23

Анонимен

преди 7 години

До там се стига при наличие на паразитна организация БХК, неформирана съдебна система и провалени политици като приведения зет, една тухла не поставил ще ми става министър-председател. Печеливши предприятия ги разби с неговата приватизация. Хората да ходят немили-недраги в чужбина. Единственият прокурор, който имаше смелостта да се опълчи на приведения зет, бе Филчев - изкараха го луд!

22

уточнение до 23 от 2

преди 7 години

Не са американизми а швейцаризми

21

Анонимен

преди 7 години

Следи ли са ги!

20

56297

преди 7 години

по онова време имаше само един случай - Жоро павето, от родното село на БХ

19

Анонимна

преди 7 години

Ромите по селата не прощават и за пет лева.

18

123

преди 7 години

До Анонимен 25Стига американизми! Държава ни е нужна, не оръжие!

17

Анонимен

преди 7 години

Всеки българин, над 21 годишен, със редно образование, чисто съдебно минало и нестрадащ от психично заболяване трябва да може да си закупи свободно огнестрелно оръжие.Също така да може да го използва при нападение, без да бъде подвеждан под наказателна отговорност

16

Щерев

преди 7 години

Струпването ИМ в подобни на пазарджиското гето, става все по-опасно за българите.И в София има такива гета, дето не българин, а полицай не смее да пристъпи.

15

Анонимен

преди 7 години

Те там секретарката на крадливият кмет убиха,че няма да заколят двама старци. А ушефите *** си драпат макарите стресирани,докато крадат.

14

Анонимен

преди 7 години

Превърнахме България в джипсистан, а българите в роби.Каракачанките са в управлението, но мълчат като бълхи в *** когато се избиват родителите ни, но гордо носят георгиевски лентички раздадени им от бащицата Путин.

13

Анонимен

преди 7 години

Няма никакво значение какви са. Не може така да се убиват български граждани и да не им пука на някои, дори и да се радват, че били такива или онакива.

12

До 26

преди 7 години

Ами това си е планирано, не е плод на случайността. Наблюдавали са и са знаели кога съседката няма да я има. Целта не им е била тя. Затова казвам, че не е грабеж. Познати или роднини на жертвата.

11

Монстър

преди 7 години

Вместо да седим и пишем *** коментари и да плюем партии и тем подобни да направим нещо. Митинг, протест нещо просто да не бездействане. Аз си признавам гласувал съм точно веднъж през живота си и аз бездействам и не правя нищо освен да плюя държавници и управа ама се тая явно ще си чакаме НЕВОЛЯТА да дойде та да ни оправи

10

Монстър

преди 7 години

Не мога да повярвам, че пак всичко сте обърнали на политика. Убийства има по целия свят дори и по-жестоки от това. Се тая дали са роми или не (не че ги защитавам ) статията е за убийство по жесток начин не за убити поради политически възгледи. Не съм партиен и никога няма да бъдя, но чета из коментарите, че комунизма унищожил държавата - Факт. Но и съм на мнение, че за последните 20 години можеле държавата да не е това което е сега а тя е такава защото вички ние сме позволили.

9

до 20

преди 7 години

може и да си прав, обаче. като казваш, че съседната къща е за заблуда, трябва да е знаел че там няма никой по това време за да стори това. ако е масово тарашене на къщи то съседката трябва курбан да прави.

8

Донка Казиска

преди 7 години

Гледах на живо включване по Нова и като видях жителите на квартала....Ми добре, че няма загинали хора.

7

Анонимен

преди 7 години

Такава жестокост е характерна за българите. Фактът, че са убити и двамата, като единият е догонен на улицата говори, че убийството не е с цел грабеж. Съседната къща е изтарашена за да се заблуди полицията. Убиецът е познат на жертвите. Най-вероятно са роднини в имотен спор. убива и майка си и баща си за пари както наскоро се случи и в Пловдив. Някои убиват и за дрога, както в София един уби майка си.

6

Един гостенин до 11

преди 7 години

Убийствата у нас зависят от много устойчиви в десетилетията фактори.През последните 15 години са толкова,колкото и през последните 15 при Тодор Живков- по 1 на 3 дни.И тогава,и сега се броят на пръстите на 12-тина ръце.Днес просто информацията е повече.

5

препоръка

преди 7 години

до забележка 13Пиши на български !!!

4

Баба от село

преди 7 години

Да почиват в мир душите на убитите.Къде сте БЪЛГАРИ ЮНАЦИ. Защо позволявате на *** да избиват родителите ви?Защо се свирате в миши дупки? Защо не ви пука за нас?