8

Анонимен

преди 7 години

В най-скоро време и в Русия ще въведат почина на иранските си братя в борбата със "западната без нравственост". Броят на ударите ще бъде прецизиран и ще бъдат изпълнявани с нагайка.

7

Дане

преди 7 години

С това представяме страната си в чужбина- мутри, далавери, грабежи, насилие, корупция. И без това ни мислят за варвари. Жалко.

6

Анонимен

преди 7 години

"убаво като за България" - в превод МНОГО ЗЛЕписна ми от тия стандарти "като за България" като че ли тук всички са умствено изостаналито че народа е *** - *** е, ама той си е *** навсякъде, проблема тук е че всичките са копирвачи с голяяяяямо закъснение - музика, филми... квото и да е, е изплагиатствано от това което се е правило в чужбина преди 10-15-20 годиниаман от подражатели, да вървиш по чужди стъпки е най-сигурния начин да не оставиш следа

5

Анонимен

преди 7 години

На мен не ми харесва! Прекалено много насилие и вулгарен език! Едно посредствено подражание на американски разследващо - криминални сериали ,които се копират по цял свят, но с опит за "побългарявне" на сюжета. Опитах се да гледам 1-2 епизода, заслушах се в диалозите и се ужасих. Играта на актьорите ми се вижда доста фригидна. Бтв имаха един подобен сериал преди години и после бнт реши да им прави конкуренция с още по-щедри суми -естествено от държавния бюджет. В развитите страни киноиндустриите не ощетяват данъкоплатеца, повечето са частни и се издържат.

4

пешо до 1

преди 7 години

направили са приличен сериал, купуват го в чужбина, правят му кино премиери в лондон, изкарва явно пари на телевизията... но все някой ще каже, че е било само за далаверата и за източване на парите на народа... то по тази логика и по света и у нас е източване на пари...

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Сериала е хубав, но малко хора в чужбина се интересуват от сериала. Това го разбирам, като проверя в Туитър.

2

Анонимен

преди 7 години

Не, че искам да омаловажавам, но има и друг сериал, "под прикритие" и масово журналистите бъркат че става дума за БГ варианта, и пишат, че е станала кой-знае каква работа. Конкретния случай не е такъв, нооо освен в БЮРМ, не сме никак популярни навън.

1

обективно

преди 7 години

Сериалът е най-добрият правен у нас до момента, но си беше едно източване на огромни пари от БНТ, чийто бюджет е от данъците на всички ни. добър продукт и здрава далавера!