7

анонимен

преди 7 години

Когато Анкелкова беше в министерството на транспорта тя имаше желание да по добри условията на работа в железницата имаше предвит да стабилизира железницата но за голямоа съжаления я прехвърлиха в министерството на туризма

6

vlady

преди 7 години

България трябва да привлича елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво. За целта е нужен основно евтин алкохол.

5

Анонимен

преди 7 години

Доктори не останаха в Бг ,Ей !!

4

Анонимен

преди 7 години

СПА ЦЕНТРОВЕТЕ СА НА ПРТИИНИ ПОСТАВЕНИ ЛИЦА. ТЕ НЯМАТ ЯСЕН СОСТВЕНИК. СЛЕД ДЕСЕТИНА ГОДИНИ КАТО ПОЧНАТ РАЗХОДИТЕ ПО РЕМОНТИТЕ, ЩЕ ПОЧНАТ И СТРЕЛБИТЕ.

3

lele male

преди 7 години

Продължавкат да си я пердашкат лимчиците, маминичката златнинка

2

Анонимен

преди 7 години

А БЕ СТИГА СТЕ Я ПОКАЗВАЛИ И ЦИТИРАЛИ ТАЯ! ЦЕЛИЯ БРАНШ И СЕ ПОДИГРАВА. ДАЖЕ ВЕЧЕ СПРЯ ДА И СЕ ПОДИГРАВА, ЧЕ ИМ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО НА БРАНШОВИЦИТЕ ДА ГОВОРЯТ ИЗОБЩО ЗА НЕЯ.

1

ГЕРБавия

преди 7 години

Минералните извори са в ръцете на червената мафия !!!!!Четири сезона за мутри и мафиоти в туризма !!!!!! По-лошо обслужване - храна, стаи и условия от тези в България ТРУДНО се намират....... Мутрите са навсякъде и ти вгорчават прекарването и пътуванията из "курортите". Те са като чалгата - гадни и неизбежни.....