7

Boт дю Фак !?

преди 7 години

Оня ден верно, че върнахме часовника, но не знаех че е било с две седмици назад - от когато разправят, че армията е превзела централната част на Мосул.

6

Анонимен

преди 7 години

Хем наредили на местните да им предадат деца особено момчета хем ще ги вербуват.що в клетки ли ще ги държат,ако тях са ги вербували така как показаха и снимки тук-таме то они така са си решили за пари и за пари пратени щото вербуването предимно на това се опира-хитро начинание свързано и с оцеляване и предвижване по коридорната пътека до върха от където са и изпратени преведени по картотеки и картосеанси баене за пари,едно си знаят това си баят,толкоз народ отведен трябва да го хранят или те тях

5

Паисий

преди 7 години

Не правите ли аналогия на издевателствата на ИДИЛ с тези на османските турци над местното население? Всички сме чели български приказки за "100 вериги роби", знаем как са вземали младите момчета за еничари, кланетата им и насилственото помохамеданчване. Историята се повтаря!!!

4

Анонимен

преди 7 години

До Colonel leutenant 1Ти въобще съображаваш ли по таво което пишеш или набираш някакви произволни букви на клавиатурата? "Иракските сили били влезли в последното селище преди Мосул......"........От ония дни ВЕЧЕ бяха ВЛЕЗЛИ в Мосул (съгласно вестничетата им!!!!), сега са ПРЕД....А като са ТОЛКОВА СПОСОБНА ВОЙСКА, ЗАЩО вече 5 години ония главорези си правят каквото искат и държат Мосул??????? Пет години воюват, а сега за 2 седмици ще го превземат!!!! Алоууууууу, за какви ни вземате бе, "умнико"

3

на война срещу Русия

преди 7 години

Единствения коз на САЩ са техните съюзници от ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам". На тях залагат. Осигуряват на ИДИЛ свободен коридор от Мосул към Сирия, за да ги включат във войната срещу Русия и срещу сирийското правителство.

2

Пат Лак

преди 7 години

Целия този цирк за "освобождаването" на Мосул е едно пропагандно мероприятие на обамовата администрация. Барак Хюсеин Обама иска триумфално да приключи президентството си с една военна победа. За това е избран, като по-лесен, град Мосул. Предвидено е, "победата" в Мосул да стане на 8-ми ноември, в деня на американските избори. Та и Хилърката да намаже от победата.

1

Colonel leutenant

преди 7 години

Очевидно иракската армия е доста по боеспособна от сирийската. Странно. Но нека първо падне Мосул. Алепо ще се изчисти и той от тая ***. После Рака и тн