26

Анонимен

преди 7 години

Щом децата са 2043,колко ли са възрастните?Страх ме е да си помисля.

25

Анонимен

преди 7 години

Нека да учат децата, хора да станат.По-добре ли е да стават хулигани и наркомани?Като се изучат и работа ще си намерят в България, и за българки ще е оженят, и много деца ще имат...

24

gtf

преди 7 години

и кво правят по цял ден ? .. обучавайте ги в центъра, няма искам не искам ...е*ти нахалството поне някво професионално обучение да получат, цял жиот ли ще тежат на държ. бюджет, не данъкоплатците са достатъчно и сега.

23

Меглена Кунтата

преди 7 години

Предлагам да се отделят пари от бюджета и от частни фондове за да се организират училища по коран и джихад за да могат ислямистчетата да учат това на което са свикнали в родината си.Също така в смесените класове да се казва молитва по 5 пъти на ден и момичетата без забрадки да бъдат бити на прага на учебната стая.

22

Анонимен

преди 7 години

Не само децата, но и възрастните, който ще остават да почват езика да изучават. Иначе просто стоят и нищо. В Германия съм, децата говорят, но с по-възрастните комуникацията е почти невъзможна, учат с месеци но нищо не знаят. Мисля, че някой от тях за първи път влизат в училище. Но тук поне има пари, докато в България нито пари, нито опит.

21

Анонимен

преди 7 години

И понеже се закачаш на тема история, да те питам:днешните египтяни имат ли много общо с древните египтяни?Не, нали?Дали бъдещите българи ще имат много общо с нас, сегашните?

20

Анонимен

преди 7 години

Друг начин няма, историята го е доказала: мртвите народи изчезват, живите продължават. Освен ако мртвите не се слеят с живите.Друг начин няма.

19

Неа

преди 7 години

В грешка си . Ученето е част от ценностаната система . Образованието е безплатно за всички деца , няма как това което казваш да епричина за неграмостността и липсата за мотивация да работят !

18

Стресни се племе...

преди 7 години

Такива дето вият за изчезването на българската нация и желаят сливане с "живи" народи са по опасни и от самите мигранти на шественици. Те раболепно ще отворят задната врата и ще пуснат тук злото. Ама те щяли да ни хранят! И защо да те хранят бе, Бако, като по- лесно е да те почешат с ятагана. Да не са ти длъжни с нещо да те хранят. Османската империя ли хранеше българите или българите нея? Вие сте по лошо и от националните предатели!

17

Защо?

преди 7 години

До КАРАКАЧАНОВ Убедителният Краси къде беше се скрил, когато ставаше въпрос за подписване на СЕТА? СЕТА е в пъти по- опасно и и безвъзвратно от мигрантите. Защото с тях можем да се справим, но със СЕТА не! Много е лесно сега да се заиграва на тема патриотизъм!

16

Анонимен

преди 7 години

Народът ни изчезва, българите сме пътници, вече нямаме и 6 милиона, от които половината са не-българи и пенсионери.Питаш ме дали съм чел история.Чел съм.И я виждам с очите си. Виждам какво било то, един народ буквално да изчезне за десетина години. Но виждам и възможност за спасение - интегриране и сливане с живи народи.

15

До 18

преди 7 години

Вземи попрочети малко история. през хилядолетията и в исторически, и в антропологичн план се наблюдават периоди на растеж и на свиване на отделните народи. Това са съвсем естествени цикли. Свиване на българския етнос не означава неговата гибел, а просто кофти период. Друг е въпроса, че едни "богоизбрани" са решили да ни втълпят че безвъзвратно се топим и ни трябва "свежа кръв". Това са пълни заблуди. За сведение през 15 век българите са били 2 мил., а през 19 век - 7 мил. в условията на робство

14

Анонимен

преди 7 години

Интегрирайте ги и ги заселвайте, че те ще ни хранят един ден.

13

Анонимен

преди 7 години

Не виждам българите-емигранти да са тръгнали да се връщат.Не виждам знаци за повишаване на раждаемостта.Следователно, не виждам като как нашият топящ се народ може да прескочи трапа.Виждам само празни села и градове.Виждам в интеграцията на бежанци, единствен шанс за спасениеот това, да споделим съдбата на шумери и вавилонци.А те поне в историята са останали...

12

MAKEDON

преди 7 години

Ajde ..... be ne se nervirajte .... imalo deca kaj migrantite ako... ke ucat bolgarski i utre ke peat pesmata;'' As sum malo Blgarce......''

11

Амигос

преди 7 години

Има ли учудени да питам?!;)))

10

Валентин

преди 7 години

Депортирай

9

Анонимен

преди 7 години

1988 деда не посещават българско училище, защото родителите им не са бежанци а икономически мигранти, които драпат за Германия и големите помощи.

8

Вън от България!

преди 7 години

Очаква се през следващата година в Харманли и "Военна рампа" да бъдат изградени специални центрове за социални и културни дейности??? КОЙ И КОГА РЕШИ ТОВА???Абе ей, политици! Чашата прелива! Внимавайте!

7

Анонимен

преди 7 години

Абе малките, вие пьк точно какво сте направили на тия батковци че ви сьдят и мразят така зловещо! Бог да ви пази невинни ангелчета.