30

Анонимен

преди 7 години

След всички избори се говори, че секции в чужбина и специално в Турция не трябва да има, защото хората там лесно се манипулират. И всеки път има. Тоя път нахалството им беше такова, че дори в пресата писаха предварително за кого ще се гласува там. Ако имахме нормален държавен глава за такова нещо турския посланик трябваше да бъде привикан и да му се връчи нота за намвса във вътрешните работи на България. Но тоя пет години работи срещу държавата сега ли ще се променя.

29

до 30

преди 7 години

Темата е много сериозна за да се впускам в нета сега да разказвам за мен. Ако и на теб се беше случило това, което и на мен и ти щеше сега да си православен християнин.

28

Анонимен

преди 7 години

До Евро-АтлантDa se otnsaq za vsi4ki koito jiveqt v 4ujbina i si idvat v BG samo za mesec...ne samo v Turciq.. ne vsi4ki koito jiveqt v Turciq glasuvat za tozi diktator ...a vmejdu drugoto mnogo se razbirat s va6iq bat Boiko

27

желая ти успех

преди 7 години

До до съвременен турчинЖалко, че не си християнин.Също съм бивш мохамеданин, сега вече православен християнин.Хубаво щеше да бъде за мен да познавам още един турчин християнин.Дай Боже някой ден да срещна....................От религия файда няма независимо каква е религията! Едно че не е научно доказано това което пише в религиозните книги ,второ религията е промиване на мозъци ! А ми кажи кой от твоите покойни близки се е върнал от онзи свят и ти е разказал за ада и рая ?! А ти вярваш

26

до съвременен турчин

преди 7 години

Жалко, че не си християнин.Също съм бивш мохамеданин, сега вече православен християнин.Хубаво щеше да бъде за мен да познавам още един турчин християнин.Дай Боже някой ден да срещна.

25

Анонимен

преди 7 години

Повече не трябва да се позволява на изселилите се турци да гласуват за избори в България.Те сами избраха да са турски граждани.Казват -изгонили ги .Българска поговорка -"Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"Под влияние на Турция, искаха да правят Разградска република.Имат опит в тероризма.Реват по кюрдите, които са правото си да имат своя страна.Кой позволява в България да има три откровено етнически турски партии, феинансирани от враждебна, нецивилизована страна, изнудваща Европа?

24

съвременен турчин

преди 7 години

До до съвременен турчинКакъв си по убеждения? Интесно ми е.Ислямист? Атеист? Християнин?........................Бивш мюсюлманин , настоящ и бедещ АТЕИСТ

23

до съвременен турчин

преди 7 години

Какъв си по убеждения? Интесно ми е.Ислямист? Атеист? Християнин?

22

съвременен турчин

преди 7 години

До До съвременен турчинПопитахте не те ли е страх, понеже помислих, че пишеш от Турция.................................Абе да не ми е кукувица мозъка изпила ,че да отида да живея в Турция ?! Не става въпрос само за това което се случва след т. нар. опит за преврат, а става дума че не харесвам манталитета на турският народ въпреки ,че съм турчин! Турският народ е прекалено поддатлив на религиозна манипулация и очаквах някой ден да избере за лидер подобен на Ердоган! Сега съжаляват но е късно

21

PILOT

преди 7 години

В Турция при такива нарушения трябва изборите да бъдат анулирани !!!

20

dido

преди 7 години

и какво правим сега уж да имало урни по света а в Турция не знаят дори и да четът , бе я марш , никакви урни в Турция , няма файда от тях. Истинските бългри са другаде в чужбина а не в Турция.

19

PILOT

преди 7 години

До съвременен турчин, и от мен едно браво . Помня Турция от преди Ердоган , дано стане същата и дано комшийте успеят да се справят с този диктатор . Стискам ви палци !!!

18

До съвременен турчин

преди 7 години

Попитахте не те ли е страх, понеже помислих, че пишеш от Турция.

17

Анонимен

преди 7 години

Модepаторът трие, но и у нас е така

16

съвременен турчин

преди 7 години

До До съвременен турчинПоздравления. Чак не ми се вярва, че има и такива турци като тебе. Не те ли е страх да пишеш това?............От какво да ме е страх ,да не би да живея в турция ,че да ме е страх?Страхуват се тези които живеят в турция защото компютрите им са следени и дори при елементарна критика към Ердоган ще лъскат наровете в зандана!А тук в западна Европа също следят компютрите,но целта е да се заловят истински терористи ,а не такива като мене които свободно си изказват мненито

15

съвременен турчин

преди 7 години

До ЦРУвай,вай ,ишине ярамадъ ! Турчин съм ,но съвременен ! какво имам впредвид под съвременен - човек обичащ и уважаващ ценностите на страната в която се е родил въпреки че живее в чужбина ! Тоест уважавам българщината ,а не се мъча да я залича въпреки че живея в чужбина ! А ти вчера отиде да живееш в Турция ,днес стана по-голям турчин от турците родени в Турция !

14

До съвременен турчин

преди 7 години

Поздравления. Чак не ми се вярва, че има и такива турци като тебе. Не те ли е страх да пишеш това?

13

Анонимен

преди 7 години

В кой български вестник са писали предварително за кого ще е вота? А в Турция имаха нахалството да пишат. Пък сега се оправдават с Бългатия.

12

www

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ БИ ДА Е НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО...

11

Анонимен

преди 7 години

Някой учудва ли се? То се знае предварително. Ама когато се спореше да няма секции в чужбина некои се скъсаха да реват, че там били ощетени. Местан не случайно каза и в турската преса вече писаха за кого ще гласуват в Турция.