104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153Садам никога не е бил гъст с Русия, навремето беше гъст със ФАЩ, ама много се обичаха, когато го накараха да атакува Иран, и даже му продаваха биологични и химични оръжия и му отпуснаха милиарди за война.Кадафи също не е бил гъст с Русия, той се довери на ФАЩ и не си обнови военния комплекс в замяна на "смъкване на санкции". Е смъкнаха ги яко... От най-развитата държава в Африка направиха кен *...

103

Анонимен

преди 7 години

Не пишете такива статии, ще нараните чувствата на русофилите. Кадафи, Саддам, Асад и де що има сатрап по света са техни любимци, а държавите, които се погрижиха тея *** да ги няма вече, са презрени и обявени за врагове на човечеството. Така че е редно да се съобразяваме с техните възгледи все пак са цели стотина човека...

102

Анонимен

преди 7 години

страхотна статия, липсва само частта, която доказва, че всъщност Путин е виновен за всичко... тия "медии" вече тотално се оляха, като ги гледам какви тотални некадърни темерути са ни заетите в здравеопазването, изобщо нямам грам съмнение че ония са били виновни, на тия хора грам не им пука за живота и здравето на никой, гледат само да си изкарат бройката и да си взимат паричките, режат здрави, болните ги оставят да ***...

101

Анонимен

преди 7 години

Ko им стана на медиите - вече съвсем ни баламосват като деца от детска градина!(не че някои по-долу не са толкова инфантилни...)

100

Анонимен

преди 7 години

Това не може да бъде. Кадафи и Путин са добрите. Ние сме лошите. Жалка пропаганда.

99

Фронто

преди 7 години

Към 138:Какво значи скромен живот? За един ценното е едно,за друг_друго. А и не можем в мисленето на психопати да влезем.Руски историк казваше-какво значи че Сталин нямал частна собственост?Та нали ЦЯЛАТА държава беше негова собственост!

98

Фронто

преди 7 години

"Схемата":Даваме един милиард на някое кадафи. Теглим милиард от западна банка за да се балансира. Този милиард го връщаме всички ние с лихвите. 'Дадения' си го поделят кадафитата и живковите. Написал съм _схема_в кавички,защото не мога да докажа; но е факт че кадафитата не са и имали намерение да връщат,а живковите от плетене на пуловерчета имат състояния! Народът!? Народите на България, Либия и другите кучета ги яли.

97

Анонимен

преди 7 години

При режима на Кадафи здравеопазването( лечение и всички лекарства) бяха безплатни за либийците.

96

Анонимен

преди 7 години

Синдромът е СПИНвирусът е ХИВ

95

Анонимен

преди 7 години

Егати фалшификациите

94

бавно но неизменно

преди 7 години

Един ден Путин като избяха в България може да го предадем на правосъдието.Този Муса Куса може още да не е разбрал какво ще му се случи.Както и Саид Мортазави си мислеше че е имунизиран срещу преследване за убийството на Захра Каземи.

93

Анонимен

преди 7 години

Кадафи е бил велик човек,философ , живеел е много скромно управлява бедна държава без големи природни богатства това ,че не е продажен не се хареса на великите сили

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133След като СПИН не същестува, докажи го като правиш секс със спинозна рускиня. Ако не се заразиш, значи наистина не съществува.

91

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

Нищо ново! Че и Путин сам взривяваше домове в Москва, за да покрие Грозни с бомбен килим. От диктаторите може да се очаква всичко, дори повече!

90

кадфи

преди 7 години

пълни глупости.

89

Анонимен

преди 7 години

Какво заразяване може да има като вирус на СПИН не съществува ? Никой досега не е изолирал вируса на СПИН, защото такъв няма. СПИН е срив на имунната система. Получава се при тежки заболявания, бременност, прием на наркотици, имунизации (особенно против хепатит В), дистрес и др. СПИН е противоположното на тежките системни алергии тип 2, които се дължат на прекалено силна имунна система.

88

Факт

преди 7 години

Европа щеше да е много по-спокойна,ако Кадафи си беше на власт и държеше ****г*алите в Африка!Всичко друго е ала-бала,бил диктатор и ядял малки деца на закуска...Каквото и да правеше,но го правеше у тях си!А сега колячите са в Европа и вече ни почнаха!.Който каже,че така е по-добре-грях му на душата!

87

Анонимен

преди 7 години

"Епруветки със заразен вирус"? Това е .... оф, дори не ми се пише. Мислете малко с главите си като пишете. Как заразяваш вирус?А иначе това разкритие ми звучи много скалъпено. Със сигурност историята е много по-голяма от някакво отмъщение към Бенгази. По-скоро е спретнато от западните служби за да дискредитират Кадафи.

86

%%%%ппмммм

преди 7 години

До за %%%%рррммммВойната , байно има икономическа, политическа и религиозна основа. Именно тези неграмотници мюсулманите ги използват американци, руснаци и ЕС. А накарай европеец,където % -ът на добра икономика е на ниво и да тръгне да умира....Няма да стане. Изходът е баланс на религията и по справедливо заплащане. Иначе бедният ще тормози богатите до що годе изравняване...Светът е преживял анархисти..Така и джихадите ще си отидат...

85

Анонимен

преди 7 години

Мислите ли че вярваме на американската пропаганда,която командва БГ.