70

Фронто

преди 7 години

Да не се притесняваме за американците. Как функционира нормалният чивешки мозък когато нещо измисля/конструира? Ами първо за спирачката мисли-да можеш да спреш,ако не ти се получи.Така че за измислячите на нещата не се тревожете_те и за противодеиствие са помислили. Вярно,че да рушиш е по_лесно,но този който е измислил знае и къде саслабите страни най_добре. Руснаците н и щ о не са измислили-само кражби. В този смисъл нека не се тревожим чак толкова "какво можели да напраеят".

69

кой се фукаше

преди 7 години

"Мерките за гарантиране на кибернетична и информационна сигурност се вземат на равнище, което отговаря на текущия момент, както и на заплахите, отправяни към нас на официално ниво от представители на други държави", увери Песков.ХА..ХА..ХИ..ХО ..ХА.ХА

68

Анонимен

преди 7 години

"организирани в диверсионни групи към петата руска колона окопали се"Да баце. Аз съм от руска дивересионна група и си го признавам. Лоша група от руски комунисти ме управлява. Май на теб все ти се привиждаат лоши руски комунисти. Та всеки несъгласен с теб го зачиташ за руска диверсионна група. Ние, да знаеш, сме една лоша диверсионна група от комунисти и се крием от вас. Добре че си ти да ни разкриеш. Мен и лошата банда от комунисти, които са зад мен. Ти разкри световната пропаганда.

67

Анонимен

преди 7 години

100, халюцинациите са признак на болест! Вървете се прегледайте всички русофоби като спейсчо, на които ви се привиждат руски агенти, диверсии и какво ли не още с руски привкус. Нищо и по никакъв начин не пречи на г-да американците да влязат в страната и да инвестират. И най-големите "русофирлски ***" не биха могли да отнечат любовта на хората към широко инвестиращия американски капитал:)). Ама няма го този амер. капитал-евтино ви купува, с центове:)))

66

Анонимен

преди 7 години

а бе нали Щатите са ни огрломен приятел и партньор? След като 20% руско проникване в икономиката ни (едва ли е толкова , но да речем, че е толкова) е много лошо, то какво пречи на великият американски капитал да влезе и да установи контрол с много повече от 20%:)))

65

Анонимен

преди 7 години

Брин е абсолютно прав: Русия е Нигерия със сняг. Показателите на двете страни удивително съвпадат.svobodoff.livejournal/2237.html

64

Анонимен

преди 7 години

Спейсчо, спри да бръщолевиш глупости:)) Каквито и технологии да имат Дънди те са длъжни да си плащат подобаващо за удоволствието. Защото все още няма такава технология, с която да създават злато от нищото. Трябва да има някъде такова, за да дойдат и да го разработят. Те имат нещо, ние друго - и всеки трябва да си получи цената. Ясен ли съм!

63

Анонимен

преди 7 години

Спейсчо, я не се излагай, бе. Хипермаркетите отваряли работни места, хахаахах. Събирачи били на данъци, хахахахаа. пПишат ги на 4 часа, а ги държат по 10-12 часа. Отрепани от работа с такова текучество, че на 5-6 месеца си променят персонала изцяло. На кого ги говорите вие тези работи, Бе:))

62

Анонимен

преди 7 години

"Има необявен монопол и това са акцизните складове а те са собственост на Лукоил..."Я, марш, бе! "Необявен" монопол:))).Има монопол единствено върху пропагандата ви, която със своите фалцети е ненадмината:). Никой не е забранил на Шел или който и да било друг да си внася откъдето си иска. Точка! 20% държели руснаците..ами атлантиците държите другите 80% - що така сте я докарали до под кривата круша:)

61

Анонимен

преди 7 години

"Да предлагам да копаш на 2км - имаш ли технология и техника ,а капитали имаш ли изобщо какво имаш"Ти спейсчо нищо не можеш да предлагаш, защото си един гащ.ник ***! Тук спорим за това, че една компания се е сдобила с концесия и изнася залтоното находище на безценица. Концесионерът може да разполага с технологията и капиталите, но не разполага със суровината и за нея трябва да си плаща подобаващо. Ясен ли съм!

60

Анонимен

преди 7 години

"За последните осем години руската рафинерия в Бургас е декларирала 56 милиарда лева приходи и НУЛА лева печалба."Ами че те като западните хипермаректи, бе! Я, виж как добре се учат руснаците от Запада:)). Свърши вече тая вашата аванта. От сега нататък ще си плащате на руснаците като попове ще си плащате:)))

59

Анонимен

преди 7 години

Спейсчо, има ли обявен монопол на доставките от Лукойл? Кажи, бе? И кслед като няма какво им пречи на ОМВ или Иел да си внасят откъдето си искат и каквото си искат. Терминали, цистерни, айде! Марш!

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - За последните осем години руската рафинерия в Бургас е декларирала 56 милиарда лева приходи и НУЛА лева печалба. Слава Росии!Още не са ли се сетили да обявят загуби вместо печалба, които да ги вземат от държавата (материала де), но не е късно. Дългият Инкасатор и други може да помогнат най-охотно.

57

Анонимен

преди 7 години

79, спейсчо, знам че серля.ните си говорите на "***", знаем и че американците по принцип демократично си пискат от сутрин до вечер. Само че да бъдете така добри и да не изпадате в такъв дисонанс - хем да врещите от руснаците, хем да се правите че уж не им обръщате внимание. Ставате смешни:))

56

Анонимен

преди 7 години

Какво ви е виновен Лукойл, бе? Нали има ОМВ, има Шел има какво ли не? Те що не предлагат по евтин бензин, м? А на оня дето предлага да си копаме златото от 2 км. да не се прави на ***.от, защото крадците от Дънди са се сдобили с концесия от находищата. Не можеш да стъпиш там да копаш. Ясно?!

55

до 74

преди 7 години

Много , ама много си зле с матриала. Руските програмисти и хакери са най добрите в световен мащаб догонвани от китайските.

54

Анонимен

преди 7 години

"До сега нещата изглеждаха така: мравката русия напада слона САЩ, слона през цялото време не може да разбере че е нападнат от смелата руска мравка"Глупости на търкалета. По цял ден слушаме американските писъци за някакви въображаеми руски атаки:0. От сутрин до вечер само слушаме и четем краварски крясъци по темата Русия. А ти придължавай да говорлиш, че американците нищо не усещали:)

53

Анонимен

преди 7 години

До един тамЗа последните осем години руската рафинерия в Бургас е декларирала 56 милиарда лева приходи и НУЛА лева печалба. Слава Росии!

52

Анонимен

преди 7 години

Бензиностанции Лукойл за последните четири години са декларирали приходи от 16 милиарда лева и НУЛА лева печалба. Слава Росии!

51

един там

преди 7 години

До спейса,Добре, разбрахме, акциза върху горивата е 10-20стотинки! Кажи ти сега колко е акциза на златото и останалите ценни метали, които канадците изнасят от България? Кажи също защо НЕК плаща на "Мариците" 1 и 3 двойно по-висока цена за произведената от тях електроенергия, спрямо тази, произведена в "Марица-изток" 2? За това също ли са виновни руснаците и Путин?