14

риба и разсад

преди 7 години

ВИНАГИ изводите Ви са били погрешни, защото НИКОГА не сте знаел НИЩО за основата. Съжалявам, не умеете нито да слушате, нито да говорите, нито даже да лъжете. Ще си създавате илюзии и ще си страдате . Неприятно е да се вижда паднал човек, раздробихте талантите си на трохи и се храните като врабче от тях.

13

Шизофрения до 8:

преди 7 години

Телепатичната връзка е нещо изключително, но не е любов. И децата, направени телепатично (защото и това е възможно) са като без един родител, а ти си без партньор. За мен телепатията е дамо помощно средство, доста несъвършенно и съмнително.

12

до 7:

преди 7 години

Невъзможното е това, че често хората се променят невъзвратимо и от човека, когото си обичл някога не остава нищо. А ало сте разделени, промяната е още по-вероятна. И при единия, и при другия.

11

До 10:

преди 7 години

"Обичах един човек по Скайп". Ти не си добре. И как го обичаше? Как го целуваше за "Лека нощ"? Как го прегръщаше за "Довиждане"? Как го гледаше в очите и какво виждаше там... "по Скайп"? Ако нещо сложи край на света, това ще е Интернет. Нищо де, аз мразя хората и човечеството като цяло.:)

10

Анонимен

преди 7 години

Обичах един човек по Скайп. Много и само него. Веднъж ме обвини в изневяра незаслужено. Сякаш ме преряза и го оставих.

9

Анонимен

преди 7 години

До 8Това сякаш "познава този човек от години" е присъщо за близнаците. Братя, сестри. Една кръв са и имат силна връзка.

8

Анонимен

преди 7 години

По-интересно би било да говорите за телепатична връзка, когато със силата на.чувствата предаваш на някого мисли от разстояние, без дори да го виждаш! Това е много загадъчна способност и е напълно възможна! Вие засягате много тривиална и скучна тема. Всеки може да стои днес пред компютъра, но има хора които не могат да се видят и срещат, a се чувстват взаимно, ако много се обичат. Дори ако си влюбен в някой, а той не те познава. Или виждаш някой за пръв път и моментално чувстваш силно привличане , сякаш познаваш този човек от години.... Това ми се е случвало.

7

Анонимен

преди 7 години

До 6След,това да живеете зааедно. Напълно възможно. Кое ти е невъзможно?

6

До 4:

преди 7 години

"Да се съхрани", но после трябва да се "размрази" и доразвие. А това е трудно и понякога невъзможно.

5

Анонимен

преди 7 години

Поредният неудачен материал. Какво значи "връзка". Давате ли си сметка, че поне една четвърт от хората със сключен брак живеят в различни населени места или даже държави? В страните с данъчна система, облагодетелствуваща сключилите брак, е пълно с фиктивни бракове.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако много си вярвате един на друг.. , е възможно. Ако държите един на друг. Ако имате силна привързаност и любов. Чувства, уважение. Напълно възможно връзката да се съхрани.

3

Анонимен

преди 7 години

Трудно е отдалеч. Става само за кратко. После трябва да преминете към нещо реално. Дори приятелството е невъзможно отдалеч, да не говорим за любовта, която винаги изисква сех (Да не се залъгваме).

2

Язе, тизе и онизе.

преди 7 години

Е, ти само да лашкаш ли искаш, бе брат? Значи, отричаш любовта като чувство, само защото "не ти е под ръка да я бучнеш" така ли?

1

Анонимен

преди 7 години

Да бе да....глупости на квадрат....