117

Анонимен

преди 7 години

Тоа нагъл чалгар прокарва опорните точки на господарите си РЕВЯЙКИ ЗА БЕДНИЯ СИ НАРОД, а основната цел на така нареченият референдум е да закара България в територията на минималната заплата от 217 лева- справка РОССТАТ- МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ - МИСЛЕТЕ И НЕ СЕ ДОКОСВАЙТЕ ДО РЕФЕРЕНДУМА НА ТОЯ *** НАКИЧЕН С МАРТЕНИЦА И СЕЛЬОДКА.

116

ЦИРК

преди 7 години

ТИКВАТА МУ ПЛАТИ 10 МИЛИОНА НА СЛАВУН ДА СЕ ПРАВИ НА АНТИПОЛИТИК И ДА Е ОТДУШНИК НА НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО!СЪБИРАТ СЕ ЧАЛГАРИТЕ..ЗЯПАТ ГО КЪЛЧАТ СЕ НА ГРАЧЕНЕТО МУ И ВРЕМЕННО ЗАБРАВЯТ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ!НЕСЛУЧАЙНО ЦАР ТИКВА ЗАТВОРИ ПОЛОВИН ШОПИЯ ЗАРАДИ СЛАВИТО!НЯМАШЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ БОЙ НАД ХОРАТА!ИНАЧЕ КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА ЕСТЕСТВЕН МИТИНГ НЯКОЛКО СТОТИН ЧОВЕКА ВЕДНАГА МИЛИЦИЯТА СЕ ВЪОРЪЖАВА С ЩИТОВЕ И ПАЛКИ И ПОЧВА ДА ГИ МЛАТИ!

115

Анонимен

преди 7 години

Ни славчо, ни референдум, ни избори, ни форма на гласуване имат значение както се казва по-долу в един коментар. Каквото са решили това си правят,а всеки който се показва пред нас и по телевизора е един пореден комедиант

114

Анонимен

преди 7 години

Тоя нещо пак се взе на сериозно. Ще го боли май !

113

Наблюдател

преди 7 години

По принцип няма нещо което повече да разстройва партиите от Референдумите.За тях партиите, Референдума в прав текст значи отнемане на власт съответно и влияние!

112

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До до 145и тука излиза дилов и казва че "куку" е създадено по нареждане на ДКМС и по линия на перестройката и сичките ти аргументи отиват у щавляка. справка - сутрешния блок на нова. в ефир. национален.

111

до 145

преди 7 години

До 145Много правилно си написал - тръгнал с мартеници и постепенно стигнал до шоумен на България. НЕ Е КРАЛ, А Е БАЧКАЛ! Схаващаш ли разликата? Или просто му завиждаш. Ти сигурно ставаш поне за сервитьор - направи поне половината от успеха на Слави.

110

до 147

преди 7 години

До 147П.Петров стой си в блатото, остави другите поне да опитат да се измъкнат. Да не би сегашните да не крадат? Само че при мажоритарния вот контролът ще е друг и ще може избирателите да оттеглят избранника си от парламента. Сега можеш ли да направиш това?

109

Анонимен

преди 7 години

ШАРАН- ДОБРЕ ГИ РЕДИШ ОБАЧЕ ВИЖ КОЙ НАДАВА ВОЙ И КАК ДА МУ ПОВЯРВАМ- МИЛИОНЕРЪТ СЛАВИ КОЙТО ТРЪГНА ОТ ПРОДАВАЧ НА МАРТЕНИЦИ КОЙТО Е ОБЯВЕН ЗА ШОУМЕН А ТОЙ ДОРИ ЗА СЕРВИТЬОР НЕ СТАВА РЕВЕ ЗАТОВА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е БЕДЕН Е НЕ ВИЖДАШ ЛИ ОГРОМНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ АНАЛОГИЧНО НА СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЧЛЕНОВЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ КОИТО БИЛЕ ПРЕМИНАЛИ В АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО И НАКЪДЕ ДА ВЪРВИМ КЪМ РУСИЯ КЪДЕТО МИН ЗАПЛ Е 217 ЛВ ИЛИ ЕС- 148О ЕВ.

108

Шаран БГ

преди 7 години

За С. Трифонов може да се избълва всичко -- както и за всяка публична личност ! И лошо , и добро, и измислено, скалъпено "по нашенски"....... А вероятно е така по целия свят - не сме само ние хора, я! ОБАЧЕ, какво от това по-горе не е истина? Истина е и страшно ги боли чорбаджиите-политици български !! Вият от яд и злоба, че хората, народът, иска да им каже, колко са оядени и безмилостни към собствения си народ! Интересно ми е :Какъв е законът за референдумите в Швейцария и имат ли такъв ??

107

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

некой да ми обясни само дали хората при мажоритарен вот ще гласуват за комерсиалисти от развлекателната свера или за некой дето началника им е казал да гласуват за него. щото , нали , гласуването е анонимно :) и дали при мажоритарен вот в протоколите пак нема да има 140%гласове, щото тия дето пишат протоколите им е през дедовия формата на изборите къв е

106

Анонимен

преди 7 години

Славчо не ми е любимец и никога не е бил,но на референдума ще гласувам абстрахирайки се че е иницииран от него.---------------Иницииран е от него, колкото е вярно,че Слави е инициирал слънчевото затъмнение:) И дете ще разбере, че идеята за референдума е дело на политически кръгове в сянка финансиращи (срещу полит. услуги ) вече толкова време долнопробното му шоу, което в нормална страна няма да издърж и 2 месеца! И клакьорите му Кулеков и сие са в същата далавера ..За какво му е на Трифонов да агитира за референдум ТОЧНО СЕГА?! 16 год. не обелваше дума. Глупав народ -слаба държава.

105

140

преди 7 години

Един ден като се изгубят, и дим няма да остане след тях!

104

Анонимен

преди 7 години

Слави много ще го заболи, когато спрат предаването му, поради изчерпване на зрителския интерес. Безпокоя се обаче, че е изключително дебелокож, твърдоглав и безочлив като тапир,та хич не му пука дали лъже или не и какво ще коментират онези, които на 100% ще останат излъгани след време -за него ПАРИТЕ са важни. И далаверата. При всяка власт. Той няколко пъти е казвал, че не вярва в Бог! Такива са най - опасни -минават като валяк,.съюзяват се с мутри, депутати , властоимащи (ако трябва и на дявола се продават ), вземат си тлъстия пай откъдето могат и дим да ги няма. Само че един ден като се

103

Чалгар-Будала

преди 7 години

Мдааа, видно е - нещата вървят по план - изтрещелите от чалга лукови глави ще гласуват на референдума на главния чалгар-опростачител на нацията!Без да изпадам в подробности, но ще кажа, че това е брата-близнак на Бареков - в начлото възхваляваше ББ, говореше какви приятели били и гледали заедно мачове и т.н.На миналите избори подкрепяше Кунева! Що за абсурд да подкрепяш политик в топ 3 на най-продажния политик в историята на България...Та, уважаеми чалгари, знаете ли какво ви е подготвил сега

102

Въпрос

преди 7 години

Може ли да питам коя е тази градинка зад ректората? Щото аз прекарах около7 години в тоя ректорат и Не знам за такава .Там е улица Хр.Георгиев, ама градинка няма.Колега то ясноче не си виждал ректората и през плет,ама барем си провери опорните точки че ще ти падне тролската заплатка.ХАХАХА

101

опаа

преди 7 години

Що ривете бе,то има две колонки едната с Да другата с Не.Която искате тая зачеркнете.А не ви чувам да ревете срещу една сюрия лапачи дето са се наредили за софрата Президент.Ама като ви питат и си мълчите значи сте съгласни да ви клатят като досега демек мълчаливо съгласие( аз така бая мадами прекарах ,те си мълчат аз ги...).Кой политик досега е седнал да пита хората,кво искат.Остави това ама и да има референдум гледат да го осакатят значи им се бърка някаде, като хората кажат какво искат.

100

Ивайло Атанасов

преди 7 години

На тези които гласуват срещу някой лев им е все тая дали изборите ще са мажоритарни или не.. На миньорите в Бобев дол също. На братята *** също. На тези от Родопите и Кърджали и Шумен също им е все тая, каквото каже Делян така ще е. Ето това трябва да се промени. Хората трябва да бъдат свободни и оставени сами да избират а не съветската мафия вместо тях, другото е поредния жалък опит на поредния компрометиран другар

99

Анонимен

преди 7 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕМоля моля, май забрави че кандидата за който мислиш да гласуваш е подкрепен о тБСП.

98

Анонимен

преди 7 години

Да на мажоритарните избори защото повече пари ще отиват при народа и по малко в партиите.