен

преди 7 години

Имали време - чакали.В доста държави , включително и Гърция , гласуването става САМО на родна земя.Така че стига сте плакали има и по-лошо.

6

Пешо

преди 7 години

Който е напуснал България, не трябва да може да гласува извън страната.

5

?

преди 7 години

Ами в Хага ?Още по зле...

4

boyko.uzunov

преди 7 години

Всичко това са машинации на гробарската партия...

3

Георги

преди 7 години

Рекорда е в Милано 5 часа за да гласуваш ????????? " Комплименти " Г-н Консул , или всичко е постановка хората да се откажат ?????????

2

Момо

преди 7 години

Положението е такова и в Париж, а вътре в секцията е хаос.

1

ledoiad

преди 7 години

Герберски номера, липсват им гласове, тъка ще наваксат, колко му е да си пуснат бюлетинки в тая суматоха.