14

Анонимен

преди 7 години

До До 6ми давай да ги изрежем докрай щом не са важни,после почвата ще ерозира и всичко се превръща в полупустиня , както стана в афганистан

13

до 18

преди 7 години

Ами има разлика между квадратни и кубични, в случая написаното е просто велика глупост.

12

do 17.

преди 7 години

Абе все най - умните и учените сте бе....аман бе.

11

Анонимен

преди 7 години

"Ако карате автомобил 4000 км ще стопите 3 кв. м лед"===Квадратни метра? Как се топят квадратни метри лед? Може би става дума за кубични метри? Авторката явно не е ходила на училище.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами вместо да алармират и да притесняват хората да забранят производството на автомобили джипове и пикапи с 8,10,12 цилиндрови двигатели.След това шестцилиндрови само хибридни а след това напълно електрически автомобили.Не е зле да модифицират генно някакъв организъм който поглъща големи количества co2.Щом могат да правят черни рози и светещи в лилаво и зелено домати значи биха могли и това.Ама цялата работа е да се въртят едни милиарди за парникови емисии..

9

Анонимен

преди 7 години

И това е бизнес и с тази лъжа ще се връткат много зелени пари!То газови ремисии,то филтри,замърсяване,прах регулирането им води до покупки на определен вид стока,а покупките водят до печалба!Печалба от човешкото стадо!Кой да каже на един обикновен гражданин на света че,застудяването и затоплянето на климата на Земята са естествен процес-ледников период и период на затопляне?Кой да каже,че световният кемтрейлс прави филм в земната атмосфера и е причина за парниковият ефект??Не,заводите и колите!!

8

Анонимен

преди 7 години

Това си е естествен ход на климата. Периодично се затопля после застудява

7

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Един мирикански самолетоносач с аероплангенсите и придружаващата го ескадра топят повече лед от колко Кремиковци по времето на соца е пуснал газове от кокса!

6

Анонимен

преди 7 години

Животновъдството и особено отглеждането на едри животни като крави, се оказва най големия източник на въглеродните емисии, както и на унищожаването на хиляди хектари диви и горски площи. Така че освен птици всякакъв друг тип домашни животни трябва да се намалява драстично

5

До 1

преди 7 години

Тя технологията е има,казва се Земя-съвършен продукт,който се настройва според живущите на нея.Ако знаете какви ги говориха 90-те,вече трябваше да сме под водата.После като видяха ,че не става и хората се усещат,запяха друга по-истерична песен и така до днес.От 2020 обаче данък въздух става съвсем реален и невъзможен за плащане от повечето държави по света.При нас Плювко първи бяга до НЙ,за да си сложи подписа под споразумението от Париж.Абе честито робство братя,не че някога сме били свободни!

4

до 1

преди 7 години

Питаш за технология която извлича въглеродния двуокис от атмосефарата?Има такава измисленаПри това екологична без да изисква електричество. Екологично чиста технология.Нарича се ДЪРВЕТА. Едновременно преобразува въглеродния двуокис и едновременно усвояват слънчевите лъчи преди да нагреят земята.Просто трябва да спрем да ги *** и горим.Друг е въпроса дали това е истинската пречина за повишаващата се темепература или това са естествени процеси в ядрото на земята и са циклични.

3

Анонимен

преди 7 години

А ако пръцкате ще стопите 6 кв. м

2

да

преди 7 години

Аз карам на газ!

1

Анонимен

преди 7 години

Като теслата станр по 5 иляди леа ще го имам в предвид