83

Аз

преди 7 години

Защо трябва униформите да ви спират?!Начупете тъпите прасета.Те основно разчитат на респект от униформите им.Заврете им пагонит еотзад,и ги трепайте.

82

Големи сте лицемери.

преди 7 години

Ама утре един такъв ултрас татуиран на врата тренирал 10 год. борба и джудо като начупи главата на детето ви или вашета , няма да се оплаквате.

81

Анонимен

преди 7 години

малко им е бил боят!

80

Анонимен

преди 7 години

И постоянно ни викаха как ще умрем и ще ни утрепят...., разказва още младежъти после се наакал младежът :)

79

Анонимен

преди 7 години

До Родолюбецкви се вие дето ще се обединявате? Един файтон ***

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65полицията и армията изпълняват заповеди от ЕвропейскияГейски Съюз и терористичната групировка НАТОми върви при спиновъдите в рассия и ще изпълняваш само заповедите на жужето

77

Родолюбец

преди 7 години

Това не са български професионални полицаи, а страхливи Бокови милиционерчета.Ако не се обединим всички и не въстанем срещу националните предатели и българоубийци от ГРОБ и останалите душмани български, ще става все по-страшно!

76

Анонимен

преди 7 години

До АнтиЕС-АнтиГЕРБТиквата е от каратягите, те винаги са се мразили с борците и другите сходни силови спортове - джудо и самбо. Според мене, той е заповядал да ги бията според мен те е изплющял няколко пъти и затова квичиш

75

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново или изненадващо от ушеф, поредна доза еничарство.Пиша го като бивш, на който му трябваха няколко години да осъзнае в каква помия е влезнал, преди да напусна с 200.

74

Анонимен

преди 7 години

Храбрите араби група от 10 лица веднага избягали и се скрили при вида на две момчета почти деца! Жалък и смешен етнос от хора без чест и култура-СРАМ за земята си. Избягали да търсят на баницата мекото-мръсни хрантутници.Българите 5 века под робство избягаха ли? На дезертьра само куршум в тила го лекува.

73

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Тиквата е от каратягите, те винаги са се мразили с борците и другите сходни силови спортове - джудо и самбо. Според мене, той е заповядал да ги бият, за да покаже превъзходството на каратягите;))) Обикновено, след като подобни силоваци заемат най-горните етажи на властта, пренасят тези търкания и там. И е налице Зрелище. И то безплатно. Поради простотията на властимащите.

72

Мармот завиващ шокол

преди 7 години

Ха-ха-ха.Хукнал да бяга и се спънал в кубинките и елекрошоковете на полицаите.Полицайката пък горката чак с комоцио.Ай стига с тези полицейски малоумщини.И да попитам аз,тези мигранти ли са емигранти ли са или екскурзиянти на Сорос Турс,защо не са в специализирани лагери под режим,а си безчинстват свободно по тъмно?Не подкрепям насилието във всяка една форма,но на някой вече явно му писна да ни правите на *** драги управляващи ни американски ***.Сърдечно "ай сиктир" и от мен.

71

поп грую

преди 7 години

Знаеш от собствен опит, нали?Като те гледам, си баш като джудистите - можеш се отваряш на по-малките, ама бягаш като мишка от по-големите.

70

Българин

преди 7 години

Афганистански бежанци??? Чакайте, нали войната беше в Сирия? Това да не са нелегални мигранти? И ако са, какво предприехте спрямо тях, задържахте ли ги, какво се случва след това, и на първо място какво правят тумби нелегални, незаконно преминали границата, без документи, афганистанци и пакистанци в центъра на София? Това искам да знам другари милиционери.

69

до поп грую

преди 7 години

като опърдиш кочаните на арабелите няма да им накривиш шапката, усмихнато розово попче. Знам защо им се радваш

68

БХК

преди 7 години

българите да посрещат мигрантите с меченца, а българките по бельо! Все пак сме 21 век - век на търпимост и разбирателство, братство и равенство.Малките лигльовци на съд и с присъди. Затова съм горд с полицията, тя е орган целящ да запази порядъка и да защити слабите и невинните!!

67

До поп груйо

преди 7 години

Утре тези мигранти ще бъдат 50 хиляди в софия и тогава ще се молите да има такива момчета като джудистите

66

блахахаха

преди 7 години

еничари срещу българи

65

Анонимен

преди 7 години

До НевеЕ как ще бият престъпниците, нали са един отбор.

64

Неве

преди 7 години

Досега не знам полицай да е бил истински престъпник.