27

Фронто

преди 7 години

Към *на150 км .. . *Две неща трябва да станат:_ тези които си представят изборите днес,в 21 век като разнасяне на кутии с дупки отгоре насам_натампо света н и к о г а да не бъдат допускани да'правят'избори!_ ЦИК да ти з а п л а т и разходите,нали изборите са задължителни!И още _ да с ъ д и ш държавата че не ти е осигурила възможност да упражниш конституционно право!

26

150 км до секцията

преди 7 години

А какво ще стане с нас, които нямаме физическата възможност да упражним правото си на глас? След като най-близката секция за гласуване ми е на 150 км. и то даже в друга държава. Ако и на следващите избори няма секция в Кьолн то се оказва, че на по следващите няма да имам право на глас... защото не съм пропътувал 150 км. и не съм дал сума ти евро??? Поредната пошлост. После слаба избирателна активност зад граница, еми как да стане.

25

хохо

преди 7 години

Цензура батко и мафиотщина и идиотщина.

24

Препатили сме избори

преди 7 години

До гневенТогава защо от 74 качени коментара 45 са изтрити?

23

гневен

преди 7 години

Стига с нагнетяване на несигурност в честността на изборитеТехнически няма как да стане. Всички централи получават копие от протоколите от своите застъпници.Бюлетините са опаковани и запечатени и могат при съмнение да се преброяват до безкрай

22

Вителчето

преди 7 години

може и да има балотаж, но дали изборът ще бъде между онези двама, както се опитват да ни внушат медиите?Ако няма фалшифицирани резултати, ще се избира между съвсем други кандидати.

21

Бастун

преди 7 години

Да припомня на Кратун, че прецедентът в България да не си ходиш, дори когато си загубил всички избори, в които си участвал, вече е поставен.Да се надяваш някой да направи на добра воля това, което си безсилен да го накараш, си е импотентност... дори и във виртуалното пространство.

20

Кратун

преди 7 години

Да припомня на Баце, че обеща ако не спечели на първи тур да си подаде оставката. Припомням му, защото много забравя....

19

Анонимен

преди 7 години

има грозна и нелоялна цензура .и това ако е стойностна журналистика ,здраве му кажи.

18

OMG_Lucker

преди 7 години

Е недейте така моля ви се! Как да не е предрешен вота? Цецко не се ли е погрижил? Баце ще вземе да дигне кръвно ако нещата се оплескат.

17

Анонимен

преди 7 години

Гледам тука некои чекат оставка. Ми не го ли чухте преди седмица като пак се отметна. Немало да подава оставка при никой случай.

16

Млад меринджей

преди 7 години

На 21 съм. Студент. Средната възраст на десетте човека пред мен и десетте човека след мен, които видях, беше около 50-55 години. Надявам се "младите" просто да стават по-късно в неделя. Но за съжаление истината е, че у тях цари незаинтересованост и непукизъм.

15

Фронто

преди 7 години

Алогично е да има балотаж! Не е редно/а и законно /в деня на избора да говором с имена,но здравият разум трябва да стои над. Кой е единият от допусканата двойка на евентуален балотаж? Ами н и к о й ! Точната дума е никой! Никой за държавен глава!? Според мен това е пълен абсурд!!! Толкова е абсурдно,че чак интелегентността и здравия разсъдък обижда.

14

Анонимен

преди 7 години

какви избори?не ме занимавайте с глупости

13

маке нострадамус

преди 7 години

да ви каем ли кой ке е президент е нема да се *** от ядазе скомшичта от сабалето сме седнали на по ракийка и чекаме некой да донесе паре та да гласуваме ама кат гледам само с ракийката ке си останем

12

АНТИ

преди 7 години

Български виц:Честни избори.

11

Анонимен

преди 7 години

Аз вчера им честитих.

10

xxl

преди 7 години

Това, че ще има балотаж не е индикатор, че изборите не са предрешени. Дори аз ако исках да мамя бих го направил точно така.

9

Цецо хакера

преди 7 години

Сайтът "Афера"бил качен на американски сървър и работата се разсмърдяла.След едно денонощие отново е на линия

8

УМЕН ГУЩЕР

преди 7 години

До анонименЯвно и ти ги харесваш и от опит говориш и с факти даже-5см,