26

алекс2 1 9

преди 7 години

Бля бля бля тоя е виновен , оня е виновен дрън дрън та пляс ! Засега истината е 1 9 по натам ще видим !!!

25

Анонимен

преди 7 години

абе що ви естрах да напишете нещо за президента та да се разтуши народа вчера реч държа ама не ви стиска да покажете какви ги е размазал пакбаре една снимка му покажете - старх ви е щото само с помия ще го посрещнат хората

24

КРАКАЧАНОВ

преди 7 години

за ПРЕЗИДЕНТ ! Бюлетина номер 19 !

23

Анонимен

преди 7 години

Море как лажи мокето. Ката бай *** лаже .

22

One

преди 7 години

5000 amerikanski askeri ?!

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя сeлски миндилл с мокета на главата е опасен за националната сигурност.

20

Анонимен

преди 7 години

Тоя с костюмчето май редовно си е папкал в кочинката!Машалла!

19

Анонимен

преди 7 години

Всъщност защо да настаняват бежанци където и да е?!Идват само млади и здрави младежи - има тунели за копане - да копаят. Ако не - обратно!Кой ни задължава да приемаме афганистанци, африканци и т.н. дето няма война?КОЙ!?Тези тук пък да се самоиздържат.И - като не могат да папат, ще си идат.

18

Анонимен

преди 7 години

До Западноевропеец На колко си? 18? ?0? или още не си ги навършил? Щом критерия ти за успех, за това, дали ставаш, или не, е сървайвър, ясен си ми. Живота , момче, не е джунгла, в която оцеляваш с подръчни средства, в измислена и зле режисирана игра, но ще го разбереш малко по-късно, когато видиш, че не на всякъде може само с груба сила и бабаитлък. Впрочем, ако си полицай, охранител или наемен войник, няма да ме разбереш, прекалено сложно е за теб.

17

Анонимен

преди 7 години

Инвазията е в ход. Нашето правителство отново е няколко хода назад. Нищо смислено не върши а само се чуди как да реагира на ситуацията и да излъже местното население. Както между впрочем винаги е правело

16

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да си представя истински военни а не просто 'служители на заплата' да служат на този 'министър'. За това нямаме и армия - всеки с чест и достойнство си тръгва.Ако Боко не го махне бързо - този скоро ще командава само проститутките които сам си е назначил.

15

реалист

преди 7 години

Където и да ги настанят те ще избягат от България.Те са тръгнали да търсят по добър живот,а не да живеят по зле отколкото са живели.

14

КМД

преди 7 години

боже, боже ... ама то няма ли вече ШЗО ?! И ше го пълнят с бежанци ?!!

13

Извънземен

преди 7 години

Сега научавам и се учудвам че ШЗО Плевен е затворено... Та това е школа за офицери бе, господа управляващи, как така ще я затворите??? И сега щели да ми връщат казармата, как ще стане като нямате офицери които да обучават редовия войник, м? Голяма глупост са сътворили, като са затворили една от най престижните школи за офицери в държавата ни, голяма глупост... Аз си мислех че още функционира това учебно заведение.....

12

ПОЗНАТО

преди 7 години

Щом Ненчев каже да , означава Не .И обратното .Лошото е че още бели ще прави , Добре че неговия двойник Плевнелиев си отива .

11

Добрич

преди 7 години

На кметовете от селата на област Добрич е заповядано да опишат колко празни запустели къщи има,защото ще настаняват там бежанци,мигранти или както искате ги наричайте!Всичко това зад гърба на народа,ама то народа кой го е,бава!

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе обръщайте внимание на началните коментари !!!! След време ще умре в страшни мъки, без внимание!

9

Анонимен

преди 7 години

коментара на един западногъзэлизеце скрит под името западноевропеец

8

Анонимен

преди 7 години

за тия гербави ур.оди няма нищ освято- шзо е култово учебно заведение още от царско време

7

Патриот

преди 7 години

натовска перука предателска !