28

ноне

преди 7 години

Здрави прави млади българки и българи в чужбина човек му иде да се разплаче. Но проблема не е само икономически проблема е във нежеланието за истинска промяна.

27

ноне

преди 7 години

Може да започнем имено с него. Чудя се защо ни изгониха а сега искат да се връщаме.

26

ноне

преди 7 години

Само не е ястно дали още ще сме младежи ..

25

none

преди 7 години

Ще се върнем и ще изчистим измета !

24

Анонимен

преди 7 години

Само да спечели и се връщаме!

23

До 23

преди 7 години

Обаче държи на думата си да продава лекарствата на по-ниски цени, макар и с малко, но по-ниски. Това е важно за хорицата, които си броят стотинките.Не ми се вярва да вдигне цените на горивата. По-скоро мисля, че този човек много правилно е схванал едно от важните правила на търговията при капитализма - повече се печели, ако продаваш стоката с па-малка печалба, за да привлечеш повече клиенти. Така хем за него ще е добре, хем хората ще имат полза.

22

До 17

преди 7 години

Той официално заяви, че ако стане президент, ще действа за увеличаване на правомощията на президента, а също и посредством своя екип ефективно ще решава проблеми.Наистина, само Народното събрание може да увеличи тези правомощия, но ако се амбицира човек и покаже, че посредством екипа си може да задейства някои механизми, тогава ще получи и народната подкрепа, ако се обърне към Парламента и призове да бъдат преразгледани президентските правомощия.

21

Анонимен

преди 7 години

Този много лъже бе - президента изобщо не може да прави това, което този обещава, просто няма такава власт !Народа е толкова зле с акъла, че му вярва.

20

Анонимен

преди 7 години

Дали Магарешки свали цените на горивата или Лукойл му помогнаха за това?Този е поредната руска мафиотска ***.След изборите ще вдигне пак цените.А българите се продават за 23ст. временно по-евтино гориво.Този се провали на всички избори за кмет, а тръгнал президент да става :)))

19

Пожелавам му успех!

преди 7 години

Ще върне успелите в чужбина млади хора, за да работят за просперитета на България?Ще създаде компетентен екип?Вярва, че България може да стане най-проспериращата държава в ЕС?ХА ДАНО, ЧУЛ ТЕ ГОСПОД, г-н МАРЕШКИ !!!

18

лпамен

преди 7 години

А защо не си е останал в ареста ?

17

Писна ми

преди 7 години

От толкова мафиоти точно пък ти ако станеш президент аз лично ще се откажа от гражданството си, а ти очакваш да се върна в България.

16

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен популизъм... президентът няма функции да прави. Той е дипломат и организира срещи на високо ниво с дадена политическа насоченост в случая Западна или Руска.Всичките са популисти ... с оправяне на пенсии, заплати и какво ли не.

15

Варненец

преди 7 години

Не съм фен на Марешки...но поне направи нещо за обикновенните хора !!! С рязкото сваляне на цените на горивата позволи да си развивам бизнеса и в по далечни дестинации....които преди това не ми бяха рентабилни от гледна точка на горивото. А така успях да дам работа на още няколко човека !!! Така че от мен и моята фирма си ги има гласовете !!!

14

Marin Ruseborn.Sthlm

преди 7 години

Нека обясни пред народа защо смята ,че тези за които е гласувал ще направят България най-просперираща в ЕС или това е поредната манипулация и поредният популизъм ?! Аз като необразован човек зная ,че никой не е в състояние да оправи България ,а този с висше образование не може да осъзнае елементарни истини и факти !Какво да ти се обяснява на теб? И не се обявявай от Западна Европа, селянино...

13

хотелиер

преди 7 години

До от западна ЕвропаПрав е Магарешки ,България ще се оправи ! Дори аз ссмятам ще в най-скоро време ! Върнете се в България братя български емигранти ,за вас плаче "родна майка България" и най-вече плачем ние работодателите ,имаме нужда от вас ! Търся готвачи и сервитьори ,плащам 500 лв. заплата ,а когато България се оправи ще увелича заплатата на 700 лв. ! Ако си готвач или сервитьор върни се ,веднага те назначавам на работа !

12

рес еоод

преди 7 години

7 153 784 население ,под трудоспособна възраст 16г. 1 063 930 към 31.12.2015 Г.Според официалните списъци 6 834 278 души с право на глас

11

от западна Европа

преди 7 години

"Гласувах, за да се оправи България, да бъде най-проспериращата в ЕС, защо не и в целия свят", добави Марешки..............................................Нека обясни пред народа защо смята ,че тези за които е гласувал ще направят България най-просперираща в ЕС или това е поредната манипулация и поредният популизъм ?! Аз като необразован човек зная ,че никой не е в състояние да оправи България ,а този с висше образование не може да осъзнае елементарни истини и факти !

10

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Пускаш за Марешки,получаващ...мамата.трик на Цецо***.

9

ШибиРиби

преди 7 години

На успелите ще им върнат рунтавите топки. Няма луд успял в Лондон или ню йорк който ще се върне в софийското поле.Тоя Марешки не е имал предвид успялите ... иска да каже УСПАЛИТЕ