6

Emigrant

преди 7 години

Bulgaria iska da pechati EVRO .. Shte pechatite samo falshivi AMIN...

5

24 май

преди 7 години

"BG"?В България използваме БЪЛГАРСКАТА азбука - кирилица!Такава дума като "BG" в българския език няма, нито има такива букви в нашата азбука.Но от този долнопробен сайт - толкова!

4

Ореха 2

преди 7 години

Зимъска ям орехи, които събирам лятоска. По-здрав съм от моите връстници, защото не ям свинско от магазина, пълно с мазнотии, химикали и консерванти. Хората си мислят, че без работа ще умрът от глад. Не бой се. Пластмасови бутилки и орехи за бране има. Вече ромите ги мързи да берат, защото получават "социалки".

3

въпрос

преди 7 години

Че Mypзилкитe успяват ли да изкарат по 100 лв хонорар? По цял ден ги четем да се оплакват по форумите.

2

Ореха 1

преди 7 години

В кеш избягвам да пазарувам.Картата ми има лимит 50 лв. дневно и лепенки срещу хакерите. Шефът на Фейсбук също ползва лепенки, че аз ли няма да ползвам ;)Имам пари - ям, а когато нямам пари(работа) - спирам да ям и бера орехи.Едно време не можеш да се вредиш да береш орехи от уличните дървета, а сега гледам ромите се обличат добри и килограмите им тежат. Лятоска никой вече не се катери по дървото. Аз, обаче чакам отдолу и бруля с бастуня. Всяка година събирам по едно малко чувалче.

1

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ЗАЩО ТОГАВА ПОСТОЯННО ЧЕТЕМ ЗА ФАЛШИВИ ДЕСЕТОЛЕВКИ, ДВАЙСЕТОЛЕВКИ И Т.Н. ДОРИ И ФАЛШИВИ МЕТАЛНИ ЛЕВЧЕТА ИМАЛО.И като ти набутат една фалшива столевка, к`во от туй, че БНБ бдяла?